Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 573
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 455
Колко трябва да трае стандартно едно интервю при класически хомеопат? Ако е по малко от 2 часа, това сигурен критерий ли е че трябва да опитам при друг класически хомеопат?

# 1 456
Колко трябва да трае стандартно едно интервю при класически хомеопат? Ако е по малко от 2 часа, това сигурен критерий ли е че трябва да опитам при друг класически хомеопат?
Ани, няма стандарти Simple Smile Толкова, колкото е необходимо, че да те разпита из основи  Laughing
Около час минимум  Peace

# 1 457
Духи балгодаря! След прегледа ще споделя! Че досега все при боаронски съм ходила и интервюто е 10-15 мин.

# 1 458
Да се включа и аз  Simple Smile . Като записвах час за преглед ми дадоха да попълня един въпросник - имаше въпроси за здравето ми, за здравето на близките ми, за чувства, за усещания. Въпросника изпратих седмица преди часа за прегледа. А самия преглед продължи два часа. Знам, че се лекувам при класически хомеопат и съм доволна.

# 1 459
Тяърде добре  Grinning

# 1 460
  • София
Два часа след прием на лекарство имаше хопеопатична криза която продължи 8 часа,да плача или да се радвам?

# 1 461
Два часа след прием на лекарство имаше хопеопатична криза която продължи 8 часа,да плача или да се радвам?
Ако е спряла се радвай Simple Smile Ако не - обажваш се на хомеопата, за да ти каже как да промените схемата евентуално Simple Smile
(поне аз тъй правя  Blush)

# 1 462
  • у дома
Бих искала да задам следния въпрос - как хомеопатията повлиява тумори (нашият конкретен случай - дебелото черво)?

Може ли да подпомогне разграждането им по естествен път? Или е твърде късно?  newsm78

Имате ли опит в това направление?

# 1 463
  • Варна
Здравейте,
Имам следното питане: колко може да продължи едно лечение с хомеопатично средство? Питам, защото от 7 месеца лекувам ген.херпес като всеки ден вземам 5гр. Sepia 15CH. Когато по препоръка на лекуващият лекар разредих приема през ден, ми се появи херпес, който до този момент като че ли се повлияваше успешно. Затова сега продължам всеки ден да пия, но се чудя дали е нормално толкова дълго да продължава това?  newsm78

Това е потискане на симптомите, типично по "боаронски",  не излекуване!

И аз бях почнала да се съмнявам.... Може ли да помоля за координати на класически хомеопат във Варна. Че моята даже е и педиатър и лекува малката така. Добре че не се е налагало нещо сериозно да лекува  Praynig

# 1 464
Бих искала да задам следния въпрос - как хомеопатията повлиява тумори (нашият конкретен случай - дебелото черво)?

Може ли да подпомогне разграждането им по естествен път? Или е твърде късно?  newsm78

Имате ли опит в това направление?

Има случаи в които се постигат резултати, които граничат с чудо, както има и случаи в които не се постига желания резултат. Твърде индивидуално е.

# 1 465
Да, и аз също бих искала да попитам за истински класически хомеопат във Варна, който прави пълно интервю, а и помага с повече насочващи въпроси... Aleкsander, а Вас защо Ви смущава двуседмичния прием на сепия 30СН ? Интервюто честно казано и мен ме смути, че беше така кратко и някак си ми се стори и претупано като бях чела по темата, че наистина може да трае и до 2 часа и че си има тънкости за черпане на информация от пациента ако и той не е много наясно какво да каже...Аз под  интервю разбирам задаване на въпроси и съответно отговори, а мен не ме питаха чак толкова много неща. Но хайде да не се настройвам от сега, ще се пробвам с това лечение и ще видим какво ще стане Simple Smile

# 1 466
Ако искате да пътувате до Ню Йорк, е нужно да се качите на самолета за Ню Йорк. Ако се качите на самолет за Сингапур, със сигурност няма да ви отведе до Ню Йорк. А ако искате да стигнете Ню Йорк, но за по напряко минете през Сингапур, Сидни, Рио .... ще ви излезе мнооооооого скъпо. Ако пренесем метафората със самолетите към ситуацията с хомеопатите, то цента която заплащате е вашето здраве. Може ли да си позволите да платите такава цена?  Naughty

# 1 467
Kahlan  твърде е рано да сменяш хомеопатът... на 92 стр дадох съвет на галче за твоя хомеопат.. дай и шанс, пък ако не се получи тогава мисли за смяна... доверявай се на резултати..
п.с. Галче много бързо се отказа да чака резултати

# 1 468
Александър Благодаря ви! Непременно ще се свържа  Peace

Но изкочи друго притеснение  Rolling Eyes Позачетох се малко в темата и съм малко притеснена от лечението, което ни изписа една боаронска хомеопатка  Confused
Накратко: В неделя вечерта малката започна да вдига  Т - от 37,3 С към полунощ стигна до 38,5 и така до сутринта. Към обяд вече беше 39,3С. При посещение на педиатърката ни сложи свещичка и удърна доза панадол/8 мл/, преди това аз нищо не бях давала. Гърдите бяха чисти, само зачервено гърло, нито кашля, нито има сополи, но ни поставиха диагноза грип. Искаше веднага да почвам АБ, но отказах. Т се посвали малко 37,3- 37,6 С, но вечерта пак се вдигна и така пак стигна до 39 С. Давах по-малко панадол 2 пъти, но през нощта сложих и свещичка  Confused . Във Вторник продължавахме да поддържаме Т и реших да потърся мнение на хомеопат. В нашия град има само един и звънна на него. Тъй като не преглеждаше  и обясних какво ни е по тел-а и тя изписа aconitum napellus+eupatorium perfoliatum и осцилококциум. Давах ги един ден, вчера я  посетихме и тя ни каза, че нямаме никакъв грип, всичко било от зъби  newsm78 Само да кажа, че Т я свалихме едва сутринта /през нощта пак стигаше до 38,5/ и се бяхме сдобили с обрив / по гърба, кърди,корем/ нямамви петна, без връх, а също и с разтройство/ не съвсем воднисто, по сроко шупнала каша/. И ни изписа друго лечение podophyllum peltatum сле всяко изхождане да да вам по 3-5 гранулки,  chamomilla vulgaris+apis mellifica+ferrum phosphoricum по 10 гранулки от вяско в 50мл вода, дава се през час-два и natrum muriaticum+china rubra по 10 в 200 мл вода да пие вместо вода. Моля ви за мнение относно лечението. Т вече не вдигаме, но има някаква студена пот, обрива е още повече, но само на гърба и отпред. Уж, накратко, а стана много дълго  Rolling Eyes

# 1 469
  • Добрич
 ooooh!  Outta Joint  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт