Twilight/Здрач-сагата: тема 13 (нефатална)

• 20 935
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! После ще ви чета обстойно. Минавам на бързо от работа, за да се похваля с новото си завоевание - вчера дадох филма на още една колежка и днес като ме видя първите й думи бяха:  hahaha  " О,боже! Как можеш да ми дадеш да гледам такова нещо! Скам още и още -давай книгата!"  Laughing Много съм доволна от себе си - спечелих още една жертва на Здрач -манията  Hug Айде до после!  Peace

# 166
Здравейте, момичета! После ще ви чета обстойно. Минавам на бързо от работа, за да се похваля с новото си завоевание - вчера дадох филма на още една колежка и днес като ме видя първите й думи бяха:  hahaha  " О,боже! Как можеш да ми дадеш да гледам такова нещо! Скам още и още -давай книгата!"  Laughing Много съм доволна от себе си - спечелих още една жертва на Здрач -манията  Hug Айде до после!  Peace

браво  Wink
нямате ли чувството, че разнасяме мълвата за този филм и книги, като че ли са едва ли не апокрифни или арт, или ъндърграунд... как да го обясня- всеки нов зарибен е учуден, че не е прочел досега нещо във вестниците и не е гледал нещо по телевизията за него, а трябва да научава от познати- и че филма не е боза, както е нагласата за повечето неща излизащи от Холивуд.... защо така? защо за по-лигави филми и франчайзи от рода на "...1"/2/3/4 се знае повече, че са излезли на големия екран, а за този филм 2/3 от масовата публика не е и чула... маркетинга ли им куца на Съмит (Тандем или който е разпространителя в БГ) или има нещо друго?....

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 11:45 от staro-novo

# 167
  • София, България
Еми точно така си е  Peace
по списанията не съм толкова сигурна , следя само едно( да проверих пак - отново нито дума в Космо-то),  но иначе по телевизията и пресата си е пълно информационно затъмнение.
Аз разбрах за филма и книгите от една приятелка и после потърсих в бг-мама.

# 168
старо-ново благодаря за бюлетина   bouquet Това за кръвните донори и поршето на Алис, просто накараха сърцето ми да пропусне един удар от кеф   bouquet А за последните снимки на Роб-  smile3505 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Точно по този въпрос се бях чудила скоро, даже бях писала и тука. Защо аджеба по нашите родни телевизий няма нито едно куцо интервю или даже само новина свързана със Здрач. Айде по вестниците по може да се срещне някоя остаряла статийка от 3 реда с най-изтърканата снимка на филма. Но по бг ТВ - нищо, нито по така наречените шоу-та и тн. Нещо куца много, при положение че в момента цял свят е пленен от вълната за вампирите, върколаците и любовта  newsm78  Ама аз не се учудвам много все пак живеем в България, не някъде другаде, тук всичко ненормално е нормално  Mr. Green

ПП= аз за филма разбрах като гледах "Ханкок" и преди да почне даваха реклами на предстоящи филми, тогава виядх рекламата и страшно ми хареса, запомних името на филма и после чаках да излезе в замунда и си го дръпнах от там Wink

# 169
Мдаааа, определно  е като едно време през бай Тошовия режим - за продуктите на капиталистическия свят - ни дума  Mr. Green
Единствените критики, които четох за филма бяха,ч е е някаква ужасна боза, по-зле няма и на къде. За това и не го гледах по моя инициатива, а случайно в приятели. И от там се започна....  Mr. Green

Бюлетинът е много изчерпателен, мерси   bouquet

# 170
Да ви кажа първо здравейте в новата тема Simple Smile
А относно рекламното недоразумение аз си имам теория Simple Smile
По принцип всяка компания рекламира продукта който е примерно с 2-и 3-ти шанс да стане касов Simple Smile Смята се , че първия няма нужда от реклама той е номер едно и за него няма нужда да се хабят средства те хората и без реклама си го гледат Simple Smile
Ако в другите старни е предизвикал фурор с появата си на екран нищо чудно нашите да са решили да не си правят труда и да си дават парите . Особенно ако няма изисквания от самия разпространител за отделните дистрибутори по райони Simple Smile

# 171
  • Разпиляна във въображението
Момичета търся големи, хубави, нови снимки на Роб Praynig

http://robertpattinson.org/gallery/thumbnails.php?album=506
тази коя е - http://robert-kristen.com/photos/displayimage.php?album=92&pos=4

Нещо ново, на което попаднах Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:17 от Miriel

# 172
Ако в другите старни е предизвикал фурор с появата си на екран нищо чудно нашите да са решили да не си правят труда и да си дават парите . Особенно ако няма изисквания от самия разпространител за отделните дистрибутори по райони Simple Smile

Там е работата, че не съм сигурна в колко от не-англоезичните страни е предизвикал фурор... В Дания е много бегло познат- на едно моминско парти, на което бях преди десетина дни, от 10 момичета само едно беше гледала филма и знаеше, че имало книги, защото племенничката й ги била чела.... от другите 9 момичета, 3 проявиха интерес да го гледат на ДВД сега като излезе, защото редовно си гледат ДВДта и просто им звучеше интересно като романтичен филм... по вестниците има от време на време нещо, и госип-страниците и разделите на вестниците онлайн дават снимки на Роб (обикновенно от рошавите), така че може би като име народа може да го е чул по диагонал.... от йога-класа ми пак веднъж като го споменах филма (сред главно студентки) дали 1 беше го чувала, но не и гледала... така че не е много популярен, но мисля, че до излизането на Новолуние , хайпа и тук ще набере сила.... мисля... Praynig

# 173
# 174
Здравейте момичета !  Hug

Преди няколко минути ми донесоха новият брой на Cosmotolitan  и има направена най-секси класация , а Кристен и Роб са избрани за най-секси  филмова двойка ! Стори ми се любопитно и реших да споделя и с вас   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:46 от ●๋: KatRin ●๋:

# 175
Озадачена съм от един разговор с фенки днес  newsm78 Аз ли съм пропуснала или наистина никой не знае кога ще излезе Зазоряване на Егмонт?? Ако знае някой - моля пишете!  Praynig  Hug

# 176
Озадачена съм от един разговор с фенки днес  newsm78 Аз ли съм пропуснала или наистина никой не знае кога ще излезе Зазоряване на Егмонт?? Ако знае някой - моля пишете!  Praynig  Hug

И аз нямам представа кога ще излезне !  newsm78

# 177
  • София, България
Здравейте момичета !  Hug

Преди няколко минути ми донесоха новият брой на Cosmotolitan  и има направена най-секси класация , а Кристен и Роб са избрани за най-секси  филмова двойка ! Стори ми се любопитно и реших да споделя и с вас   Heart Eyes

Да, как можах така да обидя Космо-то  Joy Преди се изказах , че няма нищо за Здрач  Mr. Green - и аз видях , сложили са една малка снимчица, а за най-готин вампир са обявили един от True blood и са му постнали огромна снимка  Crossing Arms

# 178
Да ги убием с камъни Laughing Laughing Laughing

# 179
  • Разпиляна във въображението
От True blood???? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт