ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - 2009/2010 Класиране/Записване

• 99 886
  • 1 204
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Киша, сега на второ класиране каката ви има по-голям шанс, защото на повечето места се дава допълнителна подточка за брат/сестра, посещаващ същата градина, ако не е последна година. Запиши малкият и след като е записан, коригирай кандитурата на каката и ще имате голям шанс да ви приемат!

# 421
Киша, сега на второ класиране каката ви има по-голям шанс, защото на повечето места се дава допълнителна подточка за брат/сестра, посещаващ същата градина, ако не е последна година. Запиши малкият и след като е записан, коригирай кандитурата на каката и ще имате голям шанс да ви приемат!

Ама да гледа да го запише до четвъртък,че да може  навреме да направи корекция и да участва в класирането на 30.05.09

# 422
happymammy ,  Hug
от къде да извадя уверението за адрес.нашият постоянен е при свекърва ми, а ние живеем отделно на друг адрес newsm78

# 423
  • София
От общината

# 424
# 425
  • София
запис за да ви следя bowuu

# 426
# 427
 ИСОДГ,
 Е,добре де. Има грешки в списъците.
 150 ЦДГ приема 21 деца (и едно със СОП-22)
 А списъкът на приетите наброява 1-о социално дете и 19 по общи критерии. Къде е 21-вото място?!

Във Филиповци пък приемът е за 25 деца, а списъкът е с 19. А опашка има.

И в 112 ЦДГ е така - обявени са 58 свободни места за набор 2006 плюс 2 за СОП, а са класирани общо 46 деца. На какво ли се дължи разликата?
Това има на сайта като новина:

Новини и съобщения

23.05.09   Нормално е да са класирани по-малко от свободните места
Поради сложния итеративен процес на алгоритъма за класиране, който осигурява възможно най-доброто желание за всяко дете, е напълно нормално да са класирани с 1-2 места по-малко от свободните за някои групи.

Тези оставащи места, заедно с всички отказани за записване през седмицата ще участват на второто класиране на 30-ти май.

Екип ИСОДГ

Това не е новина, а поредната глупост!  ooooh!
ИСОДГ, извинявайте ама вече така ли им викате на бъговете? - сложен итеративен процес на алгоритъма?
Това означава че на второ класиране тези места ще се заемат от неприети деца в социалната квота, които сега ще участват с всичките си точки на общата опашка, т.е. тези места които са щяли да се заемат от деца от общата опашка, поради сложния процес, сега ще се заемат от социални.
Това ли е нормалното?

Както и случаят с това ОДЗ набор 2007 - 43 ОДЗ 'Талант ', Триадица - защо от обявените 9 места - 4 социални и 5 общи, са заети само 8 с разпределение - 5 социални и 3 общи - http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=10&k=148? Даже квотата не е спазена, може би заради близнаци, но защо трябва така да бъдат ощетявани останалите, които нямат толкова много точки събрани от социални критерии с които да могат да изместят първите във всяко ОДЗ?

# 428
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, как да рзбирам факта, че ни няма в нито един списък на ОДЗ,което сме избрали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Нито на класирани,нито на чакащи, нито на некласирани.....дори цялото поле с точките които имаме не са обявени Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes   

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 19:09 от magnoliamm

# 429
Някой може ли да каже какво трябва да съдържа служебната бележка от работата

"Служебната бележка трябва да бъде с мокър печат, изходящ номер, ЕИК (Булстат) на работодателя, име и подпис на длъжностно лице - управител, изп. директор или главен счетоводител. Трябва да бъдат указани длъжността, дата на постъпване и адрес на месторабота (не на регистрация на фирмата)." -от ръководството
 И да е упоменато че си в отпуск за гледане на дете ако си в такъв. Peace
А трябва ли да пише до кога ще съм в отпуск?

# 430
  • гр.София
Момичета, как да рзбирам факта, че ни няма в нито един списък на ОДЗ,което сме избрали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Нито на класирани,нито на чакащи, нито на некласирани.....дори цялото поле с точките които имаме не са обявени Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes   

И като цъкнеш на "преди класиране" ли ви няма в списъка?!
 Вдясно,до местата за Соп, пише Класирани, а отгоре-преди класиране.

# 431
  • София
Как разбра, че ви няма на чакащи? На място в градината ли си гледала, защото в системата май още не са сложили списъци с чакащи  newsm78?

# 432
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Странно, нямаше ни преди 10 мин, и след като писах тук, се появихме Rolling Eyes Rolling Eyes  Ей, побъркаха ни   с това интернет кандидатстване,класиране, и т.н....Незнам вие как се чувствате, но лично на мен много ми писна от всичко това Tired Tired

И да ви питам - какво става с нас и децата ни,ако не ни класират нито на второ,нито на трето,нито на незнам си кое класиране - всеки се спасява поединично,или  все пак ще измислят начин децата ни да тръгнат на градини,докато ние се трудим неуморно Rolling Eyes Rolling Eyes

# 433
Странно, нямаше ни преди 10 мин, и след като писах тук, се появихме Rolling Eyes Rolling Eyes  Ей, побъркаха ни   с това интернет кандидатстване,класиране, и т.н....Незнам вие как се чувствате, но лично на мен много ми писна от всичко това Tired Tired

И да ви питам - какво става с нас и децата ни,ако не ни класират нито на второ,нито на трето,нито на незнам си кое класиране - всеки се спасява поединично,или  все пак ще измислят начин децата ни да тръгнат на градини,докато ние се трудим неуморно Rolling Eyes Rolling Eyes
От днес до септември и Господ да слезе на земята, няма да се намерят места за 3000 деца, а какво ще правим, за себе си нямам друг отговор освен Незнам, и една дузина прилагателни които няма смисъл на прилагам Close

# 434
Момичета, трябва ли да се притеснявам ако работодателя на съпруга ми не е внасял през последните месеци осигуровки. Къде мога да проверя това, имам съмнения, но не съм сигурна  Confused.
Могат ли да ми откажат записване в такъв случай, въпреки че ще представи сл. бележка, ако трябва и тр. договор Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт