Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 30
И аз така си мисля, направо като тик му е като застане пред много обективи и камери... все едно ще се скрие така...

# 31
Жестът с косата според мен е точно от ackwardness и чудене къде да се дене от срамежливост/дотягане/неудобство.. а не от чудене как да е секси.
Да, и аз така мисля - пък и според някои теории за езика на тялото пипането на косата е израз на неувереност и неудобство, (но според  други пък е намек за флирт). Мисля, че при Роб става въпрос за първото все пак. А това го прави толкова чаровен Crazy и може би затова изглежда и толкова небрежен- абе чудесен е! Heart Eyes

# 32
  • Разпиляна във въображението
Дано да е това от срамежливост. Просто ми се набиват няколко жеста и погледи, които присъстват на почти всички фотоси, независимо дали става въпрос за папарашки снимки или на снимки за списания.

Този поглед и тази отворена уста винаги присъстват - http://www.zimbio.com/pictures/VP2Wv8gB7Sd/Vanity+Fair+Oscar+Par … /Robert+Pattinson
http://www.zimbio.com/pictures/AWQ0lB0PiRJ/Twilight+Press+Confer … /Robert+Pattinson

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 19:01 от Miriel

# 33
Доколкото съм гледала как протичат подобни снимки,тези жестове ги изискват самите фотографи. Peace
И мен ме дразни този "вечен" черен панталон. ConfusedДано да са няколко от един и същи модел,че иначе не ми се мисли. Rolling Eyes
По непотвърдени данни Робърт е гост на Големия журнал на Кан(Le Grand Journal de Cannes) по Canal+ от 19.05 ч.(френско време).
Имам възможност да го гледам и ще пиша по-късно.Мисля че трудно ще се намери да се гледа по интернет директно(много добре е защитена програмата),но на другия ден качват предаването ето тук.

# 34
Аз имам подозренията, че е един  и същи панталон. Сега гледах едни снимки от едно летище - ами пак е с него. Прилича ми на същите дънки от "Здрач". И там много ме дразнеше.

# 35
И какво ако е поза?
Мен честно казано не ме притеснява особено къде, кога и защо се пипа Mr. Green
Ако зависи от мен.. може целият да се награби и да се пипа ли пипа....

# 36
Панталона му стои много добре и си е секси за мен(както и разрошването на косата Crazy).Дразни ме,че не го сменя. Blush
Е,поне ризката не сме виждали.

# 37
Доколкото съм гледала как протичат подобни снимки,тези жестове ги изискват самите фотографи. Peace
И мен ме дразни този "вечен" черен панталон. ConfusedДано да са няколко от един и същи модел,че иначе не ми се мисли. Rolling Eyes
По непотвърдени данни Робърт е гост на Големия журнал на Кан(Le Grand Journal de Cannes) по Canal+ от 19.05 ч.(френско време).
Имам възможност да го гледам и ще пиша по-късно.Мисля че трудно ще се намери да се гледа по интернет директно(много добре е защитена програмата),но на другия ден качват предаването ето тук.

Потвърдено е инфото, дори го съобщиха в снощното предаване Le Grand Journal.  Peace

Относно позите и пипането, ако гледате Little Ashes доста ще се впечатлите на какви други места се пипа...  Joy Съвсем нормално е притеснява се по време на снимки... Peace Честно казано си е негова работа какво ще прави и дали ще се държи както му кажат или не. Той досега винаги е бил срещу това, което му казват.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 19:20 от Sensoria

# 38
Yoy 13-та тема вече.... за дънките му - изобщо не ме интересува дали са едни  и същи....да дойде вкъщи ще го изпера  Mr. Green

# 39
Записвам се и аз да си кажа, че не ми харесва постера. Бела си я представях някак по-отчаяна и ...негримирана.

# 40
 Joy Щях да се задавя от смях,тъкмо си хапвах едно сухарче Laughing Абе да се пипа,няма лошо,просто се учудих,ако му е подшушнато да го прави,как толкова лесно се е съгласил и го прави постоянно.Която първа го види на живо, да не забрави да го попита Laughing Wink
 Little Ashes го тегля в момента,ще ми е интересно да го гледам Wink
муцка на да кажеш как е било предаването Hug
За дънките,не вярвам да са същите,явно му харесва черния цвят на момчето.
Забравих да спомена колко ми хареса Джаспър на снимките,страхотен е,точно мой тип Wink

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 19:43 от mery_79

# 41
И какво ако е поза?
Мен честно казано не ме притеснява особено къде, кога и защо се пипа Mr. Green
Joy  Joy  Joy Паднах от смях-браво!!! Това е супер! Искам и аз да пипам бе! Blush Има го вече Little Ashes даже си го дръпнах, ама от четене не ми остава време да го изгледам! Ето тук  http://DMCA-removal-from-Google/torrents/little+ashes?ihs1=13&am … ;iho1=d&iht=1 / без регистрация. Wink

# 42
Ако ви е интересно Робърт е отседнал в суперския хотел l'Eden Roc d'Antibes.Може да се насладите на обстановката.
Френските фенове се шегуват,че там ще почине от обичаната му фаст-фууд храна.
И нещо много странно.Един от тукашните сайтове твърди,че днес ще бъде показан 15 мин. откъс от новия филм"New Moon".
Не дават подробности.Purpeople.com
Отивам да гледам журнала,но той е 2 часа,а не се знае Робърт кога ще мине.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 20:04 от муцка

# 43
A бтв The Haunted Airman го има в замунда вече.

A за пипането.. ми така де.. Mr. Green

# 44
Аз няма да гледам Little Ashes. Имах неблагоразумието да видя откъс от него във един форум и просто ме п....... Много съжалих и ще пропусна филма.

Общи условия

Активация на акаунт