Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 050
  • 455
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Ичони, моите събоолезнования на теб и на родителите на Алекс! Hug
Дано душичката му е там, където всичко е светлина и обич.....
Нека почива в мир!!!! Flowers Rose Flowers Rose
newsm45 newsm45

# 256
моите съболезнования за Алекс нека почива в мир . Praynig Praynig PraynigИчони Hug Cryкак е въжможно да има толкова мъка как толкова невинни душици си отиват , newsm45

# 257
Ичони мила  Hug Hug Hug, съболезновния на теб и родителите на Алекс!!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose- за Вас мъничета

Писна ми вече , да чувам как невинни малки душички си отиват . Стига !!! До кога? Вече не знам какво да правя ,сега когато съм си в къщи мъката съвсем ме събаря ,съкратиха ме от работа , преди поне се чувствах ангажирана с нещо , имах стимул да стана от леглото и да отида сред хората , а сега не ми се излиза от къщи.

Милички знам , че всички много страдате , но от сърце ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ДОЙДАТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ.

# 258
  • София
...малкият Мехмед е починал...Изоставен от тези, дето ги наричат лекари. От онзи изрод с бяла престилка, от когото зависи прословутия Е112. Аман от изроди в тази държава, за които най-висшата ценност са парите... newsm45

# 259
Току що прочетох. Много тъжно .............. Cry.

-за една залязла без време душичка ..........Поклон пред светлата ти памет Мехмедчо.

# 260
за теб миличък Flowers Rose  party006
Поклон пред паметта на Мехмед Cry

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 22:08 от isepise

# 261
  • Добрич
 Flowers Rose Flowers Rose ЗА МЕХМЕД!!

Жалко, че заради бездушието на някой си отиват невинни дечица!!!
 smile3518

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 12:54 от mpetkova

# 262
  • България
Поклон пред паметта на Мехмед. Flowers Rose Flowers Rose

# 263
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006 За Мехмед

# 264
Поклон пред паметта ти, детенце... Flowers Rose Flowers Rose

Как ли живее спокойно  тази убийца, носеща званието "лекар"? Що за съвест има?

# 265
  • София
Поклон пред паметта ти, детенце... Flowers Rose Flowers Rose

Как ли живее спокойно  тази убийца, носеща званието "лекар"? Що за съвест има?

Просто няма съвест, мила...Част от тях са такива гадове, че и смъртна присъда им е малко.

# 266
  • Варна
За Мехмед   Flowers Rose Flowers Rose
и малкия Дилян  Flowers Rose Flowers Rose - http://dnes.dir.bg/2009/08/14/news4921070.html#sepultura

Почивайте в мир деца  Cry

# 267

а как вярвах, че най-лошото ще се размине и че щом е под лекраско наблюдение  ще се оправи детенце.
Спи спокойно вечния си сън, малчо. Дано е светло на мничката ти душичка!  Praynig

Знам, че сме го дискутирали и друг път, но наистина са непонятни и страшни тези периоди, в които мънички невинни същества напускат този свят едно след друго.  Sad

Бог да пази децата ни! Praynig

# 268
-мир на дуишчката ти Дилянчо!

Съболезнования на близките.... Cry

# 269
  • София
Поклон пред родителите на детето, които спасиха други човешки животи, макар и на прекалено голяма цена. Току що сърчицето на момченцето е било присадено на 9-годишния Мартин в София. И той ще живее...

Общи условия

Активация на акаунт