Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 047
  • 455
  •   1
Отговори
# 270
Поклон пред родителите на детето, които спасиха други човешки животи, макар и на прекалено голяма цена. Току що сърчицето на момченцето е било присадено на 9-годишния Мартин в София. И той ще живее...

Дълбок поклон
Почивай в мир детенце малко

# 271
  • Добрич
Толкова много респект вдъхват в мен тези родители!
Това са Човеци с главна буква!
В своята мъка даряват живот на още няколко деца!

Спи спокойни, миличък Дилянчо!
Твоята душа е жива в сърчицето на Мартин! smile3518
Поклон пред светлата ти душа и пред смелостта на твоите родители!!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 272
Постъпката на родителите е ВЕЛИКА.

# 273
  • София
Постъпката на родителите е ВЕЛИКА.

Но не трябва да остава единичен случай... Sad

# 274
Постъпката на тези хора наистина е велика!
Почивай в мир детенце! Flowers Rose Flowers Rose

# 275
Много тъжно...........толкова малки невинни душици....

за Дилян и Мехмед
почивайте в мир милички

Поклон пред постъпката на тези родители....

# 276
Лека им пръст на починалите деца и поклон пред родителите на Дилян за доблестната постъпка.Но не мога да разбера защо заклеймявате толкова докторите за Мехмед.?Аз четох във вестника за неговия случай и доколкото съм запозната с тази коварна болест рака не е имало начин това дете да бъде спасено. С това заболяване, в тази фаза няма болница в света, която да го върне към живот. И в най-добрите болници по света умират деца от нелечими заболявания.Нека не бъркаме докторите с Господ. Прочетох някакви популистки искания от хора, които и аз не разбрах какъв скандал точно искаха да разпалят и подклаждат родителската болка и празна надежда. 

# 277
  • на дъното
ананас не пожелавам да си на мястото на родителите на Мехмед, защото ако си ще търсиш всякакво чудо за да спасиш детето си.Да не збравяме че все пак има излекувани хора от тази болест!Такива като теб много в този форум и само да знаеш колко ги уважаваме Mr. Green #2gunfireНай-учтиво те моля друг път да си разсъждаваш без да пишеше в този подфорум така нараняваш много хора!

# 278
Лека им пръст на починалите деца и поклон пред родителите на Дилян за доблестната постъпка.Но не мога да разбера защо заклеймявате толкова докторите за Мехмед.?Аз четох във вестника за неговия случай и доколкото съм запозната с тази коварна болест рака не е имало начин това дете да бъде спасено. С това заболяване, в тази фаза няма болница в света, която да го върне към живот. И в най-добрите болници по света умират деца от нелечими заболявания.Нека не бъркаме докторите с Господ. Прочетох някакви популистки искания от хора, които и аз не разбрах какъв скандал точно искаха да разпалят и подклаждат родителската болка и празна надежда. 

Shocked ooooh!
Е нямам думи............................ #Crazy

# 279
Заклеймяваме докторката, защото е оставила детето в адски мъки .Върни се и изчети цялата тема.

# 280
ананас не пожелавам да си на мястото на родителите на Мехмед, защото ако си ще търсиш всякакво чудо за да спасиш детето си.Да не збравяме че все пак има излекувани хора от тази болест!Такива като теб много в този форум и само да знаеш колко ги уважаваме Mr. Green #2gunfireНай-учтиво те моля друг път да си разсъждаваш без да пишеше в този подфорум така нараняваш много хора!
Аз съм от тези, доживели чудото и затова знам, че то не е в ръцете на докторите, а в ръцете на Бог. Детето ми се роди със сериозно заболяване, при това проявяващо се с нетипични симптоми и загубихме доста време.Когато най-после попаднахме в правилната болница, бебето ни беше много зле. Имаше другo дете там със същата диагноза.По-голямо дете, по-тежко  на килограми, е нашият се беше стопил, имаше болестта в по-лека форма.Нашият  син бе най-тежкия случай в болницата.Вниманието и лечението бяха едни и същи. Ние се оправихме, другото дете почина, въпреки,че прогнозата му бе по-добра.Тогава лекарката каза, че те правят, каквото могат, но наистина Бог разполага .Ако наистина не са му облекчили страданията е непростимо и направо ми се струва невероятно. Моите родители си отидоха за 1 г. и двамата от рак.Тогава толкова изчетох и се нагледах по болниците на хора с такова заболяване. Формата и протичането на болестта при Мехмед наистина са много тежки. Незнам в тази фаза, чудеса, ако стават ще станат в която и болница да се намира.Защото и в Сейнт Джуд не работи Бог. И там много деца си отиват.

# 281
Ананас,ти май изобщо не разбираш смисъла,на нещата,които се пишат тук,нито възмущението на хората,които го пишат...
Може би е така ,защото твоето дете е оцеляло,и слава на Бога за това,но едва ли щеше да си на същото мнение,ако то бе оставено да умре в адски болки...Да лекарите не са Богове,да те не винаги могат да спасят даден човек...но ние не учакваме чудо от тях.Ние просто искаме съвестно да си вършат работата.А един съвестен доктор не би оставил едно дете така да се мъчи/ а за мъките на майката не искам и да си представям/,при наличието на толкова обезболяващи средства.Дори и да е бил обречен,без шанс да оживее,на детето му се е полагало поне малко грижа от страна на лекарите,за да си отиде от този отвратителен свят,поне не в такива мъки...
Наистина тук се наслушахме на хора,които са успели да се спасят,или тяхните деца,ние се радваме за вас,но не е удачно вие да идвате тук и да се перчите едва ли не,че вас Бог ви е помилвал,а видите ли нас не,че ние сме биле обречени,че за нас е нямало какво да се направи...Престанете да бъркате в раните ни...Ние не сме по-малко добри от вас,не сме с по-малко късмет от вас,ние просто сме потърпевши и всеки жив човек може да бъде на наше място.
За един родител загубил детето си,особенно ако за това са допринесли лекари,не е важно на колко хора са помогнали същите тези лекари,за тях трагедията им е на 100% и колкото и да е прехвален даден лекар,щом не се е погрижил адекватно за тяхното дете,то всичко останало е без значение...
Ананас,говоря по принцип,нямам нищо против теб,просто искам да ви накарам да ни резберете-нас които не се радваме на чудото да са спасили децата ни...
Радвам се за теб и твоето дете!Да ти е живо и здраво!
Но за родителите на здрави деца,които не ни разбират има други подфоруми...тук сме прекалено раними и се разтройваме от най-малкото,затова е по-добре хора,които не могат да ни разберат да не пишат тук...
Прости ми ако съм те засегнала,но нас тук всичко ни засяга...

# 282
Ананас,най-учтиво ще се присъединя към молбата на Силвето да разсъждаваш преди да пишеш.
Първо темата не е за да изказваш мнението си за лекарката. Ама изобщо - така че ще помоля и да четеш преди да пишеш. Има си тема в клюкарника -пиши там. Коментирали сме я дотолкова,доколкото въпросната дама показа абсолютно безхаберие,инат и липса на капчица хуманизъм и човешко отношение. А това има пряко отношение към скръбта на семейството и на всички, които с надежда и вяра в изцелението следяха съдбата на детето.
Второ-искрено се радвам,че сте попаднали на свестни лекари.Защото много от нас са се сблъсквали с бездушни такива. И по тази причина темата е осбоено чувствителна за нас. Защото при някои от нас дечицата ни са си отишли само в резултат на лекарско действие/бездействие. Така че не ти прави чест точно тук да защитаваш тази особа.
Трето -  никой,повярвай ми-никой,не бърка Бог с който и да е лекар, но се предполага, че трябва да е ЧОВЕК, каквато тази жена с времето доказа,че не е.
Четвърто - моля те,не рови в раните повече. Безсмислено е. Нищо хубаво няма да излезе от това.Поне не тук.

П.С. Да ви е живо и здраво детенцето и нека всичко лошо е зад гърба ви.

# 283
  • гр.Гоце Делчев
Поклон пред родителите на Дилян за тяхната доблестна постъпка.Съболезнования на родителите на Мехмед,който преживя последните си дни в адски мъки.Да почиват в мир всички малки и невинни душици.
Майчици не ми се сърдете ,че се вмъкнах в темата ви ,но често ви чета и ми е много мъчно за малките душици и не се стърпях .

# 284
Момичета, да ви кажа, че ми е едно криво - следя непрекъснато историята на Комикс - това е майчето от отчетните на Електра. Бебенцето не е добре. Изпаднало е в кома. Нека се помолим за бебка и да изпратим мъничко силички на тази борбена душица, която 17 дена се бори за живота си. Моля ви,помолете се тази нощ преди да заспите. Бебето се казва Борислава.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт