Нетьрпеливи Юнчетата в редица вече духват своята пьрва свещица!

• 14 104
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мимченце срам не срам  Embarassed и от мен хиляди благодарности за сменената снимка на моята бебка и страхотния колаж! Ужасно ме е срам, че не съм видяла   smile3538. А снимката на Йо-йо по голо дупе е велика!

И от мен честит рожден ден на Иво ! Да расте здрав и весел!

SAMI&kokiMAMI честита годишнина!

# 91
Честита първа годинка на Иво newsm38.
SAMI&kokiMAMI - още много любов и щастие.
Мимченце -тая твоя щерка е страхотна, да ти е жива и здрава   love001.Благодаря за колажа Hug. Сори , и аз не бях забелязала , но за по -бързо цъкам на предните странички направо  Embarassed.
 Момичета, искам да питам забелязали ли сте разлика във стабилноста на децата като ги хванете за лява и  после за дясна ръка( тези , които още не са проходили ). Ох , как го обясних само ooooh! .
Имам впредвид следното: като  хвана Валчи за дясната ръка ходи доста стабилно и уверено , но като го държа за лявата е като на 5-6 водки .

# 92
Имам впредвид следното: като  хвана Валчи за дясната ръка ходи доста стабилно и уверено , но като го държа за лявата е като на 5-6 водки .
Joy Joy Joy
И при Дея има разлика като я хващам за различните ръчички. Но при нас май е обратното, като я държа за лявата ръчичка като, че ли е по-стабилна.  Mr. Green
Честита годишнина на SAMI&kokiMAMI! Много, много щастливи и прекрасни години заедно да имате занапред!   bouquet

Мимченце, Йо-Йо е просто невероятна скица по това голо дупе!  Mr. Green Ще я схрускам!  Sunglasses
Гледам си аз снощи форума и по едно време си викам: а, нов колаж! страхотен е! обаче ме досрамя да напиша хвалебствия  Mr. Green, защото си казах: лелееее, кой знае откога е, но аз съм такава тиква, че не съм го видяла...  hahaha
Поздравления!  Hug

Хубав ден на всички!   Heart Eyes

# 93
   ura Gift Честит първи рожден ден на поредния малък рожденик!!!
За ходенето аз не съм забелязала с коя ръка като го държа е по-нестабилен,но ми прави впечатление ,че с една ръка често си върви нестабилно.Аз пък имам друг проблем- както го държа,като тръгна да го пускам той се задържа,но му е много смешно,винаги се смее с глас и затова не е стабилен и тупва .Камо ли крачки да прави.С този смях не знам как ще я караме, а не се ли научи да стои стабилно прав не виждам как ще ходи,но аз изобщо не бързам.Преди време бях чела една статия,че родителите погрешно насърчавали децата да прохождат по-рано.
Да си доразкажа за вчерашните ми опити да маахаме памперса.Всъщност аз съм далеч от мисълта,че това ще стане скоро,но не пречи да опитам.А и не толкова купуването на памперси ме притеснява ,колкото спарването през лятото,та поне  вкъщи да го облекча.А и той много обича да ходи по голо дупе,да не говорим че самата процедура по слагането на памперса е супер трудна вече.Три чифта гащи общо напика моя Борис вчера след което се върнахме към памперса.Както изтрая 2 часа,след това нещо се "отвори" това дете и се почна.А аз си мислех,че се притеснява и се стиска.Но най-лошото е не че не казва или показва по някакъв начин,а просто нищо не прави когато го карам било то на гърне ,на тоал.чиния,даже пробвах и в една пластмасова опаковка/подходяща за случая/Айде стига съм говорила за гърнета и напикани гащи.
Как мислите пречи ли ако бебоците ни ходят боси вкъщи или е най-добре с чорапки?

# 94
Честит Първи Рожден Ден, Марина!!!

Марвелче, да ти е жива и здрава красавицата! Да Бъде здрава, щастлива, само радост да носи!

# 95
Честит Рожден ден на Марина  Hug
 Мимчееее,колажа е стархотенннннннн,много ми хареса ,пак си се престарала  Hug   bouquet    bouquet   bouquet

# 96
Честит Първи Рожден Ден, Марина!!!

Марвелче, да ти е жива и здрава красавицата! Да Бъде здрава, щастлива, само радост да носи!

bouquet  bouquet  bouquet

Как мислите пречи ли ако бебоците ни ходят боси вкъщи или е най-добре с чорапки?

Митака "ходи" (пълзи, изправя се където и както намери  Crazy) само бос в нас - без чорапки или други "екстри" - не съм застилала с пътеки или килими плочките в кухнята и коридора  Peace и освен, че е бос е и с къси панталонки и блузка или потниче  Wink

Мимче   bouquet

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!   newsm59

Мимче, колажът е просто трепач   bouquet Ох, че сладко голо дупе има Йо-йо!

Мартина вкъщи седи босичка, ако крачетата й станат много студени, слагам едни чорапки, но с тях малко се хлъзга по паркета и ме е страх да не се излюска по лице  Rolling Eyes

Аз не мога да не си похваля мъжО Simple Smile За годишнината ми подари СПА процедури и онзи ден цял ден той се е занимавал с малката, а аз релаксирах. Не мога да повярвам, че за нищо не мислех, докато бях там. Ама наистина за нищо. Така хубаво си починах. Определено имах нужда от нещо такова. Сега отново съм пълна с енергия и готова за лудориите на моята хулиганка  Joy

Вчера пък гледахме Котките. Не знам дали сте ходили и дали си падате по такъв тип изкуство. На мен много ми хареса, но милото едва го убедих да останем на антракта  hahaha

Иначе вчера ходих да подавам документи за детска кухня, но няма да стане скоро  Confused Първо яслата излизала в ремонт, след това - в лятна ваканция, та сигурно чак септември... Явно ще се пробвам с частна. Тук наблизо има Ози, Ян Бибиян и Джуниър Меню. Имате ли някакви впечатления от тях?

Хайде, ще ставам, че много се разписах, а трябва да излизаме Simple Smile Целувки  Hug

# 98
Честит рожден ден на Марина!
И Диди вече е на кухня. Вчера й хареса яденето (супа пиле, пюре с пиле и картофи), киселът със сок от Мултивитамин Rolling Eyes си го изядох аз hahaha /не мисля, че е подходящ за първа група, т.е. деца под 1 годинка/ Peace. Днес имаше супа зеленчукова, пюре с картофи, спанак и жълтък и крем малина. Кремът май пак аз ще си го изям Blush
Така че засега съм доволна и има още един бонус от кухнята, изместваме единствения предиобеден сън следобед  Party

Диди от около месец ходи боса вкъщи. С балатум, ламинат и теракота сме Peace

За ходенето и ръцете. Диди ходи единствено и само хваната за дясната ръка. Ако й хвана лявата, ми хваща ръката и си я премества така, че да ме хване с дясната hahaha. Голяма е скица. Не иска да стои сама без опора, но онзи ден, докато се опитва да хване ръката ми във въздуха, стоя точно сама и без опора. Как ще го борим този психологически страх, не знам Rolling Eyes

Веси, горе главата. Ти си борбено момиче, ще намерите решение за Марти Hug

За яслите във Варна ще имаме новини другата седмица Praynig

Танитка, завиждам ти благородно за мъжа. Моят без малко да ми пропусне РД, тъй че по-добре нищо да не казвам Crossing Arms

# 99
  • Miami
Честито на празнуващите деца! Да са живи и здрави  bouquet  Hug

Самимами и на теб честита годишнина   bouquet

Мимче, колажа е страхотен   bouquet И аз не бях забелязала  Blush

За ходенето - Жорката както си ходеше сам и изведнъж нещо му стана, уплаши ли се не знам, и не иска вече да ходи сам. Само като го хвана отзад за блузата съвсем леко и така тръгва. Иначе като усети, че не го държа и веднага пада на колене да пълзи. С каишките също ходи, даже бяга направо.

# 100
Честит рожден ден на Марина,
благодарности за колажа Heart Eyes,
аз на София и  слагам чорапки,при нас апартамента и лятото е хладен , аз ходя с чехли следователно и тя с нейните си протектори Heart Eyes

# 101
  • Пловдив/София
Честит 1-ви Рожден ден на Марина!  Пакостливо и безгрижно детство й желаем с Йоана ! newsm59

Ние с Йоана сме си ОК,отпочинали една от друга  Heart Eyes. Добре ни се отрази гостуването й при баба  Mr. Green .

Такаааа,за кухнята да кажа,нас ни резнаха този месец от държавната,че бях пропуснала специалната дата за продаване на купони. Йоана още не е яла от прословутите им манджи,нооо поръчвах няколко пъти от частна кухня,много вкусно ми се видя,ама и те имат недостатък - идват вкъщи чааак към 11.15ч. ,а това мен не ме устройва  Naughty .

Така де,няма да излизам по жегите. Затова готварствам и дано не изпусна купонната дата за Юни.
Самимами,честита ви годишнина,много здраве и любов !   bouquet

# 102
  • София
Честит рожден ден на Маринка Tada

Танита, ние сме на ОЗИ и Марти омита всичко. За сравнение с държавната и дума да не става (пробвали сме тази във Варна и Марти определено не я одобри, като гледам и Софийската до нас какви течни манджи дават май същата работа). Хубавото на ОЗИ е, че може да не поръчваш цялото меню, а каквото искаш -  т.е. супа, основно и десерт отделно. Аз взимам едно ядене и десерт и ми струва 2,00 - 2,50 (в зависимост дали има месо или не). Така или иначе третото няма кога да го дам на Марти.

# 103
  • София
Благодарим за пожеланията!

Виртуално черпим с реалната ни форумска торта Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:51 от marvele

# 104
Здравейте и от нас!
Честито на всички рожденници! newsm59
Мимченце мерси за снимчицата, 1-ва страничка е супер както винаги  bouquet
Поля от няколко дни се пуска сама да ходи, прави по 5-6 крачки, но много бърза и съответно пада, но май мене ме е страх да я пусна повече отколкото нея.
За паричките от НОИ и аз още нямам превод, платиха ми за 12 дни от март (на 31март) и от тогава нищо, но на мен ми бяха върнали декларацията за удължаване и така сега са ми одобрени документите и казаха, че до 15 раб. дни ще ми ги платят.
От 2-3 дни приспиването на Поля е някакъв кошмар, спи по 1-2 пъти на ден за по 1 час,  вечер заспива много трудно, а през ноща се буди и крещи, не иска нито залъгалка нито вода, само с млякото се унася. Ето и днес се събуди към 9 часа и заспа преди малко, след много рев и тръшкане, дано поне сега да поспи повече.
За гърнето- имаме малкък напредък, пишка в него, но не всеки път се получава, най обича да се изпишка докато и свалям памперса и се залива от смях Laughing
От последната консултация мерките са и  9800 и 75см.
Целувки на всички сладури и продължавайте със снимчиците в темичката, много е сладурско така. Аз нещо не мога да и направя една хубава снимка напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт