Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 045
  • 455
  •   1
Отговори
# 300
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseЗа Иваило,моите съболезнования на родителите

# 301
frej,mpetkova .... Cry.Ужасни неща се случват .Всеки ден се моля Бог да пази снът ми. Направо съм като обсебена, мисля все лоши работи ,но какво да правя........то има една приказка да не ти се случва това което мисли майката.

-за  Ивайло и малкото ангелче на frej!

# 302
frej,mpetkova.............,вече незнам какво да кажа Cry
Бог да бди над дечицата

-за Иво и за всички ангелчета,ОБИЧАМЕ ВИ

# 303
frej Sad
и на мен така силно ми се иска да варвам,че са добре там, където са сега. И вярвам... Няма как да е иначе. Би било съвсем безсмиселно...

Flowers Rose Flowers Rose  поклон пред паметта ти, Ивайло!

Наистина е жестоко Sad Бог да дава сили на родителите да минат през това. Praynig

# 304
  • на дъното
 smile3518 smile3518 Тъжно ми е меко казано,преди малко ми се обадиха да ми кажат,че свако е починал при катастрофа.
Мило мое детенце Крис посрещни свако той беше толкова добър човек smile3518
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за теб мили свако и всички наши ангелчета и обичани хора отишли си от този скапан свят

# 305
Силви Hug те мила. Свако ти ще намери Крис и ще му каже колко много го обичаш и колко ти липсва!

-Бог да прости твоя свако!

# 306
Силви,много съжалявам мила за свако ти, Cry
и знай,че Криско ще го посрещне

# 307
Силвинце,  Sad Hug
толкова нелепа смърт,съжалявам,милинка. Hug

Поклон пред паметта му!

# 308
  • Варна
Силве моите съболезнования за свако ти!  Hug - те! Толкова много хора си отиват така нелепо по нашите пътища!

# 309
Силве Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Моите  съболезнования за свако ти!

# 310
 Flowers Rose Flowers Rose
за всички, които ни напуснаха без време . . .

# 311
  • Mediterraneo
Момичета, откакто разбрах, че съм бременна, не съм влизала в този подфорум. Съвсем съзнателно избягвах да чета, но не става...

Още повече, че наближава 8 септември, най- омразният ми ден, денят, който не искам да го има в календара. Всяка година дните между моят РД и този ден за мен се превръщат в ад, в черна дупка. Гърлото ми винаги е на буца, сърцето ми бие до пръсване, нервна и разсеяна съм. Съдба.

# 312
Диманче,  Hug Sad

ох, написах разни неща и ги изтрих -всичко звучи ужасно не на място.

Не сме те збравили, знаеш, нали? Нито мъничкото ангелче...
Вярвам,че е светло на мъничката му душичка, както и на всички ангелчета, напуснали земния свят. Вярвам,че са добре, че им е топличко и светличко. Че усещат люлбов, която струи към тях. Няма как да е по друг начин.  Praynig

Относно другото - може би наистина е по-добре докато  родиш да се опиташ да не четеш много-много тук, защото мъничкото човече в теб има нужда да усеща, че си добре. Банално е,знам,но точно затова е истина. Прегръщам те! Hug

# 313
  • в сърцето на моето Слънце
Мъчно ми е, защото си искам детенцето. Снощи пак го сънувах...  Cry Cry Cry
Обичам те мамина душичко, не зная как да продължа.  newsm45

# 314
Защото ми липсва моята малка Капчица newsm45
обичам те чеденце
спи спокойно Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт