Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 044
  • 455
  •   1
Отговори
# 315
  • на дъното
izpepelena,mmmStelxen_m ,Тарталета  smile3518за всички ангелчета.Обичаме ви Cry

# 316
izpepelena, mmmStelxen_m , вярвам,че мъничките ви рожбички усещат любовта ви и там, където са сега.  Знаят колко ги обичате и колко силно усещате празнотата от липсата им.  Sad Вярвам също така, че са добре. Не би могло да бъде другояче.
Прегръщам ви,момичета.  Hug

# 317
Защото моето ангелче утре щеше да празнува своя седми рожден ден, защото преди седем години това беше най-щастливия ден в живота ми, а утре....само огромна мъка! Поръчах торта за Кико , реших да я занеса в дом за дечица без родители, избирах дълго и се спрях на една с любимите му герои от Мечо Пух. Жената ме попита: "Какво да напиша върху тортата", аз й отговорих  "ЧРД, Кико", но на следващия въпрос: "На колко годинки става Кико", нямах сили да отговоря. Толкова много боли! Даже и малката ни принцеса не успя да ме разсее днес..Мое малко момченце, ела поне в съня ми, моля те, миличко!

# 318
  • Варна
Vesi k77 за твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose.

# 319
  • на дъното
vesi_k77за Кико.ЧРД малко ангелче!Ела в съня на мама кажи колко много я обичаш.  smile3518 Hug

# 320
Честит Рожден Ден, мъничък! Специално за теб:

Веси,   Cry Hug дори не знам какво да напиша... просто те прегръщам

# 321
Честит рожден ден,мило дете!

# 322
Кико, честит рожден ден миличко дете! Вярвам, че там където сега живееш ти и твоите другарчета ще си направите голямо щуро веселие.   party006
Веси, с всяка изминала тяхна година ние се доближаваме все повече до тях, нашите обичани дечица неживеещи вече с нас. Hug

# 323
  • София
  party006 за Кико
Веси, Изпепелена, mmmStelxen_m, за вашите дечица Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Тарталета, често те мисля Hug

# 324
  party006 За Кико

# 325
  • Mediterraneo
Кико, честит рожден ден, мило детенце...

Анджела, благодаря ти  Hug

# 326
  • Варна
ЧРД,  Кико   baloni

Празнувай с всички наши ангелчета, където и да сте.

# 327
Веси .....незнам какво да кажа в такива  паметни дни......... Hug

-за тебе Кико........... Cry

# 328
За Кико, честит празник мило дете! baloni и силни  Hug за Веси,твоята майка!

# 329
Толкова ми е тежко и мъчно за всички вас... Толкова е трудно...
Днес ми стана мъчно, защото вчера се е навършила половин година откакто загубих бебчето си, а дори не съм обърнала внимание... Кога мина толкова време..? Сякаш беше вчера.
Често си мисля за нея, каква щеше да бъде, как щеше да изглежда, как щеше да минава денят ни заедно... За първи път от много време си поплаках за неизживяния й живот...

Общи условия

Активация на акаунт