ОКТОМВРИ бавно наближавам аз,време е да вляза в час!

• 11 996
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен.Вчера се завърнахме от гостуването в  Лондон.И днес пак на бач.Чувствам се по-уморена от всякога а днес е едва понеделник,тази работна седмица е дългааа.
Изкарахме чудесно.Мислех си че София е голяма,но като видях Лондон се уплаших.Такова обикаляне му правихме /всеки ден от 9-16часа/ и си мисля че нищо почти не съм видяла.Ники го носеше свекър ми и спеше в метрото,докато се возехме от място на място.Има толкова да се гледа,че може би ми трябва години.То какви магазини,заведения,забележителности.Нека кажат мамите от чужбините.
Бебо почти не го усещах то с това ходене си го люшкам непрекъснато,пиех но-шпа заради преумората.Но сега всичко си е по-стария начин.

# 211
baby mamma,питай в "Майки /бъдещи и настоящи/" темата е "Майчинството счетоводно" винаги е в началото.Мисля че там ще ти отговорят по-компетенто.

# 212
  • Пловдив
askim87, в момента ние сме в обикновен болничен. Сумата, която НОИ изплаща е 80% от заплатата, като тя се изплаща в 14-дневен срок след като работодателя ти е платил осигуровките и е подал информация към тях.

# 213
аз знам че математиката е следната горе долу:Например осигуряват те на 900 лв,от тях чисто взимаш 700,и вече в/у тези 700 се удържат 80 %,като се гледат средни работни дни за месеца и се взима заплатата май за предишните 6 мес или година.Та по мойте сметки без кръчмар тряба чисто да се взимат към 500 лв.Дано ми е правилна информацията.

# 214
Ето и мен.
Не съм писала няколко дни,защото не бях добре и ме вкараха в болница.В сряда през нощта се събудих,беше ми много лошо.Започнах да повръщам и така до сутринта,не спряхх,на всеки 30 мин.Едва се добрах до болницата.Д-р.Ковачева,да е жива и здрава,успя да ме уреди да ме приемат в Тина Киркова,защото иначе трябваше да ходя в инфвкциозна болница.Не стана ясно дали съм имала хранително отравяне/вечеряхме  в ресторант тази вечер/ или е вирус.Лошото бе,че в болницата вдигнах темшература 38,2 и веднага ми пуснаха антибиотици.получих и контракции от позивите за повръщане.5 дни ме надупчиха от лекарства,системи и инжекции,изкрейзих направо.А днес ми се разтрепериха краката,когато докато чаках документите,едно момиче от Патологията абортира голям плод,и сестрите на всеослушание го казаха из коридора.Беше много гадно,няма да казвам подробности.Слава-Богу с бебето всичко е наред,ритка.Аз не се чувствам добре като цяло,вяла и уморена съм,но се надявам да успея да почина сега у дома.
За съжаление ми се проваля ходенето до Италия за сватбата на моята най-добра приятелка,д-р Ковачева е против да пътувам,защото явно съм много лабилна тази бременност.
Сега хапнах една супа и пак  и призля,стомахът ми се е свил на топка. Sad
Това от мен,няма какво да се похваля,за съжаление.Ще ви чета какво сте писали,докато ме нямаше.

# 215
Здравейте и от мен. Днес бях на преглед и ми каза доки че е момиче, аз много исках момче  Sad , но ... все пак е моето дете. Докторката ми каза да пия магнезии заради леките болки.

# 216
Мила Деси ,много съжалвяам ,че си преживяла всичко това. Представям си какво ти е било. Гушкам те Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се,че с бебо всичк ое наред, за съжалние ти си се измъчила.
Много се бях притеснила и няколко пъти питах за теб, но никой не знаеше Rolling Eyes

# 217
Деси направо голям кошмар си изживяла-почивай си сега повечко и всичко ще се оправи! Hug

# 218
Благодаря,момичета,дано това са ми последните болежки и болница да не видя до раждането.

# 219
Деси, пожелавам ти бързо да се възстановиш! Всички забелязахме липсата ти !  Hug

# 220
Деси, горе главата мила! Само хубави емоции ти пожелавам до края! Прегръдки и от мен!  Hug  Hug  Hug Сега се отдай на почивка и хубави мисли и всичко ще е наред!   bouquet Дано бързо си върнеш апетита и нормалния ритъм на живот.  Peace

# 221
Деси, дано се оправиш много скоро и дори да не си спомняш колко зле ти е било Hug

Аз ходих на ултразвук (както се оказа май евентуално единствения по принцип, който се прави тук за цялата бременност Shocked). Гледахме бебето- според жената там (не е лекар, някаква специализирана ultrasound акушерка май..) бебето си е много добре, но ме постресна, че големината му е по-назад от седмиците, в които се предполага, че трябва да е бебето. От изследването за Даун до сега е изостанало с 5 дена (то и тогава си беше по-мъничко). Консултира се с лекаря, който е там и ни казаха, че не е проблем- иначе всичките му органи изглеждали добре и пропорционално развити, но на нас притеснението си ни остана. Особено като ни казаха, че по принцип повече ултразвук обикновено не правят до раждането и веднага се замислихме задължително да изискаме по-нататък допълнителен преглед.... Надявам се да се притеснявам напразно, но имайки предвид  слабото ми наддаване и дребната ми фигура това доста ме уплаши...
За да не звучи много черно поста ми - с малко усилие успяхме да "измъкнем" информацията за пола на бебето (тук се поддържа мнението, че не е желателно да се съобщава предварително- миналата година имаше случай на една жена с 2 аборта, защото не "харесала" пола на бебетата Shocked) - момиченце ще е  stork-girl

# 222
е Деска лоши работи.Стискай зъби,рупай бисквити,солети да се захраниш и повече лежане.То вече незнам къде какво ядем,пък може и вирус нищо чудно.Важното е че си вече в къщи.

# 223
Прочетох ви и от старата тема.Simple Smile
Гледам за морета си говорите.Само да кажа на тези,които отиват на Сани: имало ужасно много комари там,купете си нещо за мазане.Според мои приятли,които почиват там рдовно,Аутан не помагал,явно са привикнали с него,мажели се с накакво местно мазило.
Ние също мислим да отидем до Гърция,ако съм ок.Мислех си за началото на юли на-късно,после е жегаааа.

# 224
Girl from Ipanema, не мисля, че разлика от 5 дни е притеснителна, щом детенцето се развива добре, а и ти казваш, че си дребничка, явно госпожицата се е метнала мама!  Hug Ама това с двата аборта заради пола, направо ме накара да се изцъкля!  Shocked
Прощавай, ама съм пропуснала, в коя страна живееш в момента. А и само един ултарзвук за бременността, то при нас по здравна каса са повече!  Peace

Деси, сериозно ли говориш? Аз си мислех, че понеже се слави като лъскав курорт ( поне такива коментари съм чувала ), че си пръскат с нещо, за да няма!  newsm78 Мисля, да си взема едно стикче на Chicco, дето мажа детето с такова... И ние за началото на юли живот и здраве се готви, по късно и аз не смея да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт