ФЕВРУАРСКИ БЕБЕТА 2010 г.

• 16 322
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
Ще ви помоля за вашите силно стиснати палчета и ако има друга мадама за утре да казва  Hug

От мен ги имаш.Ще стискам силно.

# 76
Здравейте момичета и аз се записвам при вас Hug
Въобще не очаквах, че това ще се случи, даже като на шега си взех теста и още съм в шок Shocked На лекар съм утре, но съм сигурна, че съм бременна. Е то със закъснение 15 дни, 2 положителни теста и повръщане няма да е от времето Laughing
Аз имам дъщеричка на 2г. и 2 месеца, на 29г. съм и терминът ми е на 03.02.2010г.
Приятен ден,

# 77
Здравейте настоящи и бъдещи мами на февруарчета!
Аз съм все още непотвърдена, бъдеща мама на февруарче Simple Smile Цикълът ми закъснява само с два дни, но вчера сутринта видях така очакваните две чертички. Бихте ли ми казали кога най-рано мога да отида на гинеколог?
А сега да се представя - аз съм на 29 години, това е първа бременност за мен и се чувствам щастливо уплашена Simple Smile

# 78
Здравейте настоящи и бъдещи мами на февруарчета!
Аз съм все още непотвърдена, бъдеща мама на февруарче Simple Smile Цикълът ми закъснява само с два дни, но вчера сутринта видях така очакваните две чертички. Бихте ли ми казали кога най-рано мога да отида на гинеколог?
А сега да се представя - аз съм на 29 години, това е първа бременност за мен и се чувствам щастливо уплашена Simple Smile

Аз мисля,че е най-добре да отидеш 2 седмици след закъснението.

# 79
Добре дошли на новите бременелки и от мен  Hug

Да се похлавя, че доктора видя сакче, много съм щастлива........но от д-р не съм особено доволна. Сега се чудя сл. път при кого да ходя  newsm78
И да ви се оплача - мъжът ми е в болница с диагноза менингит /не е опасно, хванаха го навреме/, но сама вкъщи ще се побъркам с Гогича  Crazy Crazy Crazy

# 80

Здравейте и от мен.

Хайде и аз да се присъединя към всички вас и заедно да се радваме на хубавите събития.
При мен закъснението е от 10 дни, тестът е положителен, но все още не съм ходила н агинеколог. Ще го направя след една седмица за по-сигурно.
Радвам се "да се запозная" с всички вас.
Това ще бъде второто ми детенце. Имам един дивак на 4 /ще стане в края на месеца/ - Стилян.

Хайде, до после!
  bouquet

# 81
Записвам се и аз:)

Термина ми е 5.02.2010 ... много съм щастливаа. Честито на всички!

И дай боже само положителни емоции и хубави неща да се случват през следващите месеци:)

Hug Hug Hug

# 82
Охх,и аз нямам търпение да отида на лекар,но май още е рано.

# 83
  • София
Ей момичета, бъдещи февруарски мами,

Кога смятате да ходите на първи преглед?

Аз си записах час за 15.06, тогава ще ми е 19 ден закъснение, надявам се доктора тога да види едно малко ембрионче!

Много успех на всички!   bouquet

И пишете!

# 84
аз ходих и ми каза, че няма проблем след 10 ия ден от закъснението да се установи бременност
Така че не чакайте много Simple Smile

# 85

Привет на готините мамита!

Не сме много активни май...

И аз смятам да ходя на преглед на 15.06 /понеделник/, тогава ще ми е 17-ти ден закъснение. Според мен няма смисъл по-рано, защото почти нищо не се вижда. Харем стил, но иначе и аз нямам търпение.....

Miss D, ти ходи ли на преглед? И след колко дни закъснение?

Лек ден и   love001

# 86
Да, ходих и утре пак ще ходя...защото тогава още не се виждаше...бяха минали едва 3 дни от закъснението. Обаче каза, че матката определено е уголемена и ми посочи къде се образува бебо. 

Но каза 10 дни минат ли може да се каже със сигурност:)

# 87
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз вчера ходих на лекар. Обзе ме някаква паника да не би бебето да не е на мястото си. Доки го видя с вагинален ехограф. Каза, че е много малко. Ехографа показа термин 15.02.2010. Аз си го смятам 12.02.2010. Като си спомня, че и тестовете дадоха положителен резултат много по-късно от моите очаквания, си мисля да не би да съм сбъркала нещо датата на овулацията си. Абе няколко дни не са от значение, ако всичко си е на ред. Следващия ми преглед е записан за 23.07.2009.
Пишете при вас как вървят нещата. Какви неразположения чувствате? Имате ли по-големи деца и как те приемат новините за бъдещите членове на семействата ви?

# 88

Нарцис, аз днес се чувствам доста зле - отпаднала съм, чак ръцете ми треперят... Имам силно главоболие, естествено не съм пила хапчета. Само ми се лежи, но като лежа, главата ми още повече ми натежава и се чувствам замаяна. И ми се гади... /Добре, че не съм на работа днес/. Ама по нататък не ми се мисли как ще работя...

Какви са при вас неразположенията и какви мерки предприемате?

Още не съм казала на моя син, защото не ми е потвърдил доктора, но в мига който разбера, ще го информирам. Той много иска бебе и с усмивка и радост ми разказва как ще се грижи за едно бъдещо бебе. 

# 89
  • София
Аз честно казано нямам никакви и симптоми и неразположения, ако не бяха положителните тестове никога не бих си помислила че съм бременна, чак се притеснявам че нищо не чувствам, само може би гърдите са ми една малка идея по-подути и чувствителни. Вече нямам търпение да дойде понеделник и да отида на лекар!

Общи условия

Активация на акаунт