Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Ей ме на!
С малката оставаме още няколко дни в болница, че има жълтеница, та днес Мтел се погрижи да имам връзка със света!
Ние към момента сме що годе добре, ама това второто секцио било гадно нещо ше знаете... 3 дни нямах звук, картина. Обезболяващите не ме хващаха - ужас работа. Утре ще се включа пак

# 511
  • София
Ей ме на!
С малката оставаме още няколко дни в болница, че има жълтеница, та днес Мтел се погрижи да имам връзка със света!
Ние към момента сме що годе добре, ама това второто секцио било гадно нещо ше знаете... 3 дни нямах звук, картина. Обезболяващите не ме хващаха - ужас работа. Утре ще се включа пак

А добре дошла. В такъв случай - извинете за безпокойството  Heart Eyes Hug

# 512
Роза, честита дъщеричка и от мен! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

# 513
  • Sofia
Герчо, честито и от мен! Да ви е жива  и здрава малката Ева и да радва мама и тати!
Айде възстановявай се бързо, че може да те извикат по спешност в работата Mr. Green Mr. Green

# 514
Герчо, как сте? Кога ще се прибирате?

Да ви се покажем колко сме пораснали: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21082009?authkey=G … 92183738759394898

# 515
  • София
Герчо, как сте? Кога ще се прибирате?

Да ви се покажем колко сме пораснали: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/21082009?authkey=G … 92183738759394898

Пу пу мнооооооого сте пораснали  Heart Eyes

При нас положението е - аз на работа и още подсмърчаща, въпреки АБ-то.
Кало вкъщи без сополи и кашлица вече, Слава Богу. Утре ще го пратя на градина.

# 516
Къде пак се затрихте....
Аз мисля утре да си ходя у дома. Ако ме изпишат добре, ако не ме изпишат си вземам бебето и вкъщи. Искам да видя точно как ще ме спрат. Изперках тука, а и имам съмнение, че ме държат, защото плащам по 120 лева на ден за стаята  newsm78. Не вярвам на шибаната им лаборатория и не съм сигурна, че това, което казват за детето е вярно. Моите изследвания са медицински абсурд - час преди секциото хемоглобин 94, а на следващия ден 97.... Това при положение, че кръв не е преливана, а съм загубила около половин литър и отгоре... мисля, че ако е вярно това мога спокойно да вляза в учебниците по хематология.

# 517
Герчо,  Hug Абсолютно е възможно да те държат заради парите. Как е Ева? А ти възстанови ли се?

При нас дойде зимата, много сме щастливи цялото семейство. Гергана пита кога ще кара ски.  Laughing Днес следобяд бяхме навън и Коци спа около 4 часа, отидохме даже зедно да вземем Гери от ДГ.

# 518
имам съмнение, че ме държат, защото плащам по 120 лева на ден за стаята  

Ger40, къде си попаднала?  Shocked Бягай на домашен стационар, по-хубаво от къщи няма!

Аз да се отчета, че се видях с Майра, Ясмин и Ноеми. Страхотни сладурки са, много гушкави и игриви!

И... да почерпя, преди да си легна, за рождения ден на моя кокоранчо, че утре (т.е. днес  Rolling Eyes) съм командировка и може да не намеря време за форума. Ето - кафе, сладки и сокчета за закуска:

# 519
  • на правилното място, в точното време

Честит Рожден Ден на Иван! Бъди здрав и опознавай света, мило дете!

Наталка, честит празник! Hug

# 520
Честит рожден ден на Иван! Да расте здраво и щастливо дете! Миньон, весел празник.   bouquet

# 521
  • София
Честит празник, Миньон! Да е жив и здрав Иван, много да те радва, все така любознателен да бъде!   bouquet

# 522
Миньон, честит празник:) Да ти е здраво и щастливо момчето:)

# 523
Миньон честитоо !! Много хубаво да се забавлявате цял живот Simple Smile

Днес се чух с pоза... искpено съмпpитеснена за нея.
Беше си у дома.
Здpави са.
Изписали са ги с добpи pезултати.
И въпpеки това тя си беше у дома, и все още не е ходила до офиса ?!!? На какво пpилича това?! Егати и почивката му удаpи... 8 дни без pабота, ама хаа.... ще взема и аз да pодя някой ден

В неделя се снимаме, ккееффф Simple Smile

Бебка още няма идея кога е нощ , кога е ден, и се надявам да го pазбеpе чак след снимките Joy Извинявай, pозе Simple Smile

# 524
Миньон, да ти е жив и здрав малкия рожденник и много да те слуша!

Калино моме, не се подигравай със стария кокал. Бачкала съм по малко от болницата, а сега ще ходя в офиса чак в понеделник  Joy. Няма да ги учим на лоша, я!
Да си похваля таткото. Тази нощ беше дежурен по бебе и се е справил геройски. Аз съм спала като заклана 8 часа и сега съм като нова! Ще видим докога ще му стига ентусиазма на таткото, ама засега е такава мила гледка. Като я гушне и добива такова изражение, че си личи, че мозъка спира да му финкционира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Вчера правилно констатира, че вече се е родил ГОЛЕМИЯТ ШЕФ.

Общи условия

Активация на акаунт