Митинг в памет на Петя Йорданова от РУСЕ!

• 6 942
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Много добре написано наистина!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 20:35 от val_stef

# 46
Да - много добре е написано!

Аз написах в един друг форум.

Жестоко е ....

Но по-жестокото е това, че днес минах от там с кола и представете си две жени пресичаха - не се огледаха - едната просто спря на платното.... и как да спреш... защо хората не си вадят поука?

Защо си мислим ,"че това на нас няма да ни се случи?"

# 47
Просто побутвам темата, че утре е петък и ако има някой който не е видял да види.

# 48
И аз побутвам  Peace
Ще бъда там!

# 49
  • На брега на реката
Утре трябва категорично да се изяви обществено недоволство срещу безхаберието, което убива. Утре е и ден на  траур за загиналите край Ямбол от днешният инцидент. Дано много хора дойдат и бъдат съпричастни със съпротивата на нормалните хора да приемат спокойно безумието по пътищата ни !

# 50
Sad Мир на праха и...

Аз не живея далеч,от 'черния 'булевард и преди случая ,всеки ден минавах от там с количката и съм чакала по 5-10 мин докато пресека,то няма никаква видимост....сега ве4е не смея да минавам от там .....Много бих искала да дойда на митинга...,но имам дете на 11 месеца и ....малко ще ми е трудно Sad.......трябва да се напрви нещо....Много ми е мъчно за момичето,голяма трагедия... Cry

Съболезнования на родителите  Cry

# 51
  • На брега на реката
Трябва да се уведомят някак всички хора от кварталите над булеварда, защото те най-болезнено изпитват този проблем с пресичането.

# 52
Бог да прости и всички починали хора днес в трагичния инцидент в Ямбол ....голяма трагедия и там.........нямам думи......  Cry

Tаткото на Петя, е разлепил почти из цялата Дружба призива си, така пише днес в Утро.

Но нека всички ние да  кажем за митинга на близки и познати, изобщо на всеки за който се сетим, за да сме повече хора утре!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 14:35 от val_stef

# 53
съжалявам, но отново побутвам темата, защото е важна  Tired

# 54
Много съжалявам за ПЕТЯ.Не а познавах не познавам и близките й,но искрено съжалявам.
Мисля,че хората в квартала са разбрали за митинга.Призива е разлепен на много места(в кварталните магазинчета продавачките приканват да се отиде на митинга) Ще дойда утре да ви подкрепя.Дано променим нещо и да си помогнем за по- добър квартал.

# 55
Аз познавам бащата та на Петя. Аз ще дойда    и ще извикам всички те си  приятели и познати . Почивай в мир мила Петя  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 56
Наистина искрено вярвам, че ще сме много утре.

Но смятам до последно да моля ............Моля ви, елате! Каузата си струва!    Praynig
Така ще покажем наяве, че сме съпричастни и ни боли и нас и съчувтстваме за огромната болката на семейството на Петя, защото това е най-голямата болка, която може да се случи на човек в тоя живот, затова продължавам да ви моля....елате, хора сме!....

# 57
наистина тук в квартала всички ,знаят..аз казах насам ната,но вече всикчи бяха уведомени....Аз няма да мога да дойда,както писах в предния си пост,но вярвам че ще се съберат много хора

още веднъж искам да кажа че и на мен ми е много тежко,въпреки че не познавах Петя Sad  и още не мога да се съвзема..Град Русе загуби едно красиво дете ,един голям талант... Cry Поклон пред паметта й!!

# 58
Има и подписка пред халите .До утре!

# 59
А до кога ще има подписка пред халите?

Общи условия

Активация на акаунт