Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 002
  • 527
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте красавици   bouquet
 Пиша за отчет - режимна съм, свалям бавно, но славно (75,100). Даже се бях отчаяла, ама ДжиПи-то каза, че добре се движа. (Той не знае, че съм на Дюкан, а че съм на месо и понякога зеленчуци  Outta Joint ама като всички лекари плюят срещу Доктора.)
 Опитвам се да гледам положително на нещата - макар и бавно, свалям, а нали точно това е целта на този режим. Все повече си мисля за идеята за цял живот трета фаза и все повече ми харесва.
 Идеята ми за леки упражнение засега отпадна, защото носих едни боклуци и си прищипах нерв на кръста  Laughing то може ли да не ми се случи на мен. Ама не съм се отказала, да минат 5-6 дена и се залавям.
 Също исках да попитам свалилите повече - мажете ли се с нещо?, защото забелязавам, че гърдите ми са в ужасно състояние, една кожа ... не си е работа  #2gunfire Иначе не отбелязвам отпускане на кожата на други места.
 Съжалявам за дългия и досаден пост, ама само с вас мога да споделя. Обичам ви!
  Хубав и усмихнат ден ви желая!  newsm51

# 316
 Благодаря ви  Hug за посрещането!

Мимииии, взех Родопея.Хареса ми  bouquet

Николинче, честита месечинка!Лелееее колко много си свалила #Crazy Браво    bouquet  bouquet  bouquet

gulbenur, много е хубаво че запазваш теглото си.И моята цел е като твоята.Надявам се и аз да се справя така добре    bouquet

Mira 1919, скоро ще видиш и 64!Не го мисли..това с местенето ми е много прясно.Ние от месец сме в ново жилище и аз си знам какво ми струваше всичкото местене и чистене, но пък си струва Hug

Честити минуси на всички   bouquet

Сега по темата  Laughing : Напазарих си и овесени и пшенични трици, извара, Шунка на Тандем с до 3% масленост, извара Родопея и степчета.Купих и кис.мляко Култура, то е единственото което ми харесва..сега обаче виждам че имало мазнини newsm78 Много жалко, явно трябва да го сменя..ще му мисля с какво обаче, че другите не ги харесвам.
  Да се отчета и с обяда си през днешния първи ден: Шунка, две варени яйца и извара с подправки и две лъжици кис.мляко. Вечерята още я обмислям, може би ще е риба.От вчера чета и рецептите и не съм фен на сладкото, но сега като съм на диета 100% ще ми се прияде.Хареса ми рецептата за Крем-карамела.Дадена е в червено, значи е подходяща за първа фаза и скоро може би ще направя един.

Чувствам се прекрасно, пия четвърта чаша вода за деня.До довечера ще изпия още 4 за да са ми в норма и течностите.Много обичам кола лайт, но ще гледам да не пия всеки ден.
  Уффф, бая изписах..ама исках да споделя колко ми е добре.Надявам се и резултати да има скоро.Аз не се тегля всеки ден умишлено.Кантара ми стои в майка.Мисля след 5те протеинови да се притегля чак.Тогава ще измеря и обиколките да видя и те дали са намалели.

Айде стига толкова писане, че ще стана досадна още от първия ден Embarassed Laughing

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 14:12 от Kpuccu

# 317
Аз май бая съм се прецакала  Weary Weary smile3532
Спирам я гадната Култура

# 318
Аз май бая съм се прецакала  Weary Weary smile3532
Спирам я гадната Култура
потърси си екскузия много е хубава и режимна.

# 319
Здравейте и от мен!От няколко дни не съм се включвала но то е защото отсъствах.Сега да ви кажа че имах малко здравословни проблеми.Започнах да получавам оттоци по краката ръцете и очите.Пуснах си изследвания - оказа се че всичко ми е наред:холестерол, кр.захар, хемоглобин.Лекуващия каза че имам нещо завишено в урината но не е нещо сериозно.Изписа ми хапченца но все още не съм ги взела.Иначе продължавам да варирам м/у 57 и 58 кг.На всички по една голяма Hug от мен.Лек ден!

# 320
Аз май бая съм се прецакала  Weary Weary smile3532
Спирам я гадната Култура
потърси си екскузия много е хубава и режимна.

В Пловдив къде се предлага?

с.м.н. , дано скоро се стабилизираш Flutter

# 321
здравейте момичета,
исках да ви кажа колко много ви се радвам и колко много мотивация  намирам във вас:)  bouquet
мина много време докато аз се реша да започна и ето че вече мога да се похваля с моя втори ден.вчера удържах героиски на хилядите изкушения, но мисля че те няма да си ми проблем след един -два дни като привикна напълно.аз не си падам осбено по месото-спокойно мога да си живея и без него, ама на!пуста суета, искам и аз по бански да се съблека и да не плаша децата по плажа.започвам от 69.целта ми е 58кг.
хубав ден ви желая и мноого минусчета
 Hug

# 322
и обезмаслено сиренце Култура отгоре настъргах,

За пръв път чувам че имало обезмаслено сирене Култура. Я ни светни по въпроса. Не знаех че имало разрешено обезмаслено сирене в България...

Ами на опаковката пише, че е нискомаслено както и млякото newsm78
Незнам, но аз свалих 5 кг в ударния период, а си хапвах култура

А какво друго пише на опаковката? А на първа страница?
Че то утре някой ще напише "пих по една биричка на ден и отслабнах", друг - "маслините не ми пречеха", трети - "аз даже и свинско съм ял" и после останалите ще викат "ами аз защо не свалям"  Peace
ops. разбрала си  Hug

Ей, Клер, видях те  Hug , хубаво, че третата ти върви добре, ама защо не пишеш по-често ?
Криси, добре дошла   bouquet
Янич, Мира1919, blumchen fee, Михи  Hug , благодаря ви за загрижеността, но са си все така нещата - сваля-вдига температура  Crossing Arms
Gulbenur, само двечките сме си кантарчета  Hug

Грахче, и аз така с мото екипа  hahaha Мъжа вика "ще гледам Надя, да си покараш моторчето, ама дали ще ти стане якето  newsm78 " Стана ми, стана и сега всяка вечер ме освобождава по един час  Mr. Green

НИКОЛИНЧЕЕЕЕЕ, честита месечинка  Hug много ти се радвам на резултата  #Crazy

За новите, ето тук са режимните рецепти http://dukanskirecepti.wordpress.com/ , има и полезни дискусии  Peace

# 323
Здравейте принцеси-дюканеси и Борис!
Не познавам колеги в Бг, които ще ви направят изследвания, ако просто поискате( освен ако няма някаква изгода от това или не ви е познат). Но,който иска, намира начин...
Ако изброите симптоми, които всеки уважаващ себе си лекар е длъжен да провери чрез кръвни и други контроли, то може и да успеете да се изследвате без да сте болни в действителност( а в медицината здрави хора има по изключение). И такаа:
за диабет и/или висока кръвна захар насочват повишена жажда и апетит, наднормено тегло, ацетонов дъх, необясними сърбежи, ставане нееднократно вечер до WC по малка нужда, роднини с диабет
повишеният холестерол и високото кръвно не болят, но случайно може да са ви измерили някога завишени стойности( >7 за холестерол и >95 долна граница за кръвно) и да са ви препоръчали контроли newsm03, болни роднини, болки зад гръдната кост , когато излизате на студено/от къпане със студена вода, консумация на мазно месо, сърцебиене
за щитовидната жлеза е мн.трудно да се излъже, защото при повишена функция има най-малко 12 очни симптоми, които не могат да се симулират, но при напълняване(необяснимо с нормален хранителен прием), депресия, ниско кръвно, сърбежи по предната част на подбедриците , суха кожа, липса на косми в страничните части на веждите, запек може да се насочи вниманието към понижена функция
Знам, че това, което написах е самоучител за симуланти и хипохондрици smile3508, но се надявам да бъде използвано само в краен случай, когато не можете да си пуснете сами изследвания

# 324
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен!
Поизгубих се тези дни, но вече съм тук, добре съм и бързам да ви се обадя.
Нямах време да изчета всичко което съм изпуснала, но ви гушвам всички мноооого силно и ви нацелувам!  Hug Hug Hug

# 325
Kpuccu - ще се справиш,сигурна съм, ако бъдеш стриктна и продължаваш да си така добре информирана. Както казва feelgood ( която много отдавна не се е появявала, дано всичко с нея е наред) - ако си "послушна" Дюканка, успехът е гарантиран.
Ти много добре се ориентираш и си позитивно настроена, което е задължително и хубаво.
Само един приятелски съвет - шунката я използвай рядко, само за разнообразие, наблягай на месцето и на обяд, и на вечеря. Да има винаги месо и то не малко. От всички разрешени, но месце да е.
Сиренцето "ЕКСКУИЗА 0,2%" се предлага в Билла, Кауфланд. Поне в Шумен на тези места.
Gardenia - може да сме двете кантарчета, но пък какви а.......качествени.... Peace Hug Дано да спре да те тревожи Надето!
Клер - радвам се, че и ти караш добре третата. И поздрави от моето на твоето Лилянче!
Борис - аз изкарах втората без прегрешения, но не беше дълга - 3 месеца и 20 дни.

# 326
Николинче, честита месечинка! Прекрасна си! newsm51

# 327
Искам да попитам ?Пият ли се витамини по време на диетата,защото последно време съм каталясала .Между другото редувам 5 П и 2 ПЗ незнам грешно ли е но не ми се яде салата ,даже повече  ми се преяжда плод.Триците задължителни ли са?Миналата година не ги ползувах въобще. Сега също ,но като че ли добре ще ми дойдат сутрин с киселото мляко.

# 328
# 329
Добър ден от мен.Днес имам малък повод за празник.Днес правя точно 20 кг свалени,до заветната цел имам още 5 кг.Ще успея...

Общи условия

Активация на акаунт