Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Герчо, добре се завърнала.  Hug

Кали, ще прекрасни снимки с прекрасен модел.  Laughing

След малко чакаме кръстниците да пристигнат, утре ще кръщаваме Коци.

# 526
Сърдечно благодаря за хубавите пожелания, момичета!   bouquet

Миньон честитоо !! Много хубаво да се забавлявате цял живот Simple Smile

Мерси, мерси! От вчера пада голямо забавление. Подарихме му пералня и сега пере ли пере! wash wash wash
Ако ти се сбъдне пожеланието, ще си имам отмяна на стари години  Mr. Green  hahaha

# 527
Миньон, а някой не се ли сети и една пpахосмукачка да му подаpи?
стpува ми се доста интеpесен подаpък Joy

Дю, освен че май не казах колко УЖАСНО сте кpасиви !! всички !! Кажи как мина днес кpъщенето? Юнакът бъpзо ли пpеживя дpамата с отpичането от гpеховете? Пожелавам му от все съpце чист и благословен живот!

Аз пък днес видях Ева !! Колко съм гоpда и доволна. МНОГО кpасива бебка, нежна, малка, хубава и спокойна. pазбиpа се, не успях да напpавя никак всички снимки, които исках, така че се самопоканих за втоpи туp. геp4о може да ме дебне с пушката пpед блока, но това е. аз не съм виновна, че такива хубави ги pажда.

допълвам: НА ЕВА ДНЕС Й ПАДНА ПЪПЧЕТО. на кpая на снимките.
е, можеше и 2 часа по-pано да се случи, ама.... каpай Wink

една снимка:

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 01:47 от Калинa

# 528
Прекрасна снимка на прекрасната Ева! Кали, станала си още по-добра.  Hug

Герчо, родила си истинска принцеса!  Heart Eyes

Миньон, има прахосмукачки с топчета от стириопор.  Mr. Green

Снощи като легнах, писах, писах и нещо се срина системата и не можах да публикувам.
Кръщенето мина повече от добре, не чухме гласа на Коцката, само се подсмихваше под мустак. Когато дойде ред за рязането на косата, попа ми вика: Росе, ами той няма коса!  Laughing Успя да резне 2-3 косъмчета обаче. Получихме подаръци, повечето под формата на злато. Кръстниците му подариха гривничка с гравирани име и дата на събитието.

Тук успях да кача снимки: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/18102009?authkey=G … gCOK8wo6w1ufa2AE#

# 529
Ще има да взема този поп! Много си е добре детето и има коса съвсем в норма за възрастта му! Дю, да ви е жив и здрав Коцката!
Ger40,  Ева е одрала кожата на баща си. Сега разбирам защо му е слабост (освен че е много сладка, разбира се  Heart Eyes)

Миньон, има прахосмукачки с топчета от стириопор.  Mr. Green

Знам, имаме си такава от доста време. Голямо чудо беше! Първите седмици "чистеше" толкова старателно, че цялата къща беше в стиропор. Това обаче не сложи край на драмата с голямата прахосмукачка. Все още реве, ако някой му я пипне, и докато е буден чистенето може да се случи само с негово участие.

# 530
Ох, да се смея ли, да плача ли  Rolling Eyes... Докопал нашия днес едно шише санитарен силикон, останал от ремонта на тоалетната и пита бавачката си какво е това. Тя му отговаря, че е силикон, а той, с тон на многознайко, добавя "Силиконът се слага на жени"Shocked #Crazy  ooooh! От къде ли го е чул това?...  newsm78 Нещо цензурата ми е слаба...

# 531
Ох, да се смея ли, да плача ли  Rolling Eyes... Докопал нашия днес едно шише санитарен силикон, останал от ремонта на тоалетната и пита бавачката си какво е това. Тя му отговаря, че е силикон, а той, с тон на многознайко, добавя "Силиконът се слага на жени"Shocked #Crazy  ooooh! От къде ли го е чул това?...  newsm78 Нещо цензурата ми е слаба...
Joyразсмя  ме рано-рано Joy
Ева е страхотна Heart Eyes Герчо,  хайде появи се и тук , та драсни някой ред Whistling

# 532
# 533
Ей ме на!
Миньон , страшен е малкия Иван!  Joy Joy Joy
Калино моме, толкова си добра с тоз фотоапарат, че направо ме разбиваш! Изфуках се на целия свят, шъ знаеш! То верно, че ми е хубава щерката, ама ти такова око вадиш, че ме разбиваш. Знаех си, че не трябва да си показвам на никой снимките от болвицата  Joy Joy Joy.

# 534
Ger4o с огромно закъснение но от все сърце ти пожелавам  да ти е жива, здрава и много щастлива малката принцеса!  bouquet

Ще се влюча през седмицата малко по-активно, нещо мрачното време ми повлия зле на настроението.

# 535
Къде се дянахте всички? Да не правите бебета?  Mr. Green

# 536
  • София
Тц...аз работя само по същество  Mr. Green
Много работа, болно дете, та така...

# 537
И аз съм тука и само надничам, ама никаква активност.
Аз съм в офиса вече - било хубаво като няма кой да реве  Joy Joy Joy. Сега чакам един данъчен да приключи един акт и ми е свито под лъжичката, та нито почивката вкъщи ми е почивка, нито работата ми е работа, ама нейсе...

# 538
Аз от известно време съм си вкъщи и чета, и уча, и издивявам. От стреса изучавам микробиологията върху себе си: то не бяха вируси и микробки, които да се борят кой по-напред да ме нападне, че и един върху друг, и така от седмици ooooh! Добре, че засега от детската градина съм много доволна, но щерката нещастна, че не и обръщам внимание, Ако оцелея декември месец ще се отчета. добре, че е форумът да ме развеселява.

# 539
  • на правилното място, в точното време
Дю, какви бебета, какви 5 лева.  Аз бях в дупка, сега се мъча да излизам....

Общи условия

Активация на акаунт