ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - 2009/2010 Класиране/Записване

• 99 867
  • 1 204
  •   1
Отговори
# 330
Момичета искам да поопитам нещо,ние не сме класирани.В градината в която кандидатстваме по първо желание с ме с 8.2 т.приети са 7 деца със същия брой точки като нашите,но ние не трябваше ли да получим номер,и въобще как така са решили точно тези деца да приемат?аз ли нещо не съм разбрала или...?

# 331
  • София
На сайта пише, че трябва да си виждаме статуса в профила на детето на кандидатури, но при мен поне нищо не се вижда. Надявах се да видя там номера от жребия....
Е вие нали сте приети????
Не сме  Wink
А въобще попадате ли в гранична група? Ако не - няма да имате изтеглен номер.

# 332
  • София
Попадаме.

# 333
  • София
Момичета искам да поопитам нещо,ние не сме класирани.В градината в която кандидатстваме по първо желание с ме с 8.2 т.приети са 7 деца със същия брой точки като нашите,но ние не трябваше ли да получим номер,и въобще как така са решили точно тези деца да приемат?аз ли нещо не съм разбрала или...?
Получили сте номер, обаче е бил по-голям и не сте класирани. Номерата на некласираните, но попадащи в гранична група засега не се виждат никъде, но предполагам, че по някое време трябва да ви се появи някъде, защото с този номер участвате и на другото класиране.
Зазу1, значи все някъде ще публикуват номера ви, предполагам, че сега са заети с класираните.

# 334

Били сте в гранична група и не сте имали късмет при лотарията- получили сте по-голямо  число.

# 335
Получили сте номер, обаче е бил по-голям и не сте класирани. Номерата на некласираните, но попадащи в гранична група засега не се виждат никъде, но предполагам, че по някое време трябва да ви се появи някъде, защото с този номер участвате и на другото класиране.
ясно,благодаря Hug

# 336
  • София
Ами ще чакаме. Надявам се в мейлите, които обещаха да пратят, да ги пише тези лотарийни номера  Wink. Поне да знаем дали има шанс изобщо. Защото има още доста деца в граничната група, които не са класирани.

# 337
Ами ще чакаме. Надявам се в мейлите, които обещаха да пратят, да ги пише тези лотарийни номера  Wink. Поне да знаем дали има шанс изобщо. Защото има още доста деца в граничната група, които не са класирани.

Нашата гран. група е от 35 деца. Трябваше да са влезли 9, но с допълнителните места от соц. опашка са вкарали 15 деца. Съжалявам, че се доверих на системата, която ни даваше шанс 51%, макар че ми беше ясно, че нещо не е наред. И 9/35 и 15/35 са далече от 51%.

# 338
  • София
И ние не сме приети....просто нямам думи. Реве ми се - честно - едната баба работи, другата далече....а бавачката е все пак доста скъпо удоволствие  Sad На всичкото отгоре дори в квартала ни няма ОДЗ, за което по местоживеене да бяхме получили макар и малко предимство....не знам какво ще правим Sad

# 339
а второ класиране защо въобще ще има, след като
още на първо са запълнени местата  Rolling Eyes

и сега ще ни изписва ли шанса или няма смисъл вече  Laughing Laughing

# 340
На сайта пише, че трябва да си виждаме статуса в профила на детето на кандидатури, но при мен поне нищо не се вижда. Надявах се да видя там номера от жребия....
Е вие нали сте приети????
Не сме  Wink

Ееееее....жалко......стискам палци за второто класиране..... Wink

# 341
  • София
а второ класиране защо въобще ще има, след като
още на първо са запълнени местата  Rolling Eyes

и сега ще ни изписва ли шанса или няма смисъл вече  Laughing Laughing
Не са запъленени на 100%, плюс това тепърва ще има отпаднали заради фалшивия К баба, ще останат места от запазените за СОП, после ще има и незаписали се и т.н.
Доколкото разбрах, от понеделник отново ще има индикация за шанса.

# 342
зайо байо     Simple Smile мила, изчисти си пощата - препълнена е!
имам лс за теб!   Hug

# 343
И мен ме интересува кога ще публикуват изтеглените номера от жребия.

Вижте 8мо ОДЗ таврия 1ва яслена- от 20 места- 10 социални, 9 по общи, от които 8 с 10+!!!!! Shocked и 1 с 8.1. не мога да повярвам че такова нещо може да се случи! разказаха ни играта с този К4.

# 344
зайо байо     Simple Smile мила, изчисти си пощата - препълнена е!
имам лс за теб!   Hug
Готово!

Това дете така и не се появи с второто си име:
1. Стаматия-Стефания ----------------------- Захариева 10+ т.

Следва ли според вас директорката да го запише?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт