След девет месечен копнеж, започна ЮНСКИ бебевалеж! Тема №67

• 14 939
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък не го усетих слава богу земетресението......ми то на биричка и гости цял ден как да го усетя Joy А Гъди направо ще ме умори Joy днес временцето по-бива не е чак такава ненормална жега. Гледам по новините че към София ще вали значи утре и тук ще дойде Sunglasses

# 211
Забравих да честитя на Мишел рожденника. Много много обич и разбирателство

# 212
Здравейте Simple Smile
Днес цял ден ви чета ,но ме мързи да пиша Embarassed
Честит рожденик на Мишел още много години да се обичате и разбирате  bouquet

Гъди страшна си винаги като ти чета постовете ми става по весело newsm10

Аз от вчера имам някакви стягания в корема с подобни на менструални болки,но по леки
не знам какво да направя да се обадя ли на лекаря ми или е нормално за периода
По последна менструация от вчера вече съм в 9-тия месец,но все пак мисля че ми е доста рано newsm78
въпреки че на миналия преглед лекаря ми каза че до към 10-15 ще родя,но не знам как го изчисли само с преглед на ехограф?

При нас не се е усетило заметресението

# 213
Мишел, да ти е жив и здрав рожденика и много да радва теб и Моника!
Петя, радвам се, че си на линия вече!
Polly-US, стискаме палци за сряда!

# 214
  • София
И от мен честити бебчета на Едно Момиче и Мона-балона!  newsm51 smile3525 newsm51

Стискам палци и на другите момичета за предстоящите раждания!  Praynig

Земетресението и аз не го усетих Embarassed , хем бях на петия етаж при приятелката ми. Тя само кротко каза, за да не ме шашне: "Усети ли? Имаше земетресение?" А аз така се бях разприказвалаааа, че......

Hug на всички!

# 215
Благодаря за пожеланията...

Hug на всички Simple Smile

# 216
Леле, толкова съм дебела вече, че дори не усещам земетресенията  hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ма как може все бисери ...

Ей т'ва ми е фаворита  Mr. Green
Облякла съм една тениска ... жълта, та приличам на пълнолуние newsm62 

Мишел, честит ти рожденник  Hug. И да го стягаш  Naughty

Цедене с помпа, аз почти 4 месеца поддържах едно и също ниво, като в началото именно чрез помпа си вдигнах количеството, ама не си е работа - боли кофти и като стигнеш до определено ниво, не ще повече да се вдига Embarassed. Сега с едно бебе се надявам да се справя по-успешно, само трябва да приема психически, че месец-месец и половина ще ми е почти непрекъснато на гърдата  newsm78

Май днес и бебетата ни са почивка неделно - няма да имаме юнче както изглежда.  Whistling

Правя сигурно 5та редакция на поста  Crazy
Току що отброих още само три дни до влизането ми в болницата и четири до среща с бебка - не мога д аповярвам как не остана време  ooooh!. Имах нужда да си го споделя  Blush

# 217
Утре в колко часа в "Ники"?

# 218
Утре в колко часа в "Ники"?

12:30
Не съм правила резервация, защото обикновено е празно, а ние няма да сме много. За сега изброявам:
1. Aya
2. mgamisheva
3. Petya_tag +Габи
4. Феникс

Друг дали потвърди?  Thinking

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 21:55 от Aya

# 219
Geraldine, аз лично ползвам услугите на д-р Райшер- възрастна женица, но е толкова отракана с всички нововъведения, че понякога ме изненадва, тя е отгледала мен, сестра ми и братовчедите и продължава да се грижи за нас с внимание, за нея антибиотика е много крайно средство за лечение и това е една от причините, поради които реших да й се доверя отново. кабинетът й се намира в 403бл. втория вход, има стълбички отвън по които се влиза и вътре са няколко кабинета. Тя работи на четни сутрин от 8:30 до 12:30, на нечетни е следобед от 13:30 или 14:00 до към19:00ч но за часовете не съм много сигурна, ако искаш мога да ти дам тел-а й. Аз във вторник съм на консултация с малките и ако искаш мога да говоря нещо с нея, само ще трябва да ми кажете ако решите. Тел-а ми е 0897 95 29 28, както родиш или като ви заизписват ми драсни един смс да знам какво да правя. А за утре ти пожелавам много спокойствие и всичко около операцията да мине неусетно, до момента в който ще си гушкаш най-скъпото нещо на света!
Успех и на Нана7504 Момичета, ще чакаме хубави новини!
Днес се чух с Катеринка, тя и красавиците са много добре, те вече и двете наддават, изцяло на кърма са, за което направо й свалям шапка, нощем ги оставя на акушерките за да може да си почива, но като цяло се чувства добре, каза че евентуално във вторник може да ги изпишат, но всичко зависи от малката Никол-трябва да качи още няколко грама и са готови!
Ще й стискаме палци всичко да е наред и ще я чакаме във вторник или сряда да се включи  Hug
Moni, не се отказвай бъди упорита и давай да суче колкото иска, докато влезнете в режим, трудно е, но с повечко търпение ще успеете  Peace
Гъди, благодаря ти, че винаги успяваш да ми предизвикаш гъдел в корема с постовете си  Joy този път обаче сме се събрали на семейна вечеря и успя да вкараш под масата от смях още трима  hahaha
Ние сме с много силни колики и от вчера повръщаме след всяко папкане  ooooh! доколкото знам този период можел да продължи от месец до 4-5   #Crazy Дано поне повръщането спре по-бързо  Praynig
Приятна вечер бебеланки и стискайте още, че не останаха бебчета за юни  Laughing

# 220
  • София
*Di* , благодаря, ще си запиша телефона и ще го обсъдим с таткото.
Ще лягам вече, хич не ми се спи, ама хич.
Последен ден ми беше бременна и ми е малко мъчно...това бяха най-щастливите месеци от живота ми...
Лека нощ от мен  Hug

# 221
  • София
Стискам палци на момичетата, на които утре им предстои дългоочакваната среща с бебоците. Кураж!

Това обаче го усетих, защото и лампата се разлюля.

# 222
Франческа ти как си опражи ли се вече?

Успех на Жералдин и Нана fingerscrossedвсичко да мине добре Praynig

# 223
Честити бебоци на Едно момиче и Мона Балона!
Да са им живи и здрави!
Бързо възстановяване на двете мами!  bouquet

Мишел, на теб честит ти рожденик!
Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

Успех и стиснати палци утре на Нана и Жералдин! fingerscrossed

# 224
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз вече съм готова и чакам да стане време да тръгвам.
Да кажа само, че съм в Тина Киркова и ако на някой му се приражда там, ако иска може да ме намери тази седмица ще съм там  Mr. Green Надявам се във двоен Вип на 5-тия етаж. Казвам се Яница Simple Smile
Хубава и плодородна седмица, Юнки, ще ви пиша   love001

Общи условия

Активация на акаунт