Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и местоположения, споменати в публикацията?
Какво се споменава за рожден ден Веселина в публикацията?
Какво се казва за участието в шоуто "Ам Айдъл"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и местоположения, споменати в публикацията?
-
Какво се споменава за рожден ден Веселина в публикацията?
-
Какво се казва за участието в шоуто "Ам Айдъл"?
-
Какви са изискванията за пътуване с дете и има ли промени в тях?
-
Какви проблеми са споменати с учителка в училище?
. Успех ви пожелавам ( и да ни навестяваш
)
.
)
. а аз какво да кажа за гримове, лакове и миризми? в стаята на албена не се диша. и едни сладникави миризми се оказва, че са популярни сред невръстните тийнове
! трябва да проверя дали йезуитите не са против парфюмирането, голяма услуга ще ми направят ако е така, току виж съм ги заобичала
. нататък трябва да ме инструктираш и как се гласува, полека-лека току виж съм стигнала и до участие 
на къдрокоска.
. албена е имала неприятности с учители, които не я харесват, една даже не само я оценяваше ниско, ами искаше и на риталин да я сложи... със събститютката по латински в шести клас, която дойде след като редовната им учителка роди, също бяха на нож, но чуствата бяха широко разпространени и напълно взаимни. моето мнение винаги е било "ти учиш, за да знаеш, не за оценки", аз оценки не обсъждам, дудна за неположени усилия - непредадени или мърляви проекти, нечетливи и нескопосани от мързел домашни и подобни. по другата страната на проблема - на децата им предстои цял живот да се срещат с хора, които не ги харесват и с които ще имат проблеми. хубаво е да се научат да диълват с такива хора в сравнително сейф обстановката в училище. за това аз не се меся, не ходя да се разправям с учители. най-много да се срещна, за да добия представа от човека, но не и да защитавам детето си, това е негова работа и колкото по-рано се научи да я върши добре, толкова по-добре за него. при вас е неприятно, че са я изрязали от общата ексурзия. не може ли да и организираш нещо като заместител - да заведеш нея и приятелки за ден или два някъде, където обичат да ходят? увеселителен парк? къмпинг?