Верига немски дрогерии. Има ги в големите градове отскоро.
Танита, от Пловдив съм! dm се намира срещу Баумакс, точно до новия Вис Виталис! Днес взех тройката на памперсите на Babylove. Да ви препоръчам да купувате и домакинското руло на dm.Страхотно е и много евтино - 3 бр. за 2 и нещо лева. Друго много хубаво нещо са каучоковите им биберони - 2 бр. за 3.50 лв. Аз ползвам и мокрите им кърпички. Изобщо май им ставам фен на марката - хубави неща на много сносни цени.
Васко също си има пъпчица от имунизацията, не сълзи.
ben78, и аз съм с MagEngland. Много си й харесвам цвета, но е направо като танк, ужасно тежка. И сериозно започнах да се замислям за някаква лятна количка с напълно легнало положение, която да използвам сега в хубавото време и другото лято също. Но пък летни колички с напълно легнало положение почти няма. Олче, ти каква си си взела? Доколкото разбирам, имаш и друга, но си си взела лятна?
Васко много яде, все е гладно това дете! Не издържа три часа по никой начин. Минат ли два, наддава див вой за ядене! Не е недохранен, защото съм се цедила три часа след предното кърмене и изцеждам между 50 и 60 мл кърма. Дохранвам го всеки път с 80 мл АМ. Тоест - яде между 130 и 140 мл.
. Иначе от края миналата седмица започнахме да се дохрамваме. кога 30, кога 60мл. Важното е , че тя се чувства добре и не плачка. Мисля си, че нашите колики вече започват да отминават и

,голям сладур
,може големия да искате,малкия вече е обещан
.И Сашко така се усмихва
.Дано това да е било последното
Мен ме беше срам да се показвам по бански затова стоях с панталон и тениска
За жалост не можах да вляза във водата
нищо следващият път .