Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са обичайните пожелания, които се споделят във форумите?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания, които се споделят във форумите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Кога е най-подходящият момент да посетя гинеколог след положителен тест за бременност?
?Просто им се чудя как така си ги измислят тея диагнози.
.Миналата година от април до юли бях на твоя креватен режим.Ще мине,но сега стискай зъби.

?
Каквото и да е само да се роди живо и здраво
и много рядко ме придърпва в областта на яйчниците. Вчера се наложи да шофирам два часа и тъй като съм привърженик на безопасното шофиране, винаги карам с колан. До тук добре, но едва изкарах пътя, налагаше се да спирам няколко пъти, за да си почивам. Имах чувството, че този колан толкова силно ме стяга, че ме заболя коремът и в стремежа си да пазя коремчето се бях пригърбила, та ме заболя кръстът. Резултат от двучасово шофиране с колан беше болящи кръст и корем. Вие имате ли такива оплаквания?

В петък на 19.06.09 разбрах че съм бременна и честно казано хем се смях- хем ревах