Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са обичайните пожелания, които се споделят във форумите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания, които се споделят във форумите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Кога е най-подходящият момент да посетя гинеколог след положителен тест за бременност?

и естествено нямам търпение да стане време да видя бебчо 
мила фолиева киселина се препоръчва да се пие поне три месеца преди забременяване ако е планирано ако не почвай веднага това е много важно!
направо откачам особено вечер, всичко ме гъделичка.
, а понякога си слага главата уж да чуе бебето - чува къркорениците и направо изпада в екстаз 

.
/ да дърпам от негова цигара поне един или два пъти на ден.Само да дръпна и това е.И така си карах до края.То си е направо за убиване,но съм сигурна,че са много малко майките пушачки,които са отказали цигарите изцяло..каквото и да говорят.Та този един път дърпане започна да ми стига..колкото да си начеша крастата.Единствения период,в който не съм пушила,беше докато кърмих месец и половина.След като кърмата изведнъж ми спря пак пропуших.