Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Абе ако цапна 50 грама водка на девойката да не вземе да и хареса и да си остане в корема още 2 месеца... Иначе аз припалвам по някоя цигара - не издържам просто. Така и така се боря за прозвището лоша майка, поне има защо.

# 481
  • София
Да се похваля с какво се занимава моя син

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.15177064

# 482
Браво на Калоян Simple Smile smile3501

# 483
Ехо,  Hug

Герчо малко остана, стискай зъби!

От днес започвам по малко да поработвам.  Mr. Green Излезе ми съдебното решение най-накрая.

# 484
Добро утро!

Минавам да почерпя за рождения ден на милата ми майчица! Да ми е жива и здрава много години!

Вчера водих инженера да слушаме на живо Хилда Казасян и Теодоси Спасов. Не ме изложи детето. Успя да се въздържи да не ревне, въпреки че се стресна от аплодисментите, след което бързо се ориентира и се включи. Mr. Green И като цяло беше мирен. След като разбра, че зад вратите в коцертната зала няма асансьор   hahaha се кротна в мен и слушахме последните пиеси гушнати. Мисля, че му хареса. Следващия път ще го заведа на куклен театър. Има ли желаещи за компания?

# 485
Миньон, честит рожден ден на майка ти! Весел празник.   bouquet

# 486
Аз в сряда летя към София - надявам се този път да успеем да се видим  Wink

# 487
малко на патерици, ама... Миньон, да ти е жива и здрава маминка!

Майра, аз за среща съм ок, ако не съм родила до тогава  Joy Joy Joy.

# 488
  • София
Аз в сряда летя към София - надявам се този път да успеем да се видим  Wink

Супер. Ама само ви моля да не е в четвъртък, че съм дежурна  Wink

# 489
  • Sofia
Е, аз точно сряда съм командировка Cry Cry, но може да повториме и в четвъртък, че и без това Герчо не я свърта на едно място  Mr. Green

# 490
Майраааа, супер!   bouquet
Колко време ще останете?

# 491
Е аз като казах, че летя в сряда, нямах намерение от летището да хукна на среща  Mr. Green

По-удобно ми е другата седмица (след 12ти демек) - не ме пуснаха отпуска и ще бачкам от офиса в София  Confused Но късните следобеди (след 16ч някъде) и вечерите съм свободна  Peace На 16.10 летим обратно.

# 492
  • София
Е аз като казах, че летя в сряда, нямах намерение от летището да хукна на среща  Mr. Green

По-удобно ми е другата седмица (след 12ти демек) - не ме пуснаха отпуска и ще бачкам от офиса в София  Confused Но късните следобеди (след 16ч някъде) и вечерите съм свободна  Peace На 16.10 летим обратно.

Ааааааа екстра. Все един ден ще се засечем.

# 493
  • нейде там, където ....

Ааааааа екстра. Все един ден ще се засечем.

Някъде около Тина Киркова ...  Whistling

# 494
О, Майра, страхотно, че ще идвате към БГ. Далече съм аз, иначе ще се присъединя.

Днес от 10.00 часа до около 2 следобяд Коци беше с баба си. Свърших доста задачки, остана ми само банката, но там искаха много документи и печат, който ще вземем утре или други ден. За четвъртък остана работата в общината, че жената при, която трябваше да ходя е в отпуска. Много добре ми се отрази това излизане след снощните емоции. Към 2 през нощта ме събужда Васил на пожар. Ставам и в момента, в който излязох на коридора станах вир вода в краката. Съседите отгоре направили наводнение. Качвам се до тях, бутат водата към стълбището, ама се излива като водопад. Викам: има много вода у нас, а съседката: ми то и у нас има. В къши са мокри всички стаи, с изключение на тоалетната. В кухнята течеше вода от крушката на осветителното тяло. Повече от 1 час сме събирали вода. Днес палих парното и бях отворила всички врати и прозорци, ама не ще да съхне. Голямо чудо, голямо нещо.

Тази вечер пък на кварталното барче, където се събираме за по бира приятелски семейства, стана пиянски скандал. Един мъж, не от квартала, се напил и започна да се заяжда с всички подред. Един се хвана и стана тя каквато стана. Дойде такси, но каза, че тоя го знае и не го качи. Някой викнал линейка, ама и те са отказали да го вземат. Прибра го полицията. И тя го знаела.

Децата са по леглата, сядаме да вечеряме и по леглата, че едва си държа очите.

Кали, да не си била в Бургас?

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 09:39 от Дю

Общи условия

Активация на акаунт