Машина за сладолед – рецепти

• 182 521
  • 371
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
 Тази защо е толкова евтина, къде е уловката?
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … ica/index.jsp#top

Само заради малкото количество готов сладолед или има и нещо друго?
няма уловка , така са тия цените на техните уреди ...

# 121
# 122
  • варненка от София
Направих сладолед виолетка, оставих го да му се вземе акъла и във фризера, като опитаме ще дам доклад.

# 123
Здравейте!Побъркаха ме с тая машина зарибих се и прочетох навсякаде за нея всичко.След 3,4 дена ще ми пристигне машинката.Поръчах я от продавалника.Моля се на Бог да не излезе някаква фалшива,че мерака е голям.Бих те ли ми препоръчали с каква рецепта да пробвам първо.Някаква по лесна. Grinning

# 124
Здравейте!
 Тази защо е толкова евтина, къде е уловката?
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … ica/index.jsp#top

Само заради малкото количество готов сладолед или има и нещо друго?

В края на краищата, машинката е супер елементарна - един не особено бърз миксер със специална купа, която замръзва и отдава студа. Аз бих си купила машината на Кауфланд - за тези пари няма какво да ме е яд...

# 125
Здравейте!Побъркаха ме с тая машина зарибих се и прочетох навсякаде за нея всичко.След 3,4 дена ще ми пристигне машинката.Поръчах я от продавалника.Моля се на Бог да не излезе някаква фалшива,че мерака е голям.Бих те ли ми препоръчали с каква рецепта да пробвам първо.Някаква по лесна. Grinning

С машинката ще получиш и рецепти - пробвай с каквото имаш в хладилника: сметана, прясно или кисело мляко, плодове. Досега при мен винаги се е получавало, независимо от суровините, стига купата да е добре замръзнала във фризера.

# 126
  • Бургас
четох, но не разбрах как действа. как така замразява във фризера и разбърква едновременно? трябва да я слагам включена във фризера ли?  newsm78 изглежда ми опасно, ако е така.

и имам въпрос за съставките. взимам домашно мляко. нужно ли е в такъв случай да се добавя сметана, кондензирано мляко или масло? доста каймак има, по принцип от 2 литра изкарвам около пакетче масло

# 127
  • Варна
Здравейте!
Дали ще има разлика във вкуса на сладоледа от машинка с купа, която трябва да стои във фризер или машинка със собствен компресор? Чудя се каква да си купя. Тези със собствен компресор са между150 и 250 паунда в Амазон, но дали има разлика във вкуса или е само в начина им на работа.
Ще съм благодарна на всяко мнение, че ми е трудно да избера...

# 128
  • Балчик
Разбира се,че няма разлика във вкуса. Тези с компресор работят на друг принцип просто.

# 129
четох, но не разбрах как действа. как така замразява във фризера и разбърква едновременно? трябва да я слагам включена във фризера ли?  newsm78 изглежда ми опасно, ако е така.

и имам въпрос за съставките. взимам домашно мляко. нужно ли е в такъв случай да се добавя сметана, кондензирано мляко или масло? доста каймак има, по принцип от 2 литра изкарвам около пакетче масло

Купата се слага във фризера, а след като замръзне се изважда и се монтира горната част, в която се намира моторчето и на която се закача перката. Погледни линковете, които съм дала по-горе и ще получиш представа как изглежда машината като се сглоби (напомня на кухненска мелачка/ резачка)
Ако имаш пълномаслено мляко, можеш спокойно да редуцираш другите мазнини. Пробвай различни комбинации и ще откриеш точната.

# 130
Момичета, знаете ли каква е рецептата на сладоледа на Макдоналдс, този който е във фунийката за няколко стотинки?

# 131
  • Балчик
Момичета, знаете ли каква е рецептата на сладоледа на Макдоналдс, този който е във фунийката за няколко стотинки?
Аха, суха смес, промишлено произведена.

# 132
Аха, суха смес, промишлено произведена.

А, някой да е правил опити да произведе нещо подобно?  Rolling Eyes Много ни харесва този сладолед и ми се иска да мога да го правя вкъщи.

# 133
  • Балчик
И на мен само той ми харесва от всички сладоледи на бг пазара. Напомня истински сметанов сладолед.

# 134
  • варненка от София
И на мен само той ми харесва от всички сладоледи на бг пазара. Напомня истински сметанов сладолед.

Абсолютно е така, напомня ми на сладоледа от детството ми.

Общи условия

Активация на акаунт