Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
Аз доста хора покрай мен зарибих със сагата и филма ..... и голяма част от тях са ми много благодарни !  Mr. Green Peace

# 136
Спойлер Зазоряване Ох, толкова е романтично!!! smile3518 Толкова много любов ми идва малко в повече! Искам като му дойде реда, когато групата реши, детайлно да си обсъдим само началото на Зазоряване   Praynig - толкова е романтично  Heart Eyes

# 137
Първа снимка от червения килим.

Още две:

Тук ги има по-големи(13 и 15 снимка)

Тук има още 5 снимки от същата серия но с чудесно качество и големина.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 21:48 от муцка

# 138
Eто още много - Hot! Първи сни&# … glorious Basterds Peace

Много е готин... Heart Eyes Crazy Видяхте ли, че няма как да е там и да не мине по червения килим Sunglasses

# 139
W0o0W ..... потекоха ми лигите !  Heart Eyes Shocked Heart Eyes

# 140
  • София
Ох, невероятно е това момче, как  можа да се роди толкова хубав  Crazy

Ето какво прави Едуард, докато Бела страда за него във Форкс  hahaha  hahaha smile3532

# 141
Ооохххх, супер Two Hearts
муцка, Sensoria ,мнооого ви благодаря  Hug

# 142
Алоха малки, големи и още по-големи фенки. Темата е много хубава, а бюлетина-интересен и пълни очите и душата. Само дето моята мания малко взе да попреминава.....вследствие на един друг филм и актьор  Mr. Green. Но все още ме държи Twilightманията, тъй че I'll be watching you..... Wink

# 143
  • Някъде в търсене ............
Вампирки Sunglasses в коментарите при  The Haunted Airman в замунда има линкче за How to be Hug

http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2009/05/robert- … on-wet-hair-3.jpg с мокра коса е неустоиммммм

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 22:25 от desi02

# 144
Е бива ли сега преди лягане такива снимки,а?  Embarassed
Аз понеже по изтърваах малко темата, сега да се включа за плаката - не ми хареса.наистина имаше по-добри фен-плакати, а Бела не прилича на себе си /много грим,много нещо/. Не съм пуснала Затъмнение вече трети ден и се надявам скоро да се включа в дискусиите /малко не ми се ще да я свършвам,че мъка/
Лека нощ и ако сте били добри деца днес, тази вечр ще сънувате Едуард/Робърт, а ако ли не Джейкъб...майтап бе тийм Джейкъб Joy

# 145
Вампирки Sunglasses в коментарите при  The Haunted Airman в замунда има линкче за How to be Hug
Благодаря много!!!! Златна си!!!  newsm44  Благодаря и за снимките също!!!  love001

# 146
  • Разпиляна във въображението
Хипервентилирам вкъщи. Аз си търся нови снимки на Роб, с хубаво качество и голям размер за десктопа на компа Praynig

# 147
  • Някъде в търсене ............
http://www.rtl.nl/components/films/filmsensterren/miMedia/2009/w … _fs.wmv_plain.xml   милият

малко съм разсеяна сори Praynig линк към The Bad Mother's Handbook
http://www.mininova.org/tor/1774539
а и някъде прочетох (не помня къде), че Роб е потвърдил участието си в 4 -тата част

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 23:20 от desi02

# 148
# 149
пак съм на линия.. Laughing

Муцка, специални поздравления за бързите реакции на Кан-ските новини покрай Роб-- последните снимки, дето си ги сложила в поста си, са му най-фотогеничните от всички останали на червения килим- изгледах ги, но не ми харесаха, твойте са точно в 10ката

А аз днес не се стърпях да си сваля и орежа онези снимки от интервюто на плажа... Simple Smile Е, кажете сега, на първата, не вади ли поглед като Едуард...

Общи условия

Активация на акаунт