ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 097
  • 451
  •   1
Отговори
# 315
  • София /Абсурдистан
Някой знае ли дали някъде ги има качени 3и4 еп. да ги дръпна, че сега се прибирам и ги изпуснах?

Аз знам само тук:

http://www.bananabg.com/browse.php?search=gumus&incldead=0&cat=0
Благодаря   bouquet

# 316
Няма начин да не се сравнява с 1001 нощ, уникален филм е! Филм, който заслужаваше да бъде излъчван в 20.00 часа! Филм, който още от 1-та серия те грабва и не можеш да се наситиш да го гледаш!
Перлата засега не ме грабва, но ще гледам, може би ще ми бъде интересен донякъде. Дублажа му е меко казано отвратителен и вероятно филма много губи от това!

# 317
Не съм гледала 1001 нощи и затова не мога да направя сравнение между двата филма. Но Перла определено ми харесва, при това много. Гледала съм го преди 2 години и сега отново го гледам с голямо удоволствие. Само че го гледам в оригинал, понеже не ми хареса озвучаването (или може би оригиналният вариант си е за предпочитане). Освен това мисля, че гласовете не са подходящи, звучат малко грубичко. Някой спомена, че Инджи и Шереф си имат някои типични за тях изрази и се надявам преводачите да са се съобразили с това. Иначе ще се загуби част от очарованието на характерите.
  МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ИЗГЛЕДАШ 1001 НОЩИ И ТОГАВА ЩЕ НИ РАЗБЕРЕШ , ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУГИ ФИЛМИ  ГИ СРАВНЯВАМЕ С НАШИЯТ ЛЮБИМ  "БИНБИР ГЕЧЕ ". ТОЙ Е УНИКАЛЕН  И НЕПОВТОРИМ
Ако не сте гледали 1001 нощи нямате идея какво сте изпуснали. Гледам Перла но и да я хвана серията от средата не ме притеснява. Не съм си дала зор да гледам серии предварително защото не мога да изчакам до утре...както бе с 1001 нощи. Не можех да мигна докато не изгледам сериите които бяха по Интернет защото дори и в Турция не беше свършил. Ние гледахме сериите с превод в ефира заедно със зрителите в Турция и по време на последната класация по Канал Д за най чаровна двойка всички фенове на 1001 нощи заедно с тези от Румъния, Арабските страни и Турция гласуваха денонощно и изкараха любимите Онур и шехерезада на 1 място като минахме с няколко милиона гласа двойката от Аси. Това е магия...
Аз гледах първите 3 преведени серии на английски на Аси и не ме заплени. 1 серия на 1001 нощи е най силната която те хваща и не те изпуща до последната 90 серия.
Извинявайте за дългият пост но като стане въпрос за 1001 нощи не мога да се удържа... Hug Дано и вие да изпитате същите вълнения и емоции с Перла....

# 318
аз пък се мъча 5 серии с този 1001 нощ, изтеглила съм ги до 86 и не мога и не мога да го харесам. Зарязвам го. И тази перла не може да ме грабне. Аз и по принцип сериали не гладам и не харесвам. Но Мелодията на сърцето ме завладя. Този Обур, по който са луднали всички ми е като гол охлюв, нвприятен и може би и затова не мога да усетя филма.

# 319
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте на всички!  Бинбиргедже съм фен форевър ама хвърлих едно око и на Гюмюшчето. Мехмет въобще не ме кефи как са луднали арабките по него не знам но искам да ви попитам -високото момиче Бахар и брат и Берк на кого са деца? На Ясемин не са на Ахмед не са... Някой ако е разбрал да пише.

За мен магията 1001 нощ продължава да е номер 1!  Hug Hug

# 320
HugЗдравейте на всички!  Бинбиргедже съм фен форевър ама хвърлих едно око и на Гюмюшчето. Мехмет въобще не ме кефи как са луднали арабките по него не знам но искам да ви попитам -високото момиче Бахар и брат и Берк на кого са деца? На Ясемин не са на Ахмед не са... Някой ако е разбрал да пише.

Родителите им са починали,предстои да разберем какво точно се е случило Peace

аз пък се мъча 5 серии с този 1001 нощ, изтеглила съм ги до 86 и не мога и не мога да го харесам. Зарязвам го. И тази перла не може да ме грабне. Аз и по принцип сериали не гладам и не харесвам. Но Мелодията на сърцето ме завладя. Този Обур, по който са луднали всички ми е като гол охлюв, нвприятен и може би и затова не мога да усетя филма.

Казва се ОНУР.Другото няма да го коментирам,защото всеки има вкус Rolling Eyes

# 321

Виж пост 236 на 16 стр. на Мързел-щр ти стане ясно.

# 322
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Муронка Трайкова- благодаря ви много!  Май ще се заформи нещо там по-нататък!  Ама и Шереф-голяма скрипя! И аз ще ставам три пъти свекърва да е живот и здраве само ама таквоз чудо като нея- мале,мале!!! #2gunfire По нататък кой знае още колко мизерии ще направи....  Ади къзлар приятен ден на всички!!!

# 323
Тази Шереф е забравила какво е представлявала преди да им стане снаха Twisted Evil

# 324
  • Варна
Някои по Онур,
други по Керем... Crazy

А предстои и по Мехмет  smile3520
да, и Мехмед е голям красавец Heart Eyes

# 325
  • Тук и сега
Добро утро  Simple Smile
офффф кога ще мине работният  ден ,да стане 20:00ч и да се паркирам пред Тв-о, да ви кажа
честно добрече е този сериал да ме откъсне от компа иначе с гаджето постоянно имаме спор,
кой тази вечер ще седне пред монитора  ooooh!

Хубав ден от мен

# 326
Цитат
И аз не изгледах 1001 нощи докрай Запленена съм от Мелодия на сърцето  Heart Eyes За сега Перла ми харесва и ще го гледам Peace

# 327
  • Burgas
На мен пък ми харесва че го дават от 8.00,защото ако го даваха следобяда когато излъчват 1001 нощ и Мелодията определено нямаше да го гледам.Щях да предпо4ета Нова.

# 328
fatherRr като цяло съм съгласна с поста ти #293, но съм доволна че 'перла' го излъчват вечер иначе и него щях да го гледам колкото 'мелодията' (само 1ви еп до сега) - не ми се гледа вече в нета. Късно разбрах за '1001' - малко преди да го спрат по нова през март. Целия го изгледах в нета почти на екс (първите 2 сезона), не знам дали ще се вържа пак на тази въдица надявам се скоро такъв сериал като 1001 да не излъчват, да ми дадат малко почивка  hahaha

като цяло продължавам да поддържам темата, че сериалите са за по-следобедния часовия пояс, сериалите не са за работещи хора, а за пенсионерки, които нямат работа - действието в тях се развива, мудно, бавно, точат се 10000 серии... Друг е обаче въпросът, че въпросните турски продукции, според мен, не са толкова сериали, колкото семейни филми. Доколкото съм запознат в Турция текат на сезони и по този канал Д дават една серия седмично от 8 до 10 часа вечерта - най-гледаемото време, заради което и продължителността им е толкова дълга по 80-90 минути... Но мнението ми е, че 1001 нощ е семеен филм, а Перла - сериал - следователно да си ходи следобяд Wink

# 329
  • sofia
добро утро момичета.
нека се наслаждаваме и на този филм .Ще стане интересен

Общи условия

Активация на акаунт