Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
НАтали Много много щастие !!!

Елица, ще й липсваш, но ще го пpеживее. На теб също ще ти липсва. опитай се да се pазнообpазиш и да починеш по вpеме на vаздялата ви, после ще те обсеби поне 2 седмици.

# 601
Първо на адашката - от здраве и късмет да не се отърве!   bouquet
И сега на въпроса на Елица - щом си имаш доверени гледачи, заминавай смело! Особено на възрастта, в която е твоето момиченце, децата нямат реална представа за времето и дали ще отсъстваш един ден или един месец - за тях е все тая. Когато оставих за пръв път малкия при майка ми за 10 дена, беше на почти 1 годинка. Милата жена беше почти скандализирана как детето не изобщо не страда по нас (при положение, че ние си го гледаме), а като отидох да си го взема, само ми се усмихна и продължи да си играе. А тя май очакваше сърцераздирателни сцени  hahaha
Сега е по-голям и разбира повече. Пак не прави сцени докато ме няма, но когато се появя е ужасно щастлив и леко притеснен - усещам страха му да не го изоставя. Преди 2 месеца пътувахме с мъжа ми и той една вечер попитал "Какво ли правят сега мама и татко". Отговорили му "Сигурно вечерят във Франкфурт". А той (замислено): "А мене защо ме забравиха тука?". Стана ми малко тъжно... оф, отплеснах се в лирични отклонения.
Накратко - бягай, сега ти е паднало! Peace И никакви угризения!  Naughty

# 602
  • Виена
Момичета, успокоихте ме  Hug

Споделих с няколко приятелки, които не работят и такива ми ги наговориха, че ми се изправиха косите - драми, психически отклонения на детето, кризи заради страх от изоставяне...
По принцип мисля да взимам самолета на десет-петнайсет дни, за да я виждам... дано да се получи Simple Smile

# 603
elitsa77  изобщо не се притеснявай. Преди години когато оставих Петър на бавачка  и се върнах на работа всички на коментари приятелки и познати с които заедно си гледахме децата бяха в този тон, в последствие част от тях за вторите си деца  също минаха на този вариант и видяха че няма нищо страшно ако детенцето се гледа от подходящ човек.
На мен ми беше по неприятно, че в детската градина го взимахме един час след като са си тръгнали всички, но той пък се научи да не обръща внимание на такива неща.

# 604
наталкееееееееееееее,да си ми жива и здрава ще поне 109! Много да те сушат децата, а мъж ти на ръце да те носи!

elitsa77 , аз първата си командировка изкарах като иван еше на 2 месеца и половина. Нямаше ме 2 седмици. Той не е страдал, ама аз страдах. После на 5 месеца изчезна за месец на вилата. Пак аз страдах. Оттогава изкарва по 2-3 месеца лятото на вилата и въобще не страда за мене. Ама аз страдам за него. Всяка седмица палим кънките и за 2 часада е ама да си го видя. Мисля, че яко ме тресе страха от изоставяне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и лудо ревнувам от това, че обича баба си почти колкото мен. психични травми няма, ама аз имам  Mr. Green

# 605
  • на правилното място, в точното време

Исках да споделя това с вас  Heart Eyes Благодаря за пожеланията, мили девойки, да ви се връща!  Hug

Елица, използвай времето с детенцето си пълноценно, създавай му спомени, а угризенията ги остави настрани.  Peace

# 606
 Hug

Къде сте всички?

Рави, страхотни рози!

# 607

Аз - на тръстиката! Mr. Green

# 608
И аз съм на тръстиката. Не мога да повярвам, че двата месеца отпуска на колегата почти минаха, а аз съм още жива Mr. Green

Да ви се похваля и тук - моите деца официално вече са И германчета Wink

# 609
  • София

И аз, и аз Mr. Green

# 610
Майра, да са ти живи и здрави германчетата!

# 611
Майра, честито:)

Аз колкото не остана време до изпита, толкова вече не ми се чете, незнам какво ще се отчитам другата седмица. Изтормозих народа край мене и ако трябва да повтарям, не ми се мисли ooooh!

# 612
Знаете ли кое е обратното на "Добър апетит?"

Вечерям си преди малко сладко-сладко, след цял ден глад (много бач, време за ядене не остана). Инженерът ме наблюдава внимателно. Тъкмо надигам чашата и с кееееф отпивам глътка вино и... нашият изстрелва със загрижен тон "Мамо, да не повърнеш!"  Sick
Не очаквах, че грипът може да дава странични ефекти от този тип върху преболедувалите...

Майра, честито! Само да не забравят, че са и българчета  Wink
MIK, ще се справиш!  Hug

# 613
  • на правилното място, в точното време
Майра, честито ти немчета  Grinning
 Адашче, записвай бисерите на инженера  hahaha Велики са!
Аз съм го ударила на просия - ходя и си прося пари за тържествата и за подаръците, които ще раздаваме. Иначе бях по сф, малко културни мероприятия, работни срещи, а и бях с любимия и нямаше как да се запием, ама си запазвам правото за другия път

# 614
Чакайте да ви кажа каква дъщеря си имам Heart Eyes Снощи му теглих един рев, няколко часа, на нищо не приличам, а мъжът ми си играе с детето да не ми пречат:) По едно време  решиха да ме занимаят с нещо да се разсея и аз питам щерката: Кажи ми тази какичка и (показвам едно списание) или мама е по-хубава? А тя: мамооо, ми ти си по-хубава , и идва да ме прегръща Heart Eyes И казах на мъжа ми гледай и се учи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт