Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 055
  • 455
  •   1
Отговори
# 240
  • в сърцето на моето Слънце
Ичони, миличка, нека малката душица да почива в мир.  Praynig Животът е толкова жесток...  Flowers Rose Flowers Rose  cry cry cry
Silvia_ spoko , стискам палци всичко със свекървати да мине успешно! Надявам се, че всичко ще е ОК и ще продължите да се разбирате и обичате все така!

# 241
Днес ми е скапано защото преди часове разбрах че съм изгубила племенника си Алекс който беше само на 3 годинки.....
Боже, какво става в този свят, защо тези малки невинни дечица?????????????????
Ичони Hug те мила  . Съболезнования на всички близки !Друго в момента немога да кажа..........smile3518
-лети свободно малко ангелче..... Cry

Силвия, не мисли лоши работи. Дано всичко мине успешно!

# 242
Вече думи нямам... така непонятно е...

Алекс, нека е светло на мъничката ти душичка ,ангелче.  Flowers Rose Flowers Rose Бог да дава сили на родителите!  Praynig

Ичони, съболезнования, наистина не знам какво да кажа... толкова е тежко.  Sad

Силвия, моля се всичко със свекърва ти да се нареди по възможно най-добрия начин.  Praynig

# 243
Ох,докога................ Confused Cry
Ичони,миличка...............................и аз незнам какво да кажа.................за малката душица Flowers Rose Flowers Rose

Силвия fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 244
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За малкия Алекс,Ичони Hug Силвия дано всичко със свекървати да е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 245
Иночи,  Hug Cry
Силвия, моля се за свекърва ти Praynig

# 246
.............,защото на тази дата преди 2 години се разделих завинаги с така чаканото и желано второ детенце................ Cry

-за тебе сине ............ Cry

Кажете ми сега .....няма случайни неща,нали?Току що се връщаме от село. И Мирко казва :Тати, помниш ли преди тука на пътя като видяхме една сърничка? И мъжа ми казва: да  тати точно по това време беше . И пита ти помниш ли тати? И за  мой ужас детето отговори :да мама беше в болницата .Защо досега не е повдигнал и не ми е казал нищо????? Той явно помни братчето си............ Cry Ще се побъркам, незная просто какво стана точно тази вечер, че Миро каза тези думи.Аз не искам да повдигам тази тема и да го разстройвам. Разбира се ,ще научи всичко ,но не  на тази възраст.Извинявам се ,но имах нужда да споделя.

# 247

За Жорко
за Алекс
За непрежалимите ни...

# 248
  • Варна
Ичони   Hug-те! Нека да почива в мир малкия Алекс!
Silvia стискам палци за свекърва ти. Дано да се оправи эпо-бързо!
Reni 805 толкова спомени ни връхлитат на такива дати!

# 249
Ренка,миличка силно те Hug
 Cry Cry Cry Cry
 Flowers Rose-за теб мъниче

# 250
  • Бургас
reni _805 - за твоето ангелче

Отишли са си на една дата с моето ангелче Божидар  Cry Дано да си играят щастливо, там горе  Praynig

# 251
Рени,Алина Hug силно.За вашите Ангелчета,и за всички други Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006 smile3518

# 252
Днес, какт и всеки ден от злокобния 6-ти март ми е мъчно за моето малко момченце... Адски много боли...Толкова силно, че на моменти мисля, че ще полудея. Момичета, орисани с най-тежката съдба, не зная дали темата ми е за тук, но моля ви споделете какво напрвихте с дрехите на вашите ангелчета. Дрешките на Кико все още са в гардеробчето му, недокоснати. Мисля да ги дам в дом за деца, но... не мога да намеря сили за това... 

# 253
Силвия Hugдано всичко се оправи
Ренка Hugнаистина много боли...

Благодаря ви милички....вчера бях в болницата защото имах проблем със сърцето....
и знаете ли че за миг си пожелах да се отърва от всичко-наистина, от година и половина не спирам да губя хора които много обичам
и идва момент в който не издържаш на толкова болка......
Единственото нещо което ме крепи е моето слънце Ради ако не беше и тя.....наистина щях да бъда изгубена........

За Алекс, за баща ми, за Марк и за твоето ангелче Рени 805
нека почиват в мир

# 254
  • на дъното
Рени  Cry Hug за Жорко,
Ичони нямам думи плача с вас ужасно е когато деца си отиват от този скапан живот  smile3518
vesi_k77 виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=296118.0

Общи условия

Активация на акаунт