Къде в Пловдив??? - 5

• 84 752
  • 830
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, знаете ли къде се продава козметика на Пупа и по-специално издирвам крема за увеличаване на бюста, чух страхотни отзиви за него.

# 466
Момичета, знаете ли къде се продава козметика на Пупа и по-специално издирвам крема за увеличаване на бюста, чух страхотни отзиви за него.

Аз не мога да помогна, но ако го намериш ще ми е интересно да споделиш, но нещо не вярвам от един крем да се очаква забележим ефект на увеличаване!  newsm78

# 467
В козметичния магазин на Главната, срещу Леро козметиката, точно до Тайпен базара, зад чешмичката ако се сещаш
Една синя табела, но ми изкочи името сега от главата
Има щендер на Пупа, не е кой знае колко зареден, но никъде другаде не съм виждала повече.
Сигурно ако въобще го внасят ще могат да ти поръчат.
Офф - наскоро бях в Аутлет на Пупа, огромен магазин със всичко, което се сетиш и за без пари... На фона на това всичко в БГ ми се вижда много малко и скъпо.

# 468
  • Пловдив
Магазина за козметика се казва "Ема" Peace

# 469
 Каспър, в коя държава? А колкото до крема позната от София каза, че приятелките и го ползвали и били много доволни, а тя още на втората седмица забелязала разликата. Струвал 60 и няколко, аз го намерих на 59, но доставката ще ми легне още 11 лв. Обаче съм решила да го пробвам, че парички за силикон няма... Crazy

# 470
Момичета, видях че има линкове към страниците на Миро стил и Конти. Означава ли това, че си купувате от тях дрехи и че техните дрехи са най-добри?
Практичен въпрос - всъщност вие какво носите?  Thinking

# 471
Каспър, в коя държава?
Италия, пак забравих името, един аутлет мол на 18 км от Рим

# 472
Каспър, би ли споделила за склада на Брезовска, който е вносител на стоки Disney. Днес бях в един, но явно не е същия. Нямаше нито тапети, нито фризове Rolling Eyes

# 473
Извинявай, бях забравила
Фирмата се казва Корект, варненска, складът им е по пътя за Малката Търговия, точно сградата зад представителството на Сузуки, но не от страната на представителството, а на гърба, до него точно има склад за 1 лв. Сградата е нова.
Дано ме разбра
Малко са дръпнати продавачките и всичко става с поръчка от Варна, но няма други
Аз от тях не пазарувам
http://www.correct.bg/contacts.htm - опс, това е грешно, това е друга фирма май
разбра ли го кое е? ако не ще се опитам да обясня по-подробно

# 474
ще го намеря, много ти благодаря  bouquet
Само да те питам преди малката търговия ли се пада или след нея, че има две левчета

# 475
Същата била фирмата, значи тел е верен
Веднага след завивката на Малката Търговия, влизаш все едно за представителството на Сузуки, но подминаваш, минаваш зад сградата, паркираш и то пише Корект, точно до него е склада за 1 лв Може и да се обадиш

# 476
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали адвокат  от Пловдив ,за който сте чували че е добър.Искам да се консултирам  относно закъснението в строежа вече 2 години.Платили сме на 100%.Може и на лични.

# 477
Същата била фирмата, значи тел е верен
Веднага след завивката на Малката Търговия, влизаш все едно за представителството на Сузуки, но подминаваш, минаваш зад сградата, паркираш и то пише Корект, точно до него е склада за 1 лв Може и да се обадиш
ааа, точно в този бях днес, но нямат тапети и фризове Confused
Права си страшно нелюбезни са двете кокошки ooooh!

# 478
  • Пловдив
Знаете ли че в Премама е започнало намаление до 50%. Страхотни неща за почти без пари има блузки за по 10 тина лева и рокли по 25 лева. Направо съм очарована , този сезон са започнали с намалението много рано , дали и тях не ги е одарила кризата.

А къде се намира Premaman сега? Преместиха го някъде, но на стария адрес не беше обявено къде отиват. Знае ли някой?

# 479
  • до Пловдив
Знаете ли че в Премама е започнало намаление до 50%. Страхотни неща за почти без пари има блузки за по 10 тина лева и рокли по 25 лева. Направо съм очарована , този сезон са започнали с намалението много рано , дали и тях не ги е одарила кризата.

А къде се намира Premaman сега? Преместиха го някъде, но на стария адрес не беше обявено къде отиват. Знае ли някой?

Магазин Премаман в Пловдив се мести.
Новият ни адрес е:
гр.Пловдив ,
ул."Белград" 2 / до тенискортовете на Новотел Пловдив/

тел. 0895/69-45-25 , 0898/411-836
емайл: premaman_plovdiv@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт