Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Дю, егати екшъна... Имате ли застраховка? Защото както го описваш добър ремонт ви чака...
Аз още съм си тук - вчера контракции, силни и болезнени. Като легна минават, като съм права - не мога да стоя на краката си. Накрая се предадах и заспах. Днес нищо. Вече имам чувството, че няма да разбера кога ще родя  Joy Joy Joy. Луда работа.

# 496
леле ДЮЮЮ
 какви са тия неща ! Ужас ! дано успееш да изсушиш по-бъpзо.

и да, бях в буpгас 2 дни?ти как pазбpа?
снощи много късно се пpибpахме, супеp скапана бях , за 2 дни по 8-9 часа снимане ... пpез ощта като сидойдохме само влязох да видя геp4о дали  е pодила да знам дали да качвам бебешките копници до гоpе или да изчакат в колата докато я изпишат. УВИ ! НЕ СИ !! pозке! Стягай се !!! давам ти още 2 дни и ги качвам ! Joy

Напpавих голямата гpешка да дам на Кайо една чаша буpгаска чешмяна... цяло лято го опазих детето, сега .... едни болезнени пpистъпи на колики и щастие 2 нощи... добpе, че само с това.

Виждам, че с Майpа ще се виждаме Simple Smile Simple Smile дано да се включа този път.

# 497
Не знам още какво ще е положението, сега чакам да изсъхне, за да видя. Герчо, нямаме застраховка, ама то 2-3 кофи боя и аз ще си купя. От вчера до сега 4 перални, няма вече къде да ги проскам, чистене, бърсане, нерви и безсъние - това ме притеснява. Добре, че няма поражения по ел.системата, всичко работи. Но вече ще се замисля и за застраховка.

Кали, видях една мама от Бургас, че е писала какви страхотни снимки е направила една фотографка на бебчето И. Та затова си помислих, че си там.  Laughing

# 498
Айде, правете организация за виждането с Майра, че искам и аз!
Калино моме, ще пратя смс-че, че да известиш! Няма да пропусна, вервай ми! Ама нъц. Запънала се е девойката и няма излизане.
Днес се ядосах, защото разбрах, че при записа на тонове пущинката, която се слага на върха на матката за да отчита контракции са ми я слагали 2 месеца на стомаха. То верно, че от 1 м2 коремище трудно могат да установят каквото и да е, ама аз се чудя що се свивам като луда, а като отида на запис един спокоен корем, ужас работа. Следващия път ще ги направя луди калинки. Надявам се да не искат да повръщам в центъра, че да хванат свиване  Joy
Калино, как можа да дадеш на Кайо от "оная" вода. Там флората и фауната са такива, че трябва най-малкото да си бургазлия до 3то коляно, че да си изградил имунитет!

# 499
хахахахахаха.... Доза !!!

за водата чак като ме събуди пpез ноща, че има ако, се сетих .... ама късно ....

едва гледам. толкова снимки имам да опpавям, че не знам на кой свят съм. Дю, имам още няколко и за теб. сpам сpам.
(понякога ми иде да си копиpам какви благи думи пишат мамите за мен, в дни на депpeсия да си ги пpепpочитам Simple Smile мнооого ти благодаpя)

# 500
Кали  Hug

Герчо, сега видях, че имаш още само 7 дни, много скоро ще гушкаш принцеса.

# 501
 stork-girl Привет от един щастлив щъркел!

Принцеса Ева се роди тази сутрин!  ylinfant
Двете с мама са добре, повече подробности от Калина като излезе от час.  Grinning

# 502
  • София
Айде като видна клюкарка да изклюкаря, че днес в 10.37 ч се е родила малката Ева на Герчо! С тегло 3400 грама!

Розе, да ти е жива и здрава щерката! Много да ви радва!
   bouquet

# 503
stork-girl Привет от един щастлив щъркел!

Принцеса Ева се роди тази сутрин!  ylinfant
Двете с мама са добре, повече подробности от Калина като излезе от час.  Grinning
ДА не би да имаме вече бебка.... Party
Ейййй- докато напиша, то след щъркелчето имало иу пояснение
Честито на Розето. Жива и здрава да е Ева Hug
 Ейй- дочакахме я тази принцеса... Flutter

# 504
Ей, професионалният клюкар си е професионален клюкар! Нана, мерси! Mr. Green
Розичка, честито ти момиченце още веднъж! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

# 505
Ger4o, ЧЕСТИТОbouquetИ бързо възстановаване:)

# 506
Герчо, честита дъщеричка Ева! Нека да расте здрава и щастлива. Ти бързо да се възстановиш и да се включиш скоро при нас. Много късмет на цялото семейство.   bouquet

На разходката преди малко си мислех, че като се приберем, ще има хубави новини от Герчо. Ето, че съм познала.  Party

# 507
.... и 52 см !!!
 Mr. Green

като се чуя с Доза, ще пиша още.

Много съм щастлива, pоза !!!!!! Много pадост да ти носи и да сте живи и здpави и двете.

е голям ден е днес !!!

# 508
  • на правилното място, в точното време
Добре дошла, Ева! Бъди здрава, успешна и усмихната! На мама бързо възстановяване, спокойствие и достатъчно светлина в очите. На тати и бати много търпение и усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 509
  • нейде там, където ....
Всичко най-прекрасно на двете прелестни дами!  Hug  bouquet Щастие, любов и бързо възстановяване и да се приберете по-скоро у дома!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт