АПРИЛчета растат и хубавеят, на мама вече те се смеят!

• 12 662
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
  • not found
Дея` много благодаря  Hug

# 196
Здравейте  от  нас  с  Борислава.Ние от  разходки  не  смогваме  да  седнем  вкъщи,та  за  това  ни  няма  никакви.Миналата  седмица  бяхме  на  консултация  и  ваксина,голям  рев  беше,но  пак  мама  беше  щастлива,защото сме  вече 5600кг. и  сме  високи  цели  61см.Което  за  бебе  само  на  кърма   е  доста  добре.Иначе  нощтно  време  спим  по  8-10  часа,което  пак  е  много  добре(ядем  в 9 или  10  и  става  чак  в 5,6 според  зависи  кога  е  вечеряла),абе  не  мога  да  се  оплача,дете  слънце  имам.Ще  се  радвам  да  не  съм  единствената  с  такова  за  пример  златце.  newsm53

# 197

И това става  Mr. Green иначе пия Martini Rosato  Crazy

# 198
  • Бургас
И аз не бих отказала Мартини, ... както и Бейлис...  Blush ама след известно време ще е  Mr. Green

Маминки от Бургас, ние с малката като се оправим и отиваме в морската..., който е на линия, че все по малко влизаме, да идва... ще си пусна тел. в албумчето ни със снимките, тъкмо и аз да кача поне една...

Velvet, май само ти каза : да Simple Smile , да се видим на фонтаните мъжду 11ч и 11.30ч?

Много хубав ден на всички  Hug

П.П. Знам че zelenoto oko, е всеки ден там... ако има и други, още по-добре  Hug
Имамама, чакаме предложение за местенце в центъра  Hug

Ох, че съм и аз... ще ми пуснете ли пак паролката?  Blush Blush Blush

Ето ни в количката за разпознаване   Party

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 09:20 от ben78

# 199
Здравейте, мами и бебоци!!!!  Hug

Ние сме добре! По цял ден сме навън в двора! Аз много рядко слизам до центъра, защото просто става ад в колата докато излезем и после докато се приберем! Миличкия ми целия става мокър! За това предпочитам само в двора да си го държа!

Зинаида, надявам се да нямаш повече лоши моменти и от тук нататък само усмивки да имаш на лицето, малката принцеска да слуша и да расте здравичка и щастлива!!!

Ние си имаме все още едно нощно хранене, някъде около 4ч. се буди. За сега не мисля да го спирам!

Мами от Варна и аз някъде август може да се включа във вашите разходки. Моя мъж е от Варна и август сме там! Така като гледам ние в София няма да се организираме.

Моята педиатърка ми каза, че пентаксим ще му слагаме след 6 месец. Не можай да разбера защо.

Нашата количка е на Чиполино - Перфекта. МНогооооо съм доволна. Много маневрена, сравнително лека и на Влади му е много добре в нея! И да ви попитам, столчето ни за кола се прикрепя към количката, ако някой друг излиза така на разходка по колко време е добре да бъде в това положение бебчо?

За памперсите, ние сме на Пуфис и съм много доволна. Бях на Либеро и почти всеки памперс ми пропускаше. И ние вече сме на 3-ка!

Наистина нашите принцове и принцеси са многооо красиви!

Ние с Влади ви цункаме всички!!! Лек ден!

# 200
  • Бургас
Ето ме и мен с количката и малката  Wink

# 201
Кафенце, браво на малката за успешното сучене. Само така. Hug

asja голям купон сте заформили с тези мамчета и бебчета. Party И снимките са страхотни. много хубав такто си имате-да не се обидиш!!

Rea1 ужасно преживяване си имала.Добре, че си имала бърза реакция, че не ми се мисли какво би могло да се случи.

Олче много сладка е Елина, особено като се усмихва. Аз Алекс все не мога да го хвана в такава усмихваща се поза, за да го снимам. Cry

Дея, голямата ти дъщеря има разкошна коса. Пу-пу красавица, давам баткото за зет ето: с любимото мече, докато Олчето все още умува по въпроса. Whistling

# 202
Хубаво ще си изкарате вие на разходките, обаче ние си спинкаме в къщи и днес излизането ни ще е след 12 чеса. ако бяхме будни щяхме да се организираме да морската . Няма да се изпуснем все ще се видим. Аз се виждам и с Ренка79, нали сме на една улица с нея  Wink Wink О бебчо го чувам сега от другата стая май ще можем да излезем. За кои фонтани става въпрос точно?
Количката ние с графитен черен цвят

# 203
Зинайда, дано има вече край тази твоя серия от аварии.  Confused
Реа,  Hug

Аз съм доволна от Маг-а. Джиткам си я с една ръка. Само излизането то входа ни е по-забавно, но мъж ми гледал на времето чуждите булки откъде преминават. Сега се надръндваме през едни камъчета, но успяваме да излезем без големи сътресения и без да вдигам тежести.
Без разходки по улици няма как да стигнем до който и да било парк. Вчера с изненада открих, че този на Редута бил много хубав. Голям туризъм ще му ударим там по всяка вероятност.  Laughing

Въпрос - на зверчето му се цопват едни мигли в очетата. Има мигли - има проблем. Как да ги вадя безаварийно, че я виждам Мария колко дискомфорт й правят, но не дава да я джоркам (на роден език бъркам в окото).

# 204
  • not found

И това става  Mr. Green иначе пия Martini Rosato  Crazy

Следващият път - такова  Wink
Сега да се похваля , че запекът мина  Grinning
Вчера излизахме на разходка с кучето и малкия , обаче нещо нашата Шона много брани Тони и не допуска никой до количката .
Относно кафето , колко от вас пият кафе и кърмят ? На мен още в болницата ми казаха да не пия докато кърмя и аз изпълнявам , засега съм на без кофейново  newsm78
Щях да забравя да похваля таткото , който сутринта изми чиниите и ми сервира закуска  Party

# 205
Може ли някой да ми пусне паролата или номера на Бен че съм една шматка....

# 206
  • София
... ние сме си резервирали баткото на Олчето,ако не го е обещала вече  Crossing Arms  Mr. Green

Давам го, давам го, Mr. Green щото сватята ми е много на сърце, открай време... Heart Eyes
А за щерките няма какво да говорим... Ако можеше, да ги краднем и двете.... Crazy  Wink Heart Eyes

Jylieta, аз си позволявам по мъничко кафе, с мноого мляко, че и Асан е Ора   Mr. Green, сутрин, докато я кърмя преди разходката. За 2 - 3 часа се надявам да минава действието на кофеина...  Whistling Без кафе не мога да се събудя сутрин и съм много ЗЛА. Twisted Evil
Открай време знам, че безкофеиновото е чиста химия и повече вреди.  Peace

# 207
  • София
Олче; Деси Hug
Зинаида дано само хубави емоции имаш от тук нататък. Praynig
Много сме несериозни мамите от София и аз искам срещичка ма като гледам няма да стане. Crossing Arms
ще кача довечера малко снимчици ако успея. Joy

# 208
Много съм смотана  ooooh! .
Комшийката дойде у нас на кафе сутринта и ви изпуснах.И нито имам телефонен номер нито разбрах на кои фонтани...  ooooh!
Дано не ставам много нахална,но искате ли за утре да се разберем от днес,че съм много смотана.Утре даже съм на консултация в 12:30 в центъра и ще съм близо.Голям мерак имах да се запознаем най-накрая  Rolling Eyes

# 209
  • Бургас
Velvet_s ,  не се притеснявай.. аз се повъртях около фонтаните и октопода и като не видях никой си продължих  Wink Днес ми беше второто кърмене навън Simple Smile  Heart Eyes
А за тел, така и не получих и аз поролката и така и не успях да кача снимки в албумчето и да си сложа и тел. там.
За утре преди или след консултацията ще можеш? Кажи към колко часа и къде на теб ти е удобно да е срещичката... там ви казах, защото там се срещат и мамите от кърмаческия и си мислех, че се знае това място  Blush
Пак ще помоля, много ме извинето за безакълието, бихте ли ми пуснали паролката за албумчето?

Общи условия

Активация на акаунт