Машина за сладолед – рецепти

• 182 506
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
Ама изобщо не ме затруднява. Утре ще докладвам за името  Peace

# 196
Благодарско! Така направо ще знам какво да поръчам на мъжа ми да пазарува Mr. Green .

# 197
Докладвам за сметаната.

Имат и готварска и сладкарска  Peace

# 198
Благодаря ти!

# 199
Диамантче - колко струва тази сметана!?

Аз купувам само президент, която е 3 лв и нещо или една гръцка синя, която е към 1,60 лв. - нощо ми се върти в главата името ЙОН, но нея не я намирам често - и двете са уж 100 процента животински, разбира се гаранция няма никаква! Simple Smile

# 200
Уф, аз много цени не помня, но около 2 лв. и нещо ми се върти в главата.
По-евтина е от Президента, със сигурност  Rolling Eyes

# 201
Благодаря - ще я търся тогава!  bouquet

# 202
Направих сладоледения йогурт, получи се много добре като за първи път. Сложих малините в машината, вие кога добавяте плодовете?

# 203
  • София
Направих сладоледения йогурт, получи се много добре като за първи път. Сложих малините в машината, вие кога добавяте плодовете?
.       Смилам малините с блендера, след това ги минавам през цедка, за да отстраня семките и смесвам с останалите продукти. Готовата смес сипвам в машината. Така процедирам с всички останали плодове - ягоди, банани. Не слагам директно.

# 204
Да кажа за сметаната. Току що купих от Метро.
Литърът е 6,23 лв. с ДДС.

# 205
  • Варна
Момичета, помагайте - пресича ми се сметаната  Sad. Имате ли идея защо? По колко време я разбивате преди да я смесите с другите продукти?

# 206
Слад като мрънках известно време си купих машината за сладолед преди няколко седмици и както писах е чудесна. Свекърва ми обаче миналата седмица ми донесе същата като подарък (имахме годишншна от сватбата  Heart Eyes), та сега се оказах с две. Ако някой прояви интерес да се обади на лични, стои си чисто нова и не знам какво да я правя.

# 207
момичета да напомня че темата е само за рецепти

bouquet

малко нагледно видео записи  за тефал

http://tefaltv.com/kategori/dondurmacim

# 208
Привет  bouquet
Бих искала да попитам дали някой е правил сметанов сладолед, който да е станал като купешкия-например като на Gelati Simple Smile ? И ако да, бихте ли споделили рецептата?

# 209
Ако имаш за цел да постигнеш подобен вкус и аромат се нуждаеш от продукти които трудно можеш да откриеш. За целта погледни в нета италиански произведители на *ПАСТИ * така наричат есенциите. Накратко се нуждаеш от аромат сметана и мляко.

Общи условия

Активация на акаунт