Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 066
  • 455
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик
Момичета,силна прегръдка от мен за страдащите ви сърца

# 181
Днес ми е мъчно защото става една година от смърта на брат ми, дори неможах да отида на гробищата. А много ми липсва адски много  ми липсва. Обичам те и много ми липсваш почивай в мир Тони Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 182
-почивай в мир Тони!

Силвиа....... Hug

# 183
За теб момче Flowers Rose
Силве Cry Hug

# 184
  • Добрич
Silvia...... Hug
Нека брат ти почива в мир!!!! Flowers Rose Flowers Rose

# 185
  • Варна
Silvia  Hug.
За брат ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 186
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За Тони,Силвия Hug

# 187
Нека почива в мир душата ти Тони!!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Silvia  , много кураж и сила миличка !!! За съжаление - Живота ни поставя пред изпитания , а те по някога са много тежки .

# 188
Силви,прегръщам те ,миличка!
Тони,мир и светлина на душата ти!!!Бди от там над сестра си и и давай сили да живее с огромната мъка по теб... Cry

# 189
От 6 юли насам няма ден,в който да не ми е мъчно,да не плача,да не ме боли.
Чувствам ужасна празнота,УЖАСНА
Даже Хриси не спира да говори за дядо си и да обяснява,че е отишъл на небето й е станал звездичка.Явно и той усеща липсата му нищо,че е още малък.
 Cry Cry Cry

# 190
 baloni Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose 10 месеца без теб теб мое малко момиченце.Липсваш ми много smile3518

# 191
Фрей,миличка Hug Hug Hug Знам колко ти е трудно,знам колко боли...искам да ти помогна,а не знам как...
Мир и светлина за душичката на малкото ти съкровище!!!
Момиченцата ни сигурно си играят там щастливи и се чудят защо ние сме толкова тъжни...а как да не сме?!?Как да се научим да живеем без тях,как да намерим щастие в дните си,когато нашите съкровища ги няма???
Фрей,прегръщам те много, много силно и плача заедно с теб Cry

# 192
  • Варна
frej,  Hug. И без тях се живее, защото все пак сме живели и преди да ги е имало, но болката и липсата стават част от нас.  За твоята дъщеричка...  Flowers Rose Flowers Rose

# 193
frej.... Hugте силно ........ Cry

-за твоята малка дъщеричка!

# 194
Мъчно ми е за моя много близка.  Cry Оперират я. Не знам дали ще има шанса да се радва на свое детенце някога. А го заслужава ужасно много. Мамка му и живот.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт