Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на консултацията с Велковски?
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на консултацията с Велковски?
-
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Предната плацента, известна още като предна ниско разположена плацента или плацента, която се намира отпред в корема на матката. При бременност с предна плацента бременните жени могат да изпитат различни усещания. Някои може да почувстват движенията на бебето по-ниско в слабините, докато други може да ги усетят по-отчетливо.
-
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
Кремовете против стрии трябва да се прилагат редовно и да се масажират в кожата, за да се подпомогне абсорбцията им. Важно е да изберете висококачествени продукти, които не оставят следи върху дрехите и са приятни за употреба. Препоръчително е да използвате продукти с нежен и приятен аромат като мляко Chicco, Mustela или масло Usnea. Важно е да изберете продукт, който овлажнява кожата, абсорбира се бързо и не дразни миризмата. Всеки трябва да прецени кой продукт му подхожда най-добре.
-
Какво представлява анемията по време на бременност и как се лекува?
-
Какви са препоръките за усещане на бебето по време на бременност?
Ксантипа - здраве, много любов и леко и успешно раждане!
и на всички мами, встъпили в брак
!
Но има време, ще му мисля тогава.
Така че ако имам късмет днес, може и снимки да ви покажа.
Ние ще ходим на 26-ти, но мисля утре да им се обаждам за всеки случай.
От вчера искам да ви пиша, но не смогвам да изчета всичко. Сега горе-долу съм в час какво става с вас
Споделих с АГ-лекарката ми за онзи междукамерен дефект, за който беше говорила доц. Томова на ФМ. Лекарката ми каза, че може и да се затвори докато се роди и да не мисля сега за това, първо не било сигурно, второ не било страшно, така че засега спокойно. 

Аз сега ходих до фотото, но нашите снимки ще са готови утре, така че ще чакам.
Не само че не дойдоха, ама трябваше една колежка да им се обади да ги пита къде са, за да разберем че изобщо не са в София