Къде в Пловдив??? - 5

• 85 213
  • 830
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Знаете ли с какъв рейс или маршрутка мога да отида до магазина на "Фадо" на бул. "Кукленско шосе" 12?? Изобщо нямам представа какво отива до там. А си харесах страхотни чехли в магазина им на главната, но имаха само 40 номер. Затова искам да проверя и в другия им магазин.  Grinning

# 361
  • Пловдив
Знаете ли с какъв рейс или маршрутка мога да отида до магазина на "Фадо" на бул. "Кукленско шосе" 12?? Изобщо нямам представа какво отива до там. А си харесах страхотни чехли в магазина им на главната, но имаха само 40 номер. Затова искам да проверя и в другия им магазин.  Grinning

До Митницата се стига с 11, 116 - автобуси и 134 тролейбус.
11 от центъра, 116 от бул. Руски, 134 от Такия .. Военна болница, сточна...

Всъщност ето карта на градския транспорт в Пловдив

http://zaednoeuro.hit.bg/Plovdiv.jpg

# 362
  • Пловдив
Благодаря ти много за помощта!  Simple Smile

# 363
Кажете магазини за мебели - трябва ни спалня, холна и трапезна маси, столове, детско обзавеждане. Всичко е венге навсякъде, а не искам венге.
Освен Рилус има ли другаде голям избор на италиански мебели?
Били сме в Галеро, Интера, РУМ Тракия и общо взето всички големи магазини и навсякъде само венге.
Спалнята и детското може и да ги поръчаме да ни ги направят, но поне столове и трапезна маса - къде има хубави и голям избор на дамаски.
На Богомил има Авангард само дето не помня дали имаше друго освен маси, дивани и кухни. На края на редицата с магазини на Мария Луиза след църквата св. Петка има Калигарис и др. В Мартинели също. Освен това ще питам мъжа ми дали един наш познат има някъде шоурум. Той е строител, но внася различни италиански мебели и теракота. От него си взехме кухнята - нещо с Л беше, но забравих, а е в другия апартамент и не мога да погледна Embarassed Ние миналата година правихме основен ремонт на нашия апартамент и пълно обзавеждане, и докато си изберем мебелите падна голямо обикаляне и чудене Simple Smile Детска обаче не сме купили все още така, че информация за хубави детски ще ми е полезна. И без това още не сме се преместили там Grinning

Къде се продават икони?
Казаха ми магазин, който се намира след Търговската, след Планет-а, на ляво, преди острия завой, но не успяхме да го открием. Иконите там били правени от ученици от някаква художествена гимназия, не тази в Пловдив, и били на мн приемливи цени.
Да знаете подобен магазин с нормални цени?
Свекърът поръчва на един мъж. Ако те интересува ще попитам за телефон и цена. Но не знам за колко дни ги рисува и ако ти трябва веднага може би няма да ти е полезен този вариант.

# 364
Къде се продават икони?
Казаха ми магазин, който се намира след Търговската, след Планет-а, на ляво, преди острия завой, но не успяхме да го открием. Иконите там били правени от ученици от някаква художествена гимназия, не тази в Пловдив, и били на мн приемливи цени.

Шушулче, много хубави икони продават в магазинчето до златарския магазин Pera - знам, че там иконите са осветени. Оттам съм правила подарък на кумувете и знам, че имат много красиви неща. Точно от другата страна е църквата Св.Мина мисля - на Отец Паисий която е ... 

# 365

Шушулче, много хубави икони продават в магазинчето до златарския магазин Pera - знам, че там иконите са осветени. Оттам съм правила подарък на кумувете и знам, че имат много красиви неща. Точно от другата страна е църквата Св.Мина мисля - на Отец Паисий която е ... 

Да не е света Марина?  newsm78

# 366
  • Пловдив
Каспър провери ли за мебели в Bo Concept срещу Метро в сградата на Аркадията - днес минах оттам и ме грабнаха  Peace

# 367

Да не е света Марина?  newsm78

Да, точно ... моя грешка ... ама пусто все ги бъркам. Rolling Eyes

# 368
  • София
Къде се продават икони?
Църковен магазин има до църквата Св. Марина, пресечка се пада на Главната. Жената е много компетентна, има избор на икони, цените не съм сравнявала с другаде, тъй като си взех от там икона, която струваше 70лв., но беше Богородица Домопазителка, от Гърция внос, със стъклен ковчег, страхотна наистина. Моята приятелка, която ме насочи към този магазин, каза, че цените са приемливи спрямо другите магазини с икони.  Икони има също така в златарски магазин Somaha Gold на самата Джумая е, до пицариите, но там при всички случаи ще е по-скъпо.
Къде се продават икони?

Иконите не могат да бъдат осветени преди да бъдат подарени. Това ни обясни жената точно в този магазин. Този, който ще получи подаръка икона отива лично в църквата и попа пее на него, в това е смисъла на освещаването, а не на този, който купува подаръка.

# 369
mamasvetla, много странно, защото точно жената, която ни продаде иконата ни каза, че са осветени в църква ...  newsm78

Според мен, по-важно е тук да си даваме инфо ... пък шушулче ще си реши откъде и какво да купи. Peace

И аз пак да си питам - някой може ли да ми препоръча добър обущар в района на Сл.лъчи .... у-ще Дим.Талев.

# 370
  • Пловдив
Кажете магазини за мебели - трябва ни спалня, холна и трапезна маси, столове, детско обзавеждане. Всичко е венге навсякъде, а не искам венге.
Освен Рилус има ли другаде голям избор на италиански мебели?
Били сме в Галеро, Интера, РУМ Тракия и общо взето всички големи магазини и навсякъде само венге.
Спалнята и детското може и да ги поръчаме да ни ги направят, но поне столове и трапезна маса - къде има хубави и голям избор на дамаски.

И аз го мразя това венге...

Нашата трапезна маса е в най-светлия възможен цвят - нещо като акация - поръчахме я от РУМ Тракия - фирмата е троянска и ги прави само за износ. Качеството е супер  Peace

# 371
Знаете ли че в Премама е започнало намаление до 50%. Страхотни неща за почти без пари има блузки за по 10 тина лева и рокли по 25 лева. Направо съм очарована , този сезон са започнали с намалението много рано , дали и тях не ги е одарила кризата.

# 372
Каспър провери ли за мебели в Bo Concept срещу Метро в сградата на Аркадията - днес минах оттам и ме грабнаха  Peace
Проверих, но много цифромания, трапезната маса, която съм харесала там 2100 лв. Хем искам хубаво, хем на по-така цена. Дали има? Simple Smile

# 373
  • Пловдив
Проверих, но много цифромания, трапезната маса, която съм харесала там 2100 лв. Хем искам хубаво, хем на по-така цена. Дали има? Simple Smile
Надали  newsm78 Но ми направи впечатление, че имат намаление...дали няма да намалят и твоята маса... пробвай.

А, и честит имен ден...щях да те пропусна Embarassed...желая ти много здраве, успехи в начинанията и любов.

# 374
Специално кухненската маса си я поръчахме в една пазарджишка фирма, защото никъде не намерихме кръгла маса от масив с размерите, които искахме. Излезна ни към 1900 мисля, но с 6 стола. Друг е въпроса че цветът е мало по-различен от кухнята, а им бяхме дали шкафче. Добре, че заговорихте и се сетих, че шкафчето още си седи там..

Общи условия

Активация на акаунт