Митинг в памет на Петя Йорданова от РУСЕ!

• 6 939
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега на реката
А подлезите бива ли ги? Иначе тази ограда няма да просъществува много.....

# 91
А подлезите бива ли ги? Иначе тази ограда няма да просъществува много.....

Ами нямам идея, не живея в него район, но явно не са още в приказен вид, защото сега в новините видях това:
http://news.ruse24.bg/94003.html
Мисля, че някъде бях чела, че след инцидента подлезите вече са охранявани, но не знам до колко е истина, дано да е!
п.п. да, намерих го, ето тук съм чела:
http://news.ruse24.bg/91649.html

# 92
Миналата седмица пак имаше катастрофа - майка с бебе в количка и 6 годишно дете тръгнала да пресича неправилно и голямото се отскубнало и го блъснала кола.

Дано се промени културата ни на движение ....

# 93
Много интересно как пуснаха булеварда точно преди изборите  newsm78
Прерязаха лентата, после щели да го довършат  Crossing Arms

"Всъщност зад рязането на лентата и засмени физиономии на официални лица се видяха в пряк и преносен смисъл и ред проблеми. Участъкът не е завършен и очевидно с рязането на лентата се целяха предизборни дивиденти. Запълнени с асфалт и боклуци отводнителни канали, неасфалтирани тротоари, нетрамбовани банкети, непочистени подлези - това са само част от измеренията на милата и родна картинка, която се наблюдава там. Всъщност строителството на изключително важната за града пътна артерия е вън от всякакви първоначални срокове. Но по - лошото е, че там почти всяка седмица се случва по едно ПТП със засегнат човек. А последният смъртен случай е отпреди близо месец. Дори и днес, по време на откриването на булеварда, възрастни и млади пресичаха опасно пред МПС-та заради поставените мантинели и непочистени подлези. Опитите на служители на Пътна полиция да ги спрат бяха с променлив успех."

"Мумче, аз тъй с бастунъ мога ли да скоча оттука напреко за у къщи?

Русе Инфо -източник

Общи условия

Активация на акаунт