90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 379
  • 447
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте,любими! Hug
Аз днес съм на плодове,но дообяд бях на детската площадка пред блока-досега излизахме към 11 часа,но днес сутринта нямах цигари и излязохме по-рано с малката-взех си кафенце и си го изпих там.Та няма грам сенчица никъде,уж бях с шапка,ама нещо май се спекох и ми стана кофти.Качихме се вкъщи и изядох един банан с ...кисело мляко. Embarassed Rolling EyesНямам минус още-3 дни ми бяха мога да кажа стриктни...Но продължавам!!!!Този път никакво отказване!Този кантар уж го скатах,така че да не ме съблазнява,ама не се стърпях пустооо!Вие кога започнахте да сваляте? newsm78Аз ще се претегля и утре ,за да видя след плодовия какво ще се случи!
Хубав ден на всички!  bouquet
gertruda,мила сега прочетох,че ти си я започнала з дни преди мен диетата!Браво за резултатите-страхотен старт!Гледам,че горе долу от едни и същи килограми тръгваме-ти тотално стриктна ли беше?Може би аз нещо съм сбъркала тия дни,че не мърдам-ама ще взема и да се измеря с метърчето...може би там на мерки да отслабвам по-бързо! newsm78

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 15:02 от sisolinda

# 181
Жабче, Жабче завиждам ти благородно, че живееш в къща. Писна ми да се боря със съседи - простаци. Ей няма спокойствие и това си е.
Днес си карам плодовия ден с едно прлегрешение - погълнах една суха паста, че щях да припадна по улиците и там където бях нямаше нищо подходящо да си купя.
sisolinda не се бой аз направих първия минус след седмица и половина, но иначе резултата ми за 1 месец бяха 6 кг. Не забравяй че всичко е много индивидуално. И ти ще отбележиш минусче, не се притеснявай Hug

# 182
Здравейте мили фиданки.. иии фиданчо  Naughty Simple Smile
Аз днес съм на плодове и до сега хапнах доста, но поне САМО плодове  Peace
Ей сега ще отида да се премеря и ако има разлика от 55кг ще ви пиша  Laughing

# 183
Здравейте сладуранки Hug
Жабче мерси за кафенцето и честито ти минусче Hug
Вирджиния и Жабче виждам, че питате за мен. До обяд бяхме с бебчо на разходка и после вкъщи но незнам защо имаше проблем с интернета и чак сега се появи Thinking Вчера концерта беше на площада на открито и имаше деца от много детски градини. Много музика и танци.....но направо слънчасах. Как можаха тези хора да го правят от 16.30ч (даже и по-рано са започнали) А бебчо се поизплаши от силната музика и само мрънкаше Whistling
Виждам, че ще имаме есента и булка в редиците ни-Мелиситааааааа много се радвам и от цялото си сърце ти желая сбъднати мечти и океан от щастие до любимия мъж Hug Hug Hug
Звездичка честит рожден ден на твоето слънчице-да е жив, здрав, палав и игрив Hug

По-късно ако мога още ще ви пиша...при мен нещата са никак. В смисъл че се издразних на тези големи плюсове от режимни дни и взех да си ям ккавото реша. От понеделник мисля да направя зелевата супа, че съм си много доволна от нея-свалям и после много време ги държа без да се връщат. И май за сега при мен най-добрия вариант е зелева супа. Хем е и зеленчукова, студена и ще е разхлаждаща в тази жега. Ето казах си как се изложих Embarassed

# 184
Здравейте, отслабващи!
Благодаря ви за топлото посрещане.
Аз все още нямам кантар и съм мноооого  Sad от това, но надявам се скоро и това да стане.
Аз съм на плодове днес и съм изяла:
закуска - кафе и 2 банана
обяд - 2 ябълки
в 16.30 грейпфрут
а за вечеря имам и банани и портокали и ябълки, но се чудя може ли салатка или трябва задължително да е плодове?

# 185
  • в резерват
Извинявайте, че ви нахлувам в темата. Обаче имам няколко  въпроса...
- маслините в кои дни си ги позволявате и свареното жито в деня на въглехидратите ли беше, че съм забравила

Благодаря на всички, които ще ми отговорят   bouquet

# 186
sisolinda мисля че при мен се получи така, защото до преди да почна диетата имах много нездравословно хранене. Хапвах когато ми падне и каквото има, а в повечето случай се вечерях след 22:00 час, и когато през деня почувствах глад хапвах нещо сладко (кроасан, паста или нещо което може да се яде на крак и има многоооооо въглехидрати).
Днес нали съм на въглехидрати си позволих да си хапна 2 хрупкави пурички  Simple Smile
NBVV мисля че няма да има проблем да си хапнеш салатка за вечерта  Peace Аз утре съм канена на рожден ден и ми се пада плодов ден, за това там ще хапвам само салатка и дано не ми се обиди домакинята  Rolling Eyes Peace
Дани_ маслинки не ям само в деня на плодовете, не знам дали е правилно ще видя какво ще кажат и по- опитните  Peace, но ако се хапва салатка вместо плод мисля че и за плодовия ден ще стават. А за вареното жито би трябвало да е във въглехидратния ден  Wink

# 187
здравейте на всички диетуващи. имам малко въпросче - патладжанине какви зеленчуци са безскорбялни или не, и маслините къде отиват, дали са зеленчук.
дали някой може да ми отговори newsm78

# 188
благодаря, момичета, за пожеланията Hug Hug Hug

една малка почерпка

# 189
mariya82 патладжаните са безскорбялни зеленчуци. Маслините, те вече са ти отговорили мисля по - нагоре, че ги консумират във всеки един ден без плодовия, въпреки че мисля беше Жани си ги позволяваше и в плодов ден.
Жанче подкрепям те, явно това за момента не е твоя режим. Пробвай със супичката щом ти допада, харесва и смъкваш от нея  Peace
Жабче ша плача  Cry да знайш  Cry Cry Cry

# 190
Хоп и аз в редовете на плодуващите днес. Успешно, без издънки Laughing Вечерта със сина ми си направихме дъъъълга разходка, та това ще ми е фитнеса за днес. Едва се държах на краката си накрая...
Да видим дали утре ще ме зарадва кантарчето  Wink
За всички много  Hug Hug Hug и лека и спокойна нощ!

# 191
И от мен успешен плодов ден Wink Да не повярва човек,че не се изкуших с нищо LaughingСЕга излизам с малката малко да се поразходим,по-късно още някое плодче и водичка и съм ок Wink
Лека вечер Hug

# 192
Момичета,кажете кога свършва диетата - дали с края на третия воден ден или още малко? Зх29=87 а диетата се води 90 дневна-правя още 4 дни ли?

# 193
  • София
Момичета,кажете кога свършва диетата - дали с края на третия воден ден или още малко? Зх29=87 а диетата се води 90 дневна-правя още 4 дни ли?
Петка по-напред беше написала, че водейки се по рецептите в книгата излиза, че диетата трябва да е 91 дни като завършва с плодов. Карай си я още 4 дни.
Ти само с тази диета ли свали 20 кг?

# 194
Да, и много ми допада -защото има дни когато мога да ям любими  неща като синьо сирене ,шоколад, ориз с лапад , банички и  съм много доволна, изкарах и празниците - Великден,Гергьовден - единият ден беше агнешкото,другия ден беше дробеното ... много добра диета  Hug
сега обаче не ми е ясно-като почивам - ще смесвам ли храни или е добре все пак да се съобразявам кой ден какво правя

Общи условия

Активация на акаунт