Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • на правилното място, в точното време
 Popcorn И аз чакам....
Одита не свърши ли вече  smile3539
Аз бях болна, Йо само сополива, сега ми е едно лежащооо....мързеливо и ядосано... чувствам се като пълен идиот, ама като взема да наритам идиотите около мен и ще ми мине....самода си полегна малко. Ще намина да прочета за сметановото изпълнение  Wink

# 586
  • нейде там, където ....
Popcorn И аз чакам....
Одита не свърши ли вече  smile3539
......
Popcorn Май още не е. А е петък все пак.

# 587
Егати одита. Свършиха ми пуканките  Cry

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 13:01 от Ger4o

# 588
Егати отида. Свършиха ми пуканките  Cry

споpед мен ваня е pешила да действа, вместо да си губи вpемето в пpиказки с нас  Mr. Green
добъp понеделник, Дами

# 589
  • нейде там, където ....
Успешна седмица!   bouquet
През тази, насред многото работа, започвам опреснителни по английски. Имам и доста нови неща за учене, предвид мястото, което съм си харесала, като оферта за работа.
Както казва един колега "А бе, нали работим с главата, защо вечер ме боли д***то Crazy"
И още ...
"...Ако имаш три деца.  Когато най-голямото (и в момента единствено и първо) глътне монета, не знаеш какво да правиш. Изпадаш в паника, тичаш в Пирогов, защото Бърза помощ са отказали да дойдат. Когато имаш вече второ дете, изчакваш монетата да излезе по нормалния си път без притеснение. Когато имаш трето дете, не само че дори не гледаш дали я е изкарало, ами му я и удържаш от джобните...."  Joy

# 590
Здравейте:)
Видях в Клюкарника, че днес било Денят на толерантността и реших да ви кажа как ми стана кофти вчера Embarassed От време на време край нас засичам местните ни травестити, а те са мноооого живописни. И вчера два-три пъти се разминахме, единият се усмихна и ме поздрави, но съвсем нормално. А аз не отговорих, бях се бях замислила, бързах много и просто го отсвирих. После ми стана кофти, човекът поздрави, аз като пълен темерут. По принцип са ми странни като ги срещам, а тази ситуация колко я премислих. И сега не знам толерантна ли съм или не съм newsm78

Хайде успешна седмица и от мен Simple Smile

# 591
в същата ситуация ако някой мъж те поздpави на улицата, и ти го подминеш, би ли се замислила по същия начин?
аз не бих отвъpнала на който и да е, сигуpно защото живея в софия.

# 592
Просто, защото наистина се засичаме сравнително често. И наистина имам такива познати, които като се разминаваме непрекъснато и се засичаме в магазина, аптеката и т. н. накрая се поздравяваме:)
Няма значение, може аз без да се усетя да съм загледала, наистина са странни птици Laughing

# 593
Ей ама много публика се е събрала чак ме хвана срам Embarassed
Одита продължи почти целия ден и мина много добре, ама то е защото сме най-добрите в бранша  Joy да се похваля малко.
Не можах да се представя с подаръка   както трябва, защото децата в събота и неделя бяха във вихара си, казах им че тази седмица само с  баща им ще отидем някъде на което Петър каза "Оооо неможе ние сме Ви деца, и не може никъде да ходите без нас"
Честно си признавам обаче че в неделя си изкарах страхотно цял ден с децата, започнахме подготовка за коледните сладки, явно и двамата ще стават готвачи, много брашно изхабихме но пък те бяха толкова доволни че си заслужаваше.
Спирам имам много работа.

# 594
  • на правилното място, в точното време

Остарявам мили момичета....Не се подвеждайте по календара, но нали съм фейщица, трябва и с възрастта да внушавам респект  Mr. Green

Ваня, много скромно и пестеливо сподели , а ние тука чакаме в захлас, на Роза добре ,че само пуканките й свършиха, имаше опасност да й секне кърмата от чакане  Joy
Мик, гледай мен като видиш, да не ме пропуснеш  Hug

# 595
Честит Рожден Ден! Grinning  Пожелавам ти щастие и любов:)
И какво остаряване LaughingТи и да искаш да хващаш плетките и сериалите, децата няма да те оставят, я млади майки сме Laughing

# 596
ФЕЙщица  да си жива,  здрава и много, много щастлива   bouquet

# 597
ФЕЙщица, честит рожден ден и от мен! Много усмивки и щастие ти желая!   bouquet

П.С. Сега видях, какви са тия 109 години?  Laughing Хайде още толкова да си жива и здрава!

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 10:54 от Дю

# 598
  • София
Наталко, ЧРД, мила моя! Много щастие, любов, здраве и пари ти желая! Обичам тЪ   bouquet

# 599
  • Виена
Здравейте, момичета!
Казвам се Елица и съм мама на едногодишно момиченце Simple Smile
Търсих информация по въпроса, който ме вълнува, но гугъл все ме пращаше във вашата тема и затова ще си позволя да ви занимая с моя проблем. Като работещи мами вярвам, че ще ми дадете съвет.
Трябва да замина в командировка, която ще бъде около месец и половина. Няма как да взема дъщеря си с мен. Тя ще остане с баба и дядо. Като цяло е много контактна и досега не сме имали проблем да я оставяме за ден -два при моите родители. През лятото даже изкара три седмици при тях. Как реагират вашите дечица на подобни ситуации? Може ли подобна раздяла да и се отрази зле? Sad

Фейщица, честит рожден ден и от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт