аборт?!?

• 2 992
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Абсурдистан
да аборта беше по мое желание .
 на 31 год.съм и съм чувала за предпазване от бременост 
Май ти си доста ограничена в познанията, щом задаваш толкова въпроси и всички глупави .

# 16
  • Варна
Абе жена защо не прочете малко в гугала, какво представлява аборта, малко да се информираш, какво се случва с организма и след това да задаваш такива тъпи въпроси. Повечето жени тук имат толкова сериозни проблеми - от невъзможност за забременяване, загуби, до деца с сериознио проблеми и увреждания. Или може би пропусна да се запознаеш с предназначението на форума.

Боже, хората правят невъзможното да забременеят, а някои правят аборти през месец. не отива на добре тоя свят. 

Определено не отива на добре, и не заради друго а заради невежеството и неграмотността и от нежеланието на хората да бъдат различни като направят нещо в тази насока. Така е простотията в лицето на чалгата, помията по новините, глупавите пълни с насилия филми, всичката тази помия ни заля, но лошото е че ние не изплуваме, а напротив потъваме в нея, защото така...................може би е по лесно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Извинявам се че изместих темата, но преди два дена моята приятелка изгуби бебето си в 4-тия месец и за това поста на авторката ме шокира. Съжалявам за всички момичета преживели такава загуба. А аз не мога да погледна приятелката си в очите, не защото не й съчувствам искренно - напротив, но просто знам че не мога да знам точно на нея какво и е, защото аз все още не съм майка, но ми е болно.

# 17
  • Луната ни пази
Е, явно е решила да го остави! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396722.msg11317235#msg11317235

# 18
  • Варна
Ами тя и за предното така е казала. Писала е в форумите колко се радва. На 19.01 пише че теста и  положителен, после на 29.02 пише че е в третия месец и е щастлива, и сега май месец пише че преди 3 месеца е направила аборт  Stop

Аз не съм съдник, всеки отговаря за себе си, просто и прочетох всички постове така от любопитство. Ама на 31 години да не знаеш какво говориш и какво искаш.,............................

Но жената си има право на избор, така че......просто да не пуска такива теми, защото е неприятно за мн хора, имайки предвид последвалите постове на момичетата Naughty

# 19
Ох да й имам терзанията.
Как ще го носи това дете, как ще го ражда, как ще го обича, как ще му се радва, възпитава, отглежда - по милост ли, както го е оставила...
боже наситина не отива на добре този свят

Общи условия

Активация на акаунт