Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 070
  • 455
  •   1
Отговори
# 150
  • на дъното
gloria78 ,isepise ,anelia_zlatanova,Ани smile3518 за всички наши скъпи хора които не са на този скапан свят а някъде на по хубаво място без болка

# 151
Здравейте момичета,за първи път пиша в тази тема ,но почувствах че трябва да го направя,знам че ще ме разберете.
Аз загубих бебчето си в 20 г.с преди 3 месеца, мислех че макар и трудно го преживявам,но от два дни незнам къде се намирам от мъка,постоянно се пренасям там в кошмарния ден,помня всяка дума,всяка подробност и имам чувството че потъвам повече и повече в една бездна- незнам какво да правя......... Cry
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета

# 152
  • Варна
Dime, съжалявам много за загубата ти. Толкова е тежко!  Hug

Не се учудвай на себе си, отначало, след събитието, човек е някак още в шок. Реално истинската скръб започва точно сега - около 3 месеца след загубата. Имаш да си изживяваш и преработваш куп емоции - скръб, чувство за вина, яд, усещане за провал и какво ли още не. Дай си време да скърбиш. За съжаление боли много и не става бързо. Но все пак, надявам се да намериш усещане за съпричастност и опора при нас и някакъв душевен покой.  Hug

За твоето ангелче, заминало си толкова рано...  Flowers Rose Flowers Rose

# 153
Dime  Hug те силно мила.За твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 154
Dime, съжалявам  Cry Hug

# 155
Диме Hug.Изживей мъката си не я натрупвай в себе си. Ще дойде ден когато ще погледнеш от другата страна на нещата.

# 156
  • Бургас
Dime - съжалявам, мила ...за твоето ангелче  Flowers Rose  Flowers Rose
Лилибон е облякла и моите мисли в думи...колкото и дълбоко да си го покрила, то излиза наяве и трябва да се осъзнае и преживее целият кошмар  Sad

И моят малък Божидар се роди на вчерашната дата преди цели пет години. Не ми се пишеше вчера...Аз знам, че моите сладури си имат ангел хранител, сигурна съм в това  Praynig

# 157
  • Варна
Алинка,  Hug

# 158
  • Добрич
АЛИНКА Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за невинната душичка на твоя Божидар

Диме, съжалявам, мила ! Думите не носят утеха, но само с тях можем да те подкрепим.

# 159
Благодаря ви мили момичета- силни и борбени мами на ангелчета.
Благодаря за подкрепата,за силата и за съпричастността  bouquet Hug  bouquet
Lilibon ,frej ,˙·٠ pretty٠·,˙ mpetkova  Hug
Алинка  Flowers Rose Flowers Rose за товето ангелче Божидар
Flowers Rose Flowers Rose  и за всички малки ангелчета,които ни наблюдават от небето и чакат подходящият момент да си дойдат пак при нас.Flowers Rose Flowers Rose  

# 160
 Dime, Алина ,gloria78 , за съжаление се случват такива тежки неща , живота ни поднася неприятни "изненади" , болката е огромна , но връщане назад няма.  Но трябава да се опитате да се държите , да изправите глави и да намерите някакъв път - напред. Дано с течение на времето намерите поне малко спокойствие и сили. Борете се !!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички малки ангелчета

# 161
Днес ми е мъчно,защото моята малка Сиянна днес щеше да стане на 5 месеца,защото днес щях да имам едно хубаво "голамо " момиченце,щахме да празнуваме ,че е пораснала с още един месец...а нея я ням!
Вместо тя да расте,расте опожаряващата болка по нея...
Господи,давай ми сили да преживея и този кошмарен ден!

п.с.Диме,миличка,съжалявам,че и ти си минала по-най-ужасния път на мъката и скръбта...Ако имаш нужда,пиши ми на лични!И аз съм от Бургас и знам как се чувстваш и какво изпитваш... CryНасреща съм ако изпитваш нужда да поговориш с някой като теб Hug

# 162
ksd_g Hug

-за теб малко момиченце....... Cry

# 163
ksd_g Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето момиченце Cry

# 164
  • Варна
За Сиянна  Flowers Rose Flowers Rose

Дано скоро се върне у дома, при мама, тати и бати   Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт