Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 150
  • Гърция
Боже, вече със сигурност знам, че съм тотално изперкала фенка. Цяла седмица не гледах филма и от 3 дни съм като болна Grinning И сега като го изгледах се успокоих Joy
Знам, че не съм много активна и изпуснах страхотни дискусии, в които исках да се включа, но уча за държавен изпит( на 12 юни - стискаите палци ), а и синът ми сега стана на 1 годинка и прохожда и е едно бягане. Поне успявам да ви чета. Добре, че сте вие. Като се освободя ще си наваксъм.
Искам да благодаря на всички момичета, които ни поднасят бюлетина и така всички сме в крак с новостите. Прекрасни сте HugБлагодаря

# 151
Ох, и аз така - гледах филма сто пъти, и сега чета по цели нощи  Shocked , не мога да се откъсна от книгите, не си спомням кога  за последно спах като хората, ходя на работа като зомби  - абе изобщо - пристрастена съм, та чак откачена!

# 152
  • София, България
сега май няма да мога да ви изчета  Laughing
ама утре като се наспя ще го направя с удоволствие  Hug

# 153
  • Благоевград
Добро утро, умопомрачени момичета  Grinning
Голяма наслада е да отвори човек сутрин компютъра и да го чакат такива гледки  Heart Eyes огромно благодаря   bouquet

В предишни постове прочетох, че дискутирате акцента на Роб - спомням си в едно интервю той самият споменава, че не е имал проблеми с американския акцент, поради многото филми, които е изгледал  Grinning

И все пак няма как да го оставят да говори с британски акцент - Едуард е от Чикаго...

Хю Грант го оставят да си говори с британски акцент, щото играе роли на британци - доза реализъм не вреди  Wink

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 08:56 от Bora82

# 154
Нямате стигане, едвам смогвам да ви изчета  bowuu  bouquet поздравление за оформителите и ежедневните редактори  Hug   bouquet

имам едно питане откъде може да се купи поредицата книги на английски, че смятам да я подаря на щерката да си упражнява английския...така и така е върла вампфенка, що да не оползотворя това и увлечение и образователно  Peace

# 155
  • Благоевград
Нямате стигане, едвам смогвам да ви изчета  bowuu  bouquet поздравление за оформителите и ежедневните редактори  Hug   bouquet

имам едно питане откъде може да се купи поредицата книги на английски, че смятам да я подаря на щерката да си упражнява английския...така и така е върла вампфенка, що да не оползотворя това и увлечение и образователно  Peace

Аз лично си ги купих от Амазон, дойдоха за 1-2 седмици.
Иначе наскоро ги видях в Хеликон - хубавички, подреденички, но не видях цената - виж тук на сайта http://www.helikon.bg/books/78/436712.html

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:39 от Bora82

# 156
  • Варна
Прави ми впечатление, че се облича само в класически цветове и изчистени модели.
Не съм го виждала в нещо крещящо и свежо. Дали някой го съветва

# 157

Аз си ги закупих от книжарницата до Фантастико в Sky City  Peace

# 158
  • София, България

Аз си ги закупих от книжарницата до Фантастико в Sky City  Peace
има ги в книжарниците на Хеликон  Peace

# 159
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

1. Снимачната площадка на Новолуние в Италия
-Фенове докуметират със снимки и видеоклипове Монтепулчано, където ще бъде заснета сцената на площада - можете да видите къде ще се изгради фонтан, къде е часовниковата кула, както и интересни надписи на италиански, които набират кръвни донори (хм..) Повече тук

-Появиха се снимки на жълтото порше на Алис и дубльора й. Още тук.

2. Каста на "Новолуние"
- Роб е в Кан, на разположение на папараци и журналисти за снимки и интервюта, за да промотира "Новолуние" и другите си бъдещи проекти. Повечето се отразени вече в темата текущо в различни постове, най-важните нови моменти досега са, че е потвърдил, че ще се снима в "Зазоряване", но студиото още не е готово с графика, защото и той ще е зает с други филми, както и че в това интервю звучи оптимистичен и споделя, че преди няколко месеца е имал чувството, че полудява и е бил много параноичен. (значи да не обръщаме внимание на старите интервюта за параноята му, че ще умре в самолет или кола, или някой фен ще го наръга с нож?).Последно появилите се визуални материали с Роб в Кан са видео клипове от червения килим на филма на Тарантино (1 тук и 2 тук, , а ако не ви стига, още няколко тук), както и снимки след филма (с досадния боадигард, който продължава да пипа Роб). За актуална инфо на движенията на Роб из Кан следете тази страница.

- Канадецът Daniel Cudmore, който изпълнява ролята на Феликс е дал радиоинтервю, в което говори за ролята си и за себе си. Резюме на по-важните моменти има тук (младежът звучи по-интересен от актьора, играещ Димитри- има чувсто за хумор, както и е вникнал в същността на образа на Феликс)

3. Други новини
-Съмит са обявили, че на 23 юли в Сан Диего, Калифорния, ще отделен панел на Comic-Con конвента за Новолуние и вече се продават билети (побързайте, докато не са свършили...Simple Smile ).Повече тук

4. Любопитно/полезно
-Тwilightladies имат преведено интервю с Роб от Кан.

- Както знаете, феновете произвеждат много материали на тема Туайлайт, но тук искаме да ви обърнем внимание на фен-арта и в частност рисунки, които можете да си изпечатите като плакат или направите като картина. Най-интересните предложения, качени на deviantart са тези рисунка на Бела и Едуард в стил японска анимация от Kamaniki, и репродукция на сцената от бала от филма с автор"landofsunshine".

Друг интересен вариант на първата, но в цветно и от друг автор можете да видите тук, а на втората, но в черно-бяло и по-драматично (пак от друг автор),тук.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 10:20 от staro-novo

# 160
  • София, България
staro-novo  Hug

наистина страхотен бюлетин  Hug

# 161
Мона Лиза, ти не си ли на морето? (или не можеш да не влезеш в интернет?)

Я виж Роб какъв тен заформя в Кан, направо се притеснявам, че за снимките в Италия трябва да му слагат бая бял фон дю тен, за да го неутрализират  hahaha

А ти- печеш ли се? Grinning

# 162
  • София, България
охх , аз изкарах вчера страшен ден - отиване и връщане до Слънчев бряг  Laughing
от снощи когато се разписах в темата съм вече у дома  Peace

Роб в Кан , аз на Слънчев бряг -  Mr. Green

# 163
Мерси за бюлетина Simple Smile

Момичета, абе аз това с дубльорите нещо не мога да го схвана - защо му е на Роб дубльор, не се сещам каскади да трябва да се правят?

Алис ако не може да шофира екстремно разбирам да и вземат дубльор, макар че ми е странно.
Единствената която се нуждае от дубльор според мен е Бела за скока от скалата, ама нали имаше новина, че ще е компютърно направена тази сцена.

# 164
Мерси за бюлетина Simple Smile

Момичета, абе аз това с дубльорите нещо не мога да го схвана - защо му е на Роб дубльор, не се сещам каскади да трябва да се правят?

Добър въпрос...не че знам отговора, ама може да поразсъждаваме малко на глас... те сцените малко са изменени- Лейни беше писала, че Едуард вместо да се гърчи от болка на земята пред Джейн щял да бъде залепен за стената или нещо такова, за по-голям визуален ефект- но май са снимали вече тези сцени във Ванкувър... иначе не знам защо на Роб му трябва италиански дубльор... да не би да е body-double (демек, да снимат тялото му вместо на Роб...може да има по-добри плочки, или по-оформен гръб/рамене, ако трябва да го снимат отзад... знам ли.... феновете ще са разочаровани, ако не е Роб на лентата, но филма си е все пак илюзия- и краката на Джулия Робъртс в Pretty Woman не са нейни, пък филма си е класика....)

Общи условия

Активация на акаунт