Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 043
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
Преди седмица станаха 6 месеца от както моето малко ангелче си отиде. А скоро идва и така черната за мен дата 9.09, когато родих моите две ангелчета....толкова болка, скръб, защо?

# 331
 nikolina-pikolina, прегръщам те силно в този труден момент. Аз родих моите момиченца в 24 г.с.- м. декември. В онзи зимен ден твоята история и борбената Алекс бяхте моята надежда за моите бебки. Загубихме ги, но не съм имала възможност до сега да ти благодаря , че в този ден (макар и да не знаеш) ти и Алекс крепяхте всичките ми надежди за по-различен развой на събитията при нас. Лежах сама в родилна зала-без роднини и приятели- бях само с вас в мисълта си- ти и Алекс ми давахте сили,надежди и вяра.
Благодаря ви  bouquet
Аз няма да забравя Алекс, за мен тя е като символ на форума и продължава да живее в сърцата на много момичета тук...

За рано отлетелите ти пеперуди:

# 332
  • Варна
Kenga и nikolina-pikolina  Hug, за вашите ангелчета, които научиха този форум на надежда и съпричастие ...   Flowers Rose Flowers Rose

Спете в мир, мили дечица!

# 333
  • Варна
Nikolina-pikolina, Kenga   Hug- ви!  Вашите истории са толкова близки до моята! И аз често си задавам въпроса защо, но отговор няма. През октомври ще стане една година, откакто загубих моите две бебки, мина толкова време, а сякаш беше вчера!

# 334
Момичета,  Hug. Така ми се иска да мога да разпръсна поне малко болката и мъката ви..... може би не мога да го направя, но мога да помня дечицата ви и да не забравям,че и те са минали през този свят. Всяко споменато тук детенце е оставило отпечатък в мен и продължава да живее и в моето сърце... Прегръщам ви...

# 335
Kenga_ благодаря ти за милите думи. Те ще се върнат при нас, аз съм сигурна, рано или късно това ще стане. Когато ние сме готови, те ще дойдат.

Имай сили и вяра. Не се предавай.

# 336
Кенга, Николина, Лилибон,  Sad Hug
поклон пред мъката и болката ви. Рожбичките ви са имали мисия на тази земя - да направят хората по-добри, по-хуманни, по-отдадени и съпричастни към съдбата на другия. Те са я изпълнили успешно. Трябва да са добре там, където са днес. Няма как иначе да е.

Марго,  Sad Hug вчера си мислих за теб  и за това че винаги проявяваш внимание към всички тук, но никога не ни ангажираш със себе си и своята мъка. А не бива да е така.

# 337
-за вас мъничета
Кенга, Николина, Лилибон, Hug Cry

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:44 от isepise

# 338
...защото и двете ми неуспешни бременности имаха дата за термин 28.08
 Flowers Rose Flowers Rose- за всички наши малки ангелчета
Липсвате ни...

# 339
... защото на обяд разбрах че баба ми е починала. ОБИЧАМ ТЕ, БАБО! Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир! Благодаря ти за прекрасното детство. Няма да те забравя....

# 340
Мили мами Кенга, Николина, Лилибон,reni _805, isepise и всички други мами с разбити сърца  Hug Hug Hug, опитайте да бъдете силни , защото мъката ще ни съсипе. Борете се !!!
malka feia - съболезнования миличка , сили и кураж да преминеш през това изпитание.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за висички наши близки

# 341
Днес ми е мъчно, защото вчера почина баба ми и днес я изпратихме. Почивай в мир мила, бабче!  Flowers Rose Flowers Rose

# 342
  • Добрич
Нека милата ти баба почива в мир!
Тя ще е вечно жива в твоето сърце и спомени!

# 343
  • Пловдив
Днес ми е мъчно,защото вече 6 месеца изминаха откакто родих мъртвото си бебе,а болката не утихва...
Моля се за всички ангелчета да са добре там горе и дано виждат как ги обичаме. Ще отида до църквата и ще запаля свещичка за всички тя и за вас мили майчици да сте здрави.

# 344
-за всички тях ......... Cry

Общи условия

Активация на акаунт