Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 069
  • 455
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
 Flowers Rose Flowers Rose за малката сияйна звездичка!!!!!

# 166
  • Пазарджик
Мили майчета,голяма мъка сте преживяли.Случайно попаднах в темата.Видях клипчето на Amar за Тео...не мога да се спра да плача.
Сърцето ми се е свило...
Мойте най-искренни съболезнования за ангелчетата  Flowers Rose Flowers Rose

# 167
  • Варна
Пет месеца мъка по теб, мъничка Сиянна...  Flowers Rose Flowers Rose

# 168
# 169
Сиянно детенце, Сиянно сърчице на твоята майчица, толкова бавно минава времето, когато скръбта е станала част от живота.  Cry
Вече минаха 5 месеца, откакто изгря.  Flowers Rose Flowers Rose
ksd_g, прегръщам те, мило другарче.  Cry Hug

# 170
Dime,ksd_g,Алина плача с вас- Hug Cry

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006  party006  party006 за вас мъничета

# 171
...защото събирам багаж за морето. Първото море без моето ангелче..Всъщност изобщо не мисе ходи на море, но малката ни принцеса все още има проблеми с крачетатата и трябва да отидем, заради нея. А малкото ни ангелче цяла зима хрупа ябълки, за да му пораснат муслулите и да може да плува сам. Постоянно питаше кога ще отидем. Ето че дойде време за море, но него го няма....Адско много боли! Липсваш ми, слънчице малко! Обичам те, където и да си!

# 172
Веси ,толкова мъка има в поста ти...... Cry. Съжалявам много! Но трябва да бъдеш силна ,за да помогнеш на малката ти принцеса. Тя има нужда от теб. Hug

# 173
  • Варна
Веси,  Hug, толкова болят несбъднатите мечти! Убедена съм, че ще го виждаш с периферното си зрение как тича към вълните... Дано плажът се отрази добре на дъщеричката ти.

# 174
  • на дъното
vesi_k77  smile3518 плача с теб много боли когато най-милото ти го няма на този свят а ние трябва да живеем  Cry
за твоето мило ангелче

# 175
Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Радвам се, че ви има и мога да споделям с вас тежката си орисия. Знам, че само вие ме разбирате, другите само ге гледат със съжаление, а от това още повече боли.  Почивайте в мир, наши малки ангелчета! Ние никога няма да ви забравим!

# 176
  • Добрич
Днес ми е мъчно, защото датата е 13-ти/това проклето,прокълнато, фатално/ число за моя син и защото днес са 40 дни от смъртта на едно невероятно момче -Колето, което остава завинаги на 23 години. Искам да запаля виртуална свещичка, за да осветя пътя на душата му....
 Hug за неутешимата му майка
 Flowers Rose Flowers Rose За Колето, за Ачко и за всички невинни души....... Flowers Rose Flowers Rose newsm17

# 177
Днес ми е тъжно защото научих че чакам извън маточна бременност и
трябва да го махна Cry

# 178
mpetkova,Fallen_91 Hugви силно.

-нека им е светло на невинните душички........ Cry

# 179
Fallen_91 Hug  mpetkova Hug

Общи условия

Активация на акаунт