Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви рецепти за домашен сладолед се споделят във форума?
Как мога да направя кофичка за сладолед у дома?
Как мога да направя домашен сладолед от кисело мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви рецепти за домашен сладолед се споделят във форума?
Форумът споделя няколко рецепти за домашен сладолед. Една рецепта включва сметана, масло, захар и крем Ole, приготвени по рецептата на опаковката. Друга рецепта предлага направата на шоколадова кофичка за сладолед с разтопен шоколад. Освен това има и рецепти за паниран сметанов сладолед с хрупкава коричка, както и диетичен сладолед. Някои рецепти включват заквасена сметана, яйца, мляко, захар и различни плодове като ягоди, къпини, праскови или кайсии.
-
Как мога да направя кофичка за сладолед у дома?
Формулата предлага идея за създаване на кофичка за сладолед от разтопен шоколад. Процесът включва стопяване на шоколад в съд с двойно дъно, след което се излива върху маса и се разлива върху пространство. След като стегне малко, чаена чаша се обръща върху масата, след което масата се излива върху обърнатата чаша и се поставя във фризера да стегне.
-
Как мога да направя домашен сладолед от кисело мляко?
-
Как мога да направя домашен сладолед, подобен на McDonald's?
-
Как да направите прасковен шербет и сорбет от малини?

И греда... трЕбвало купата да постои във фризер за 24 часа
Това условие ми е малко диъл-брейкър, защото аз съм по импулсивните действия и хич не обичам да чакам
Ако го бях разбрала още тогава, може би нямаше да си купувам машина за сладолед
Ама ще се насиля да се настроя, че сладолед ще има чак утре следобяд. Не за друго, а заради децата, че много обичат и предпочитам да е домашен. Иначе им взимаме от Берьозката - страхотен вкус и по спомен, съставът му също беше добър. Други сладоледи почти не им купуваме, то те са толкова сладки, че аз едвам ги ям, а какво остава за дребните... Не че не го ядат, ама мама и тати не дават
След като никой не писа, че ги иска, ги изхвърлих при едно основно почистване, че само ми се подмотваха в кухнята.