SportsDirect.com - 2!

• 57 248
  • 686
  •   1
Отговори
# 405
stryper, събраха ли се необходимия брой хора? Кога ще пускаш поръчката?
 Hug

# 406
stryper, събраха ли се необходимия брой хора? Кога ще пускаш поръчката?
 Hug

Пуснах я и мисля, че писах на всички. Дано всичко да е наред и скоро да пратят имейл, че нещата тръгват.
Вчера бях сама с децата и почти не съм сядала пред компютъра.

# 407
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз набирам доброволци за поръчка идната седмица.,
Ако не е късно, аз искам да се включа!

# 408
И на мен не ми достигат хора за поръчката ooooh!

# 409
Не че искам да се оплаквам, но съм страшно разочаровам от SportsDirect. По-скоро от отношението им към клиентите – в случая мен.

На 10 юли направих поръчка за малко под 300 лири, включително доставка, като ползвах кода за намаление от 5 %. (Дебитна карта, Мастъркард) Веднага получих съобщение, че ми приемат поръчката. После няколко дни затишие. Тази сутрин реших да ги попитам какво стана и току що ми пратиха съобщение, че не могат да ми изпълнят поръчката, тъй като стоките, които съм поръчал временно не били в наличност. Това е най-долната възможна лъжа. Проверих в сайта няколко неща и всичките са си в наличност. Защо така ме лъжат и чак пак толкова за тъп ли ме вземат? Не претендирам, че съм интелигентен, но как пък всичките 30 неща дето съм поръчал ги няма в наличност временно. Същевременно те си ги продават същите тези неща. Явно има някаква друга причина за това, че ми анулират поръчката. Тези 5 % ли ги заболяха толкова? Ако знаех, щях да им ги подаря. Какви хора! Не съм предполагал, че така могат да те лъжат британци без да им мигне окото.  Естествено отново им писах за това несъответствие в причината за анулирането на поръчката ми и действителното положение на сайта им.

Желая успех на всички, които поръчват. Аз, явно, няма да мога да поръчвам от тях, но поне ще им кажа какви долни лъжци са.

# 410
така е в началото със всички май. нямат ни доверие на българите и затова отказват поръчки. и на мене ми отказаха така няколко пъти и то не всичко а едно две неща пращаха с 1 доставка. после изглежда се увериха че всичко е точно по плащането и вече нямам проблеми. искат явно да се увеят че си сериозен. много се страхуват от измами с карти! Успех!!! 

# 411
Ами, ако ми нямат доверие, направо да ми кажат, че е така, а не да ми пишат, че всичките ми 24 артикула временно ги няма в наличност. Каква измама може да има като пращам стоките на адреса, на който е регистрирана картата. Просто им липсва елементарно възпитание. Не може така да се отнасяш с клиентите си. Ако ги нямаше тези мита и ДДС, въобще нямаше нищо да поръчам от Англия, а само от Щатите. Там хората са много по-коретни.

Не ми е толкова за моите неща, но бях поръчал нещо и за племенника ми и той така с нетърпение очакваше нещата да пристигнат. Сега как да му кажа, че нещо е станало?

Извинете ме, но съм страшно ядосан. Извинете!

# 412
Само на мен ли не ми се зарежда сайта? Thinking

# 413
Сайтът се зарежда нормално при мен, enigmata.

Ще бъда много благодарен ако ми посочите телефонен номер, на който да мога да се свържа със сайта.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 17:13 от Ivo123

# 414

Ще бъда много благодарен ако ми посочите телефонен номер, на който да мога да се свържа със сайта.

0870 042 3879

# 415

0870 042 3879

Благодаря Ви много!

Току що се свързах със сайта и говорих с една дама с приятен бритиш акцент. Хора, не знам как се оправяте с този британски акцент. Както и да е. Тя беше така любезна да ми каже, че поръчката ми е отменена поради подозрение в измама. Нещо, което аз оспорих. Тогава тя ми каза да изпратя копие от Айди или шофьорска книжка и сметка за платени примерно телефон, ток или нещо подобно със същия адрес. Това вече и други го бяха дискутирали в темата.  Явно наистина не трябва да се поръчва над 200 лири.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 17:40 от Ivo123

# 416
Аз имам познати, които са в Англия и по същия начин не им приеха поръчка от там.
Не е защото сме българи. Само, че англичаните не са съгласни да си пращат личните карти - по-лесно е да се откажат от сайта.

# 417
Аз имам познати, които са в Англия и по същия начин не им приеха поръчка от там.
Не е защото сме българи. Само, че англичаните не са съгласни да си пращат личните карти - по-лесно е да се откажат от сайта.

И аз много лесно бих се отказал от сайта им ако не начисляваха мито и ДДС при доставки от Щатите. Въобще нямаше да се натискам за Лонсдейл, а щях да карам на Евърласт. Сега нямам и започвам да сканирам документи. Дали пък вносната бележка от банката няма да им свърши някаква работа? И нея ще я пратя.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 18:17 от Ivo123

# 418

И аз много лесно бих се отказал от сайта им ако не начисляваха мито и ДДС при доставки от Щатите. Въобще нямаше да се натискам за Лонсдейл, а щях да карам на Евърласт. Сега нямам и започвам да сканирам документи. Дали пък вносната бележка от банката няма да им свърши някаква работа? И нея ще я пратя.

Не се престаравай. Прати само каквото искат. Аз им пратих скриншот от Paypal акаунта си - където се виждат картите и адреса ми. И копие от лична карта, като скрих номера (така ме посъветваха тук). и го приеха.

# 419
Най-накрая изпратих всички сканирани документи, но изтрих номера на картата и егн-то ми навсякъде.

Все още не съм казал на племенника ми, че са отменили поръчката. Знам, че много ще го разочаровам. Дано да стане някакво чудо. Утре пак ще звънна на дамата с особения британски акцент за да видя какво става и дали съм ги убедил в почтените ми намерения.

Иначе бих се включил и в обща поръчка, но живея в отдалечено място и не би било удобно.

Приятна вечер на всички бг мами! Благодаря ви за помощта. Наистина оценявам това.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 19:23 от Ivo123

Общи условия

Активация на акаунт