Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 046
  • 455
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, да ви кажа, че ми е едно криво - следя непрекъснато историята на Комикс - това е майчето от отчетните на Електра. Бебенцето не е добре. Изпаднало е в кома. Нека се помолим за бебка и да изпратим мъничко силички на тази борбена душица, която 17 дена се бори за живота си. Моля ви,помолете се тази нощ преди да заспите. Бебето се казва Борислава.  Praynig

Praynig Praynig Praynig
Бори се мъничка Бо! Комиксче, прегръщам те много, приятелко  Hug Hug Hug

# 286
 Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf CloverЗа малката Борислава,бори се миличка

# 287
 newsm17!Бори се малка Боби!

# 288
Бори се малка Борислава, бори се детенце! Моля се за теб! Praynig Praynig

# 289
  • Бургас
Бъди силна, малка Борислава  Praynig  Praynig  Praynig

# 290
Дръж се мъниче,бори се!
Моля се за теб

# 291
  • София
Момичета, само да кажа, че днес Бориславка е по-добре от вчера. Поне така е казала доцентката в педиатрията. Вече се наблюдавали реакции. Явно силната вяра и молитви на всички ни помагат!

# 292
Момичета, само да кажа, че днес Бориславка е по-добре от вчера. Поне така е казала доцентката в педиатрията. Вече се наблюдавали реакции. Явно силната вяра и молитви на всички ни помагат!

Благодаря ти Нана за добрите новини Hug  bouquet
Дръж се Бо,моля те

# 293
Стискам палци на малкато Бо да се оправи.
Днес ми  мъчно защото чичо Иван почина

# 294
Дръж се малка Бо!Моля се за теб.

# 295
 Praynig Praynig Praynigдано се оправиш бебче, бори се  Бориславка .

# 296
Нана, благодаря ти за прекрасните новини!   bouquet Hug

Силно вярвам, че Господ бди над Бориславка и че чудеса стават!  Praynig

# 297
Мъчно ми е за моята малка звездичка и за всички други.Доидели 19 число от месеца сърцето ми се къса от мъка.Не мога да забравя  party006 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Дали си добре миличка,липсваш ми smile3518 Браво на малката Бо.

# 298
flej Hug тя е добре,всички ангелски дечица трябва да са добре Flowers Rose Flowers Rose
Пропуснала съм за Бо на комикс,тя е от нашите отчетнички ноемврийски,но беше добре Praynig Praynig Praynigдано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 299
  • Добрич
frej,  Flowers Rose Flowers Rose за твоето непрежалимо ангелче! Hug за теб

Днес, момичета, ми е много, много тъжно, защото погребваме едно 19 годишно момче, съученик на дъщеря ми, съсед и син на приятелка от детството. Мъртвото вълнение в Кранево отне живота му............Защо Бог прибира малки деца? Защо са му всъщност?
Никога няма да намерим отговор на този въпрос....много, много боли smile3518
А малкият му брат беше в класа на моя Ачо!!!!!
Колко се моля да няма други почернени майки, а те от ден на ден стават все повече?  До кога,  smile3518 smile3518 smile3518Господи?

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Ивайло, който завинаги остава на 19 години!!!!

Общи условия

Активация на акаунт