Poli+ Ч.Р.Д!!!
Зеленко -
благодаря за сметката!Тези дни не пиша, но не проспускам да попрочета какво става с вас и бебоците, защото така откривам подобно на нашето поведение и съм много по-спокойна! Много много не ми обръщате внимание, сигурно, защото съм нова
За ортопед - водихме Влади при д-р Райчо Кехайов. Имахме лична препоръка за него.
За мазането - слагам олио на Веледа само по гънките. Иначе имам лосион и мляко на Себамед, но не са за всеки ден. Имам и на А-дерма Ексомега - крем за лице и тяло, но го ползвам, само ако има пъпчица по лицето. Кремче против подсичане на Веледа слагам след всяка смяна на памперса:)
Мечо Пуух - и ние сме абслютно по същиа начин, не се притеснявай, има време, ще се оправи режимът на бебоците! Пък и нощното хранене, до колкото зная, поддържа лактацията
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
). Може и аз да съм имала някъде по трасето грешка за това, не знам. Сега специално ще обръщам внимание с Ана и така...
)) сега се сетих, 4е е братов4ед на мой риятел хахаххахха, ще взема да дрънна 1 тел. за 2ра консултация ако се наложи при него
На 6м той не седеше сам стабилно, какво ти пълзене
. Най-после доживях
. Досега само с мъжлето и разни приятелки се разхождах, но от днес си имам за компания една мама. Беше страхотно! Даже си понапазарувахме
.
. Кожата на бебка е много чувствителна и се налага редовно мазане. Даже и пудра слагам за всеки случай 

срашно съм доволна от това мляко! преди това бяхме на нан ха, но се запи4аше.
Лекарката го похвали.Биха му и втория Пентаксим, като пак не му се чу гласа.Ами това е.Между другото лекарката ми показа как да му меря температурата-в дупето, чакам 2 минути и вадя 0.5 от показанието