Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 034
  • 455
  •   1
Отговори
# 375
Рони, Тарталетка,Ичони, занизаха се пак черните дати...  Cry Cry Cry Прегръщам ви, другарчета, а съм безсилна да направя друго. Тъжно е. Тъжно е, че и никой друг няма силата да върне времето и да промени нещата.  Sad

Написах много и го изтрих. Всичко звучи така безумно нелепо... Поклон пред мъката ви,момичета.

за всички вас, свидни мъничета

# 376
  • Варна
Тарталета, Ичони,  Hug скърбя с вас.

За непрежалимите дечица

# 377
  • Mediterraneo
Времето е в унисон с настроението ми. Не ми се говори, не ми се мисли, не искам да чувствам...

# 378
 Cry Cry Cry И аз се чувствам по същия начин,боли много боли.

# 379
Тарталета,  Hug в този така труден ден за теб!

# 380
Година и половина без моето момиченце  newsm45
А сякаш беше вчера, преживявам всичко отново и отново. Много ми е мъчно момичета. Сега моята малка Дара щвше да си има какичка.
Липсваш ми, моето момиче. Мама много те обича  Cry

# 381
  • София
Тарталета, с теб съм! Sad Hug
MARMORANA  Hug

# 382
-за Влади и Алекс!

Мили момичета, знам колко Ви е трудно, но сега вашите по-големи дечица пазят и закрилят своите сестрички .... CryВярвайте в това Hug!

# 383
Времето е в унисон с настроението ми. Не ми се говори, не ми се мисли, не искам да чувствам...

Не знам дали можех да се изразя толкова кратко и ясно...и аз се чувствам точно така -ще добавя само че съм и малко неадекватна, като замаяна съм...
Марморанка Hug много съжалявам миличка.....

за твоето ангелче Flowers Rose  Flowers Rose

# 384
Марморанка Hug за твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006 Sad започнаха черните дати

# 385
Тарталетка,  Cry Cry Cry Hug. Миличък Влади, дано да се чувстваш добре и да намериш начин да го покажеш на мама.
Ичони,   Hug.
Мърморанче, отдавна не следя датите, миличка. Няма смисъл. Всеки ден е с лице към миналото. А сега, когато имам моето мъниче, истински разбирам "местожителството" на Аги - между два свята.

# 386
  • Варна
Рони, права си, броенето на датите е живот с лице към миналото. Каква полза? И вчера, и утре, все ги няма и липсват, няма нужда допълнително човек да се разстройва.

Мърморанче,  Hug. Не си внушавай, че Дара е щяла да има кака - самата Дара нямаше да я има, ако кака й беше в ръцете ти. Губиш едно, печелиш друго. Вярвам, че дечицата ни са свързани с нас завинаги, макар че съдбата им тук е била толкова кратка. Имало е смисъл.

# 387
днес е малка богородица. три месеца от както мама я няма. тежко ми е, все още не знам къде съм и къде искам да бъда-мразя го този свят. единственно живея за дъщеря си.

# 388
Лилибонче, много често съм мислила точно в тази посока на мислите ти - дали щеше да го има точно това детенце, което е смисъл на живота ми сега.  Или кога щеше да се роди, което го прави различна личност.

# 389
  • с/у ОколоМръсТното
Тарталека, цял ден те мисля...  Hug
Мир и покой за малката душичка на Влади  Praynig

рони - такива мисли и такива посоки са без изход. И нямат реални и еднозначни отговори. И аз се въртях в тези кръгове...

Общи условия

Активация на акаунт