АПРИЛчета растат и хубавеят, на мама вече те се смеят!

• 12 655
  • 306
  •   1
Отговори
# 180

Верига немски дрогерии. Има ги в големите градове отскоро.

Asja oт Пловдив ли си? Прочетох поста ти за магазини  ДМ,можеш ли да ми кажеш къде има тук такъв?

Танита, от Пловдив съм! dm се намира срещу Баумакс, точно до новия Вис Виталис! Днес взех тройката на памперсите на Babylove. Да ви препоръчам да купувате и домакинското руло на dm.Страхотно е и много евтино - 3 бр. за 2 и нещо лева. Друго много хубаво нещо са каучоковите им биберони - 2 бр. за 3.50 лв. Аз ползвам и мокрите им кърпички. Изобщо май им ставам фен на марката - хубави неща на много сносни цени.

Васко също си има пъпчица от имунизацията, не сълзи.

ben78, и аз съм с MagEngland. Много си й харесвам цвета, но е направо като танк, ужасно тежка. И сериозно започнах да се замислям за някаква лятна количка с напълно легнало положение, която да използвам сега в хубавото време и другото лято също. Но пък летни колички с напълно легнало положение почти няма. Олче, ти каква си си взела? Доколкото разбирам, имаш и друга, но си си взела лятна?

Васко много яде, все е гладно това дете! Не издържа три часа по никой начин. Минат ли два, наддава див вой за ядене! Не е недохранен, защото съм се цедила три часа  след предното кърмене и изцеждам между 50 и 60 мл кърма. Дохранвам го всеки път с 80 мл АМ. Тоест - яде между 130 и 140 мл.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 17:28 от asja

# 181
Здравейте и от нас! Ние тези дни правихме погача.Бебка много много слушка в църквата.По едно време на молитвата като започна да гледа към прозореца на църквата и започна да се смее. Скри ми шапката Laughing Laughing Laughing като я видях какво прави. След това ходиме на консултация и тя вече тежи 4700кг. и е порастнала 57см. Растят децета. Избрах да и сложат ваксината от здравната каса, че другата ми идва скъпичка. Днес аз ходих на преглед и доки, че вече може  luvbed. Иначе от края миналата седмица започнахме да се дохрамваме. кога 30, кога 60мл. Важното е , че тя се чувства добре и не плачка. Мисля си, че нашите колики вече започват да отминават и  Praynig Praynig Praynig да е така.

Пловдичанки кога ще си направим срещичка???

Деичка, мерси за отговора. Твоите прицески се много сладки. ПУ ПУ.
Айде чао от нас! Hug Hug Hug

# 182
  • София
Асинка, имам ТСМ от баткото...  Crazy Представи си за какво иде реч...
Много стабилна и вседеходна количка, но празна е сигурно 20 кг... А и е адски неманеврена.
От събота сме с такава: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chicco_61272-97fuego.jpg, купих я от Продавалника буквално за без пари, без столчето е, много лека, маневрена и удобна. Направо се родих. Peace

# 183
  • Бургас
Имамама, на мен в центъра ми е още по-удобно, но да предложиш някое спокойно местенце? Не ми се ходи из хората с нея и го избягвам обикновенно... лудница е.
Дея, може и тогава пак да се видим.   Hug

zinaida,  Hug Hug

Благодаря ви за бързите отговори за топченцето   bouquet  bouquet

# 184
Аничка,честит племенник  bouquet,жив и здрав да е!

atlantica,да ви резервираме за зет  Blush ,голям сладур  Heart Eyes
Ааа,Дея',той е даден вече  Naughty,може големия да искате,малкия вече е обещан Mr. Green.
Каката ви е голяма красавица,тя и малката не и отстъпва де Flutter.И Сашко така се усмихва Laughing.

Олче,какви бузки имате,само за щипане  Heart Eyes!

zinaida,съжалявам че все ти се случват такива неща Tired.Дано това да е било последното Praynig.

# 185
Зинайда,дано това е последно.
За среща съм много за и понеже съм в Славейков,ако ще се срещаме надалеч,предпочитам в морската на въздух,за центъра още не съм достатъчно бърза.Ако кажете ,идвам  Simple Smile

# 186
Здравейте
виждам че обсъждате количките мойта е на Чико http://chiccousa.com/gear/travel-systems/cortina-30lb-systems/tr … ems-30-bella.aspx и съм супер доволна много лека и маневрена, виждам че и Олчето си е намерила такава. Много съм доволна. Днес малката ми принцеса спа от 11 вечерта до 6 сутринта направо супер за първи път да се наспя откакто съм родила Heart Eyes
Да ви питам ходих на гинеколог и ми предложи да ми сложи спирала, сега не можело да изписва хапчета докато кърмя, но аз се чудя? Вие как мислите да се предпазвате?
Поздрави и прегръдки от нас

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 19:12 от mimeto80

# 187
brawney,браво на малката принцеса  Hug

ben78 ,задължително ще дойда,ще си организираме една среща  Hug

*dessi* ,жалко  Confused и двамата са ти сладури  Heart Eyes ,ние сме си резервирали баткото на Олчето,ако не го е обещала вече  Crossing Arms  Mr. Green

Аз съм с на чико също  Mr. Green
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chicco_60744.0522_big.jpg

# 188
  • not found
Много съм щастлива днес ходихме до Дружба на плаж , малкото беше в количката под една шарена сянка и слушкаше  Grinning Мен ме беше срам да се показвам по бански затова стоях с панталон и тениска  ooooh! За жалост не можах да вляза във водата  #Crazy нищо следващият път .
А за количките , моята е Маг , още сама не съм излизала на разходка , че като се наложи да я кача на някой тротоар да ми помагат да я вдигна ...  Иначе е забавно , Тони от малък е с Хамър  Laughing

# 189
Аз да се похваля че преди час се накърмихме без дохранване и излязохме на разходка.Сега се пребираме и той се събуди та се чудя дали малко е ял или не иска да е вкъщи  newsm78

# 190
  • София
  Докато се чудиш по-добре му предложи да яде, той ако иска ще хапне  Heart Eyes
  Не ми обръщайте внимание на тона, ние се познаваме мноооого добре и затова си позволявам да пиша по този начин   Heart Eyes  Mr. Green
  Велвет, честита месечинка на младежа   bouquet
  И на всички останали които днес стават на месец, да са живи и здрави и много да ви слушат, вие тях също  Simple Smile

# 191
  • София
Здравейте,

Най-накрая се наканих да кача и наши снимки; тази и следващите три: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12532648

Ние сме добре, само се кърмим макар и по-слабото наддаване предния месец, да видим сега до къде схте го докараме. Чакам Младостките мами да кажат кога и къде ще се виждаме Simple Smile

# 192
Здравейте и от мен Hug
Аз вече съм си напълно о.к. София е много послушно бебче-просто мечта. Хапва си, спинка спокойно, коликите са поносими, нощното хранене сама си го изпуска, след като я изкъпем и нахраним към 11 вечерта спинка до 5-6 сутринта Blush Вече сме почти изцяло на АМ, купуваме Аптамил и съм много доволна. Използваме и Памперс 2-много рядко протичат(по-скоро не побират), само когато бебка се е оакала до уши Mr. Green В петък сме пак на консултация, да видим колко е пораснало мъничето ни. Ние по цял ден сме по улиците и парковете, само все не знам как да я обличм, все се притеснявам, че и е студено на София, досега не съм се осмелявала да слагам къси ръкави, още си ходим с боди с късо ръкавче и отогре с цяла пижамка с дълги ръкавки и ританки.
За количката-ние сме с Родео на АВС, много съм доволна, лесно маневрена и сравнително лека е, има и огромна чанта, в която събирам целия катун
София днес става на един месец, боже колко бързо лети времето.

Айде до скоро, много да нацелувате малките си сладури Hug

Много съм зле- КАК СЕ КАЧВАХА СНИМКИ, КАКВА БЕШЕ ПАРОЛАТА ??? Blush

# 193
  • not found
Ако не съм много нахална - може ли някой да ми обясни на лични как в албумчето под снимката да напиша нещо .

# 194
Ако не съм много нахална - може ли някой да ми обясни на лични как в албумчето под снимката да напиша нещо .

ша черпиш ли  Mr. Green пия мартини с черешка  Whistling
Има отсрани бутон "организирай албума" и после "опиши снимките"

Общи условия

Активация на акаунт