Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 578
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 440
Ами класически е уж, според инфото в интернет, ще видим утре, а иначе аз само с четене по сайтове и форуми разбрах за връзката между отделните симптоми, четене му било майката Stuck Out Tongue, то ако сам не се поинтересуваш няма някой да дойде да те дърпа и да ти каже какво ти има, надявам се не се усещам мн късно за тия неща... Embarassed

# 1 441
Както е казвал Александър и друг път - никога не е късно да поемеш по правилния път (не цитирам дословно)

# 1 442
От преди обяд съм тръгнала да пиша  Laughing
Kahlan, и аз те съветвам да не чакаш, а да отидеш при хомеопат /класически/   Peace
Скоро да се похвалиш с положителни резултати  bouquet

# 1 443
Обезателно, ще споделя какво се е случило Simple Smile Благодаря ви на всички отново  bouquet , определено ми помогнахте за премахването на съмненията дали си струва да отида утре на преглед или да чакам "по-подходящ" момент, но те са го казали хората, че ако не се действа този момент така и не идва, така че утре ще действам по въпроса  Simple Smile

# 1 444
Цитат на: sky* в Вторник, 17 Ноември 2009, 09:01
Цитат
Kahlan
И един съвет към всички питащи - не смятайте колко пари ще ви излезе лечението на акне например и дали сравнено с друг метод е по-изгодно или не.. хомеопатията трябва да се превърне във вашия начин на ЦЯЛОСТНО лечение и за това паричен еквивалент няма.. няма как да го сметнете, зашото освен акнето ще се оттървете от куп болести..

Абсолютно! Идват пациенти за нещо дребно, а се оказва, че трябва да лекуваме нещо животозастрашаващо, но не осъзнато дотогава.

Ей ме, на, жив пример Mr. Green

Диплодон, изчисти си пощенската кутия Mr. Green

# 1 445
С риск да ме вземете за луда,  Simple Smile  ще ви кажа, че на мен даже ми се струва че хомеопата ми, ми взема малко пари! Предвид това, че аз и дъщеря ми сме изцяло на хомеопатия и самите хомеопатични лекарства са на "смешни" цени, а прегледа е на 2-3 месеца, пак на символични цени...просто не разбирам за какво говорите...Ако се разболеем, взема ни пари само първият път и след това ни вика през ден....съжалявам, но не се стърпях...все пак става дума за здраве!

# 1 446
  • Варна
Здравейте,
Имам следното питане: колко може да продължи едно лечение с хомеопатично средство? Питам, защото от 7 месеца лекувам ген.херпес като всеки ден вземам 5гр. Sepia 15CH. Когато по препоръка на лекуващият лекар разредих приема през ден, ми се появи херпес, който до този момент като че ли се повлияваше успешно. Затова сега продължам всеки ден да пия, но се чудя дали е нормално толкова дълго да продължава това?  newsm78

# 1 447
Здравейте,
Имам следното питане: колко може да продължи едно лечение с хомеопатично средство? Питам, защото от 7 месеца лекувам ген.херпес като всеки ден вземам 5гр. Sepia 15CH. Когато по препоръка на лекуващият лекар разредих приема през ден, ми се появи херпес, който до този момент като че ли се повлияваше успешно. Затова сега продължам всеки ден да пия, но се чудя дали е нормално толкова дълго да продължава това?  newsm78

Ако искате да се лекувате с хомеопатия - потърсете класически хомеопат.

5 гранули Sepia 15 в продължение на 7 месеца - това НЕ е хомеопатия. НЕНОРМАЛНО Е !!!

# 1 448
Здравейте,
Имам следното питане: колко може да продължи едно лечение с хомеопатично средство? Питам, защото от 7 месеца лекувам ген.херпес като всеки ден вземам 5гр. Sepia 15CH. Когато по препоръка на лекуващият лекар разредих приема през ден, ми се появи херпес, който до този момент като че ли се повлияваше успешно. Затова сега продължам всеки ден да пия, но се чудя дали е нормално толкова дълго да продължава това?  newsm78

Ако искате да се лекувате с хомеопатия - потърсете класически хомеопат.

5 гранули Sepia 15 в продължение на 7 месеца - това НЕ е хомеопатия. НЕНОРМАЛНО Е !!!

7 дни как да е.. ама 7 месеца  Shocked
Попаднала си на някакво подобие на хомеопат  Rolling Eyes

# 1 449
Здравейте, не съм чела цялата тема, за което се извиняам, но бих желала да помоля Александър за имена и евентуално телефон за връзка на калсически хомеопат по възможност педиатър в Бургас и/или Варна.
Благодаря , предварително   bouquet

# 1 450
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,

Това е потискане на симптомите, типично по "боаронски",  не излекуване!

# 1 451
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, не съм чела цялата тема, за което се извиняам, но бих желала да помоля Александър за имена и евентуално телефон за връзка на калсически хомеопат по възможност педиатър в Бургас и/или Варна.
Благодаря , предварително   bouquet

Изпратих Ви! Grinning

# 1 452
Дано тази тема помогне на всички да осъзнаят разликата между боаронска и класическа хомепатия. Нужно е много малко- просто един прочит на мненията на хомеопатите, които споделят професионалният си опит тук.

# 1 453
Здравейте отново, днес бях на "интервю" и в крайна сметка ми изписаха Сепия 30СН х3гр вечер и след 2 седмици да ида пак. Казах, че взимам Диане35 (разбира се ми казаха да го спра, но аз знам, че не е хубаво да се прекъсва приема докато не се изпие цялата опаковка, а ми остават още 7-8 хапчета). Разбрахме се да си ги пия заедно с хомеопатичното докато свърши т.е. 1 седмица и после още 1седмица и да отида пак на преглед...самото интервю не беше повече от 30мин., предварително си бях написала нещата, които са ме смущавали до сега (които се сетих де) и пак добре, че щях да изпусна сума ти работи (и пак мисля не сме покрили всичко възможно, но каквото се сещам ще го споделям на следващите прегледи). Всъщност не знам по принцип какво да се очаква от един такъв първичен преглед, от страна на хомеопата нямаше нещо като обяснение какво точно ми има, само коментар, че всичко е навързано (то и аз вече го знаех, нали затова и реших да се обърна в тая насока на лечение). И че така, почвам да си пия сепията и след 2 седмици ще видим какво ще става...

# 1 454
  • София - Варна - Бургас
 Добре, но само това: 30 мин. интервю и всекидневният прием мен лично ме смущават...

Ще Ви кажа че  на мен и 2 часа понякога не ми стигат, а на международни супе-хомеопати са им необходими 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт