Майчета за колко време излиза патологичното изследване

• 3 760
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
nia 123,разбира се че правим опити вече 7 месеца няма никакъв резултат,онзи ден ходих на лекар да се видя наред ли е всичко,за сега проблем видим няма Praynigсега пак ще ходя да ми следят овулацията,и се надявам този месец да стане Praynigне сам се отказала,толкова много го искам.Ти сЪщо бЪди силна и не се предаваи господ обича смелите,така е трябвало да стане за съжаление СЪДБА ЧОВЕШКА.Мила бори се до край  bouquet

# 16
Zdravei.
peddi 20dni rodix martvo deten4eto si poneje go prenosix dosta imax dva termina edinia mi be6e ot 4ujbina na 01.09 a v BG mi dadoxa 26.09.,kakto i da e mnogo ne jelaia da se vpuskam v obesnenia,bojkata e ujasna pri misalta za tova.Moiata autopsia e polu4ix na osmia den,poneje xodixme pri direktora na bolni4ata s oplakvania za bezodgovorni4estvo.No nie i doktora niama da ostavim.

# 17
Здравей,поредната със кофти съдба като мен SadМного съжалявам че ни се случват такива неща,но животът ни е тъкъв Sad съдба човешка на едни дава на други зима CryМила каде се е случило това в коя болница,моят случай се разви в Тина Киркова в София на 4.12.2008г.Ако ти се говори сподели,НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ В СЕБЕСИ , НЕ ЧЕ ЩЕ ТИ Е ПО ЛЕКО НООООООООООО.Аз вече 10 месеца немога да го забравя Sad Горе главата и смело напред,вапреки мъката и страданието,имаш хора до теб които те обичат и това е много важно.

# 18
  • Монтана
Майчета само влизам да напиша че моята приятелка е отново бременна и на 22 февруари ще очакваме бебенцето, но пък сега са казали че за нея риска е голям защото плода при предната бременност е бил голям.

# 19
  • София, "Младост 3"
Майчета само влизам да напиша че моята приятелка е отново бременна и на 22 февруари ще очакваме бебенцето, но пък сега са казали че за нея риска е голям защото плода при предната бременност е бил голям.
Приятелката ти провери ли се за гест.диабет?
Както и да - ако се следи ,не виждам къде е проблема? И по-големи бебета са се раждали, нали?
При добър гинеколог и постоянно следене - не виждам как плода ще застраши живота на майката, още повече че миналия път почина бебето без усложнение за майката?
Но все пак аз нямам медицинско образование и разсъжденията са ми чисто човешки...
Все пак аз бих ходила при двама гинеколози!

Общи условия

Активация на акаунт