Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 154
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Здравейте:)
 Poli+ Ч.Р.Д!!!

Зеленко -  Hug благодаря за сметката!

Тези дни не пиша, но не проспускам да попрочета какво става с вас и бебоците, защото така откривам подобно на нашето поведение и съм много по-спокойна! Много много не ми обръщате внимание, сигурно, защото съм нова Embarassed
 За ортопед - водихме Влади при д-р Райчо Кехайов. Имахме лична препоръка за него.
 За мазането - слагам олио на Веледа само по гънките. Иначе имам лосион и мляко на Себамед, но не са за всеки ден. Имам и на А-дерма Ексомега - крем за лице и тяло, но го ползвам, само ако има пъпчица по лицето. Кремче против подсичане на Веледа слагам след всяка смяна на памперса:)
 Мечо Пуух - и ние сме абслютно по същиа начин, не се притеснявай, има време, ще се оправи режимът на бебоците! Пък и нощното хранене, до колкото зная, поддържа лактацията

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 226
Мами, а как така ви се получава, че не искат да пълзят бебетата  newsm78

Не знам как се получава, но беше факт и при моя син. Нямам кой знае какви спомени, честно казано ( Embarassed ), но много рядко се придвижваше по пода на 4 крака. Той късно и започна да се преобръща (след 7 месеца Crazy ). Може и аз да съм имала някъде по трасето грешка за това, не знам. Сега специално ще обръщам внимание с Ана и така...

ЛЮБИМА, аз съм пила Бромокриптин за спиране на кърма. Чак пък инжекции, ега си.... newsm78 . Но лекаря може би има някакви съображения

# 227
*Elle*. кехайов при пан4ерево ли имаш предвид Simple Smile)) сега се сетих, 4е е братов4ед на мой риятел хахаххахха, ще взема да дрънна 1 тел. за 2ра консултация ако се наложи при него Simple Smile

# 228
Любима,
по -добре НЕ пускай в кърмаческия , защото ще почнат като кокошки една през друга- ама защо трябва да си спираш кърмата, това е най доброто за едно дете и т.н , което мисля че всички тук го знаем  прекалено добре-очевидно, за да питаш си си предценила!!
Пък и за 5 месеца мисля ,че добре си одържала фронта.Аз имах възпаления с температура през седмица и накрая не издържах- пих хапчета - струват 75 лева, гинеколога ми лично ми ги предписа, защото те били най -добрите и съм била много слаба за другите- казват се Достинекс. Другото , което ти е казала Поли уоли също спира , но от него на повечето жени им се събират границите на кръвното и колабират насред пътя-не трябва да шофират и т.н.Две седмици обикалях по гинеколози с надеждата да не я спра но уви, така че ако искаш ще ти пиша схемата за спиране на лични.. Wink

# 229
Любима,
по -добре НЕ пускай в кърмаческия , защото ще почнат като кокошки една през друга- ама защо трябва да си спираш кърмата, това е най доброто за едно дете и т.н , което мисля че всички тук го знаем  прекалено добре-очевидно, за да питаш си си предценила!!

А да, има много голяма вероятност за това  Mr. Green  Laughing За това по-добре попрочети Библиотеката. Трябва ад има тема за спиране на кърмата  Rolling Eyes

# 230
Poli+ ЧРД, желая ти много щастие и само усмихнати моменти Hug Tada Tada  Party Time bdbaloni happy bd

# 231
  • София
Пол+, честит рожден ден! Много здраве и щастливи мигове с любимите хора!     bouquet  bouquet  bouquet  
И нашият батко беше от непълзящите  Simple Smile Знам, че е по-хубаво да минат през този период, но не всички бебета го правят. Аз също не съм. Да не е наследствено  newsm78 Mr. Green Почна да пълзи след като проходи.  Crazy  ooooh! На 6м той не седеше сам стабилно, какво ти пълзене  Laughing , ама така е - като тежи дупето. Като гледам и малкият ще има същите размери - едва ли ще е и той от най-подвижните.  Rolling Eyes
Любима, абсолютен герой си за толкова дълго цедене!  Hug Съвети за спиране не мога да дам обаче - при мен се получава от само себе си. Преди с баткото стана така, сега май пак вървим към тотална липса. От няколко дни успявам да изцедя само колкото да изцапам помпата.  Confused А къде намирш Лактана Био? Аз никъде не съм го виждала, даже не знам как изглежда  Rolling Eyes Иначе и аз четох много добри отзиви за него.

# 232
Привет!
Днес имах компания в разходката  newsm44 . Най-после доживях  Joy . Досега само с мъжлето и разни приятелки се разхождах, но от днес си имам за компания една мама. Беше страхотно! Даже си понапазарувахме  Blush .

Дърта маймуна, аз не бих използвала толкова мазила, ако не беше й паднала кожата от коремчето и гърба  Sad . Кожата на бебка е много чувствителна и се налага редовно мазане. Даже и пудра слагам за всеки случай  Peace

Уфффф  ooooh! тези от НОИ не мога и не мога да разбера, какво правят. Веднъж ми превеждат 500 и кусур, веднъж 200 лева Shocked . Е не мога да схвана, как и какво изплащат  #2gunfire

Отивам да избирам тоалет за бебка, че нали довечера ще ходим на заря  Crazy .

poli+ , newsm59  bigdance2 newsm59

# 233
  • София
Инкогнито, как така е паднала кожата?  Rolling Eyes А за преводите от НОИ - и аз не мога да ги схвана. Вадих си даже извлечение от банката - един месец няма еднакви пари с друг  Rolling Eyes

# 234
Elwing и ние сме на лактана био, има го на доста места - в ремедиум например, в определени аптеки и магазини, сега 6те ти изровя саъта на вносителите - там ги има вси4ки аптеки и магазини тук и в страната, където го продават  Grinning срашно съм доволна от това мляко! преди това бяхме на нан ха, но се запи4аше.

ето - http://www.njpartners-bg.com/flashplayer/index.html

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 16:24 от беба

# 235
  • София
така ли изглежда?
Някъде четох, че е гъсто или бъркам.  Rolling Eyes
Беба, не ми се отваря този линк Rolling Eyes, а и антивирусната намери нещо в него  Crazy

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 16:31 от Elwing

# 236
да - това е, не е гъсто!

# 237
вие не ходите ли навън???
Много сте изписали!!!
Аз ако нямах да гладя дрешки на бебка, щяхме да седим до довечера.

ЧРД на Поли, да си много здрава, най-щастливата мама и най-обичаната жена!!!

Добро настроение, ние сме на синия Хип (розовия ни запича, не знам защо) и ни харесва.
за мазилата- ние само вечер се мажем или с мляко или с олио. А през деня, когото сме навън сме със слънцезащитен, защото на 2 пъти ни перка слънцето.
за бибероните- ние сме с 2 на Авентските, на Чико сме с 1, защото следващата била 4+ . Сега като стане на 3 месеца ще и сложа 3те. Ние с по-малка дупка се задавяме (пак не знам защо).

# 238
Привет и от нас! Grinning
Ние преди малко се върнахме от консултация-е ми на мама момчето вече е 7100 гр.(качил е 700 гр), а на височина е дръпнал доста-от 60 на 64 см. Shocked Party Лекарката го похвали.Биха му и втория Пентаксим, като пак не му се чу гласа.Ами това е.Между другото лекарката ми показа как да му меря температурата-в дупето, чакам 2 минути и вадя 0.5 от показанието
Ние сме на Розов Хипп-освен че е евтино мляко, на Ради много му харесва и смея да кажа че му се оправи запека-сега ака по 2-3 пъти на ден, рядко по един път.Лошото е че, сменят опаковката на този Хипп, сега има нов Хипп Плюс а той го запече.Ако се изчерпи тотално, съм решила да минавам да Селия, пак е с пробиотици. Peace
Аз му мажа дупето с Бочко, доволна съм,,вече 3 опаковка ползвам.коро ми свърша и крема на Себамед, ще купя лосиона, че съм много доволна от тази козметика.
За кърмата аз пих Бромокриптин.Ами Любима, за кво се мъчиш още, гледай колко деца има отгледани с АМ.А твоето си е направо геройство! Hug

# 239
Здрасти мацки!!!
Честито на всички празнуващи Hug Hug Hug
Добро настроение-ние сега сме на Фризовом.В началото почнах с НАН НА,но от него повръщаше.После педи исписа Фризовом ама нещо се продриска малкия от него,след това розов ХИП и от него повръщаше,после Фризолак-запече се от него,и в крайна сметка се върнах на Фризовом-много добре му понася сега.
И аз съм оставила естествено да ми спре кърмата.Най-хубаво в случая е ,че не ползвам помпа,а малкия си изсуква всичко/около 10мл на ден Mr. Green/
За мазането-след баня масажирам с умерено количество олио-Хип и много добре му се отразява.Иначе ползвам козметиката на Бочко и съм много доволна Peace
Айде ние ще се храним и излизаме.......

Общи условия

Активация на акаунт