Аз съм ЗА среща-където изберете вие.На мен ми се щеше да е на някоя зелена полянка тип пикник да си направим с децата,но такъв вид среща би бил меко казано "сървайвър"....
Ох,ще ме пръсне кратунката....що ли ме боли,като няма нищо в нея....

Никой не може да е запознат изцяло с всички проблеми,а и не е нужно.Децата с аутизъм са толкова,ама толкова различни.Затова и състоянието се нарича аутистичен спектър .И то включва хиляди особенности,проявили се по различен начин при различните деца.И да не кажа голяма дума,но поне 80процента от тези деца са способни да учат в масово училище,но не и във вида на това училище в Бг.Не и в този вид на интегрираното обучение.
.Каква психика трябва да имат децата с аутизъм или родителите им?Или конкретно за мен става дума?Ако е за мен отговарям веднага.Преди да се роди Бубка аз бях най нестабилното психически същество,ревях дори само ако някой ме погледне накриво,ниско самочувствие...абе да не описвам.Че ме е срам.Тогава не съм била щастлива.Сега го осъзнавам.имала съм всичко-добри родители,заможно семейство...И бях нещастна.Откакто се роди Бубка и приех проблема и съм нов човек.Тя ми даде това,което ми липсва-сила,кураж,желание за живот и борба.Е,не ми е лесно никак,обаче плодовете,които бера от всичките си усилия си струват,повярвай ми.Не че Мими е различна и не ми дава много.Просто е друго.Защото като проходи Мими много се радвах,но като проходи Бубка съм плакала от щастие,летях.Когато Бубка каза "мама" не просто нещо се обърна в мен,а разбрах за какво съм жива.Научи ме това дете да бъда щастлива,а това е много трудно.Тя направи от нас с Ангел семейство,тя ни направнай-обичащите се хора на света,превъзмогнали не една и две трудности за краткия си съвместен живот.И преди малко като я взех от часа и с психоложката,която ми каза как хубаво напредва Бубка за кратко време изпитах неописуемо щастие.Тези малки крачици на детето толкова ме зареждат,0че не може да се опише.
Номадка,не си ме обидила по никакъв начин,напротив,когато някой се интересува за децата с проблеми това може само да ме радва,не и да ме обижда. 
. Атракция не е от хормоните , Валенцето само ни разревава тук. Като знам как се радвам на всяко малко нещо на Боби ,представям си щастието на Валенцето. Да ти е жива и здрава и да продължава така да напредва и да ви радва. 

Препоръчани теми